تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 755 اولاول ... 303637383940414243445090140540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[quote=javadshahvand;1578547]
    سلام
    من یه پرینتر hp 1320 دارم که توی ویندوز درست کار میکنه ولی من یه برنامه تحت داس دارم که توی اون وقتی می خوام از یه گزارش پرینت بگیرم شروع میکنه به پرینت گرفتن و تا وقتی که خاموشش نکنم توی هر صفحه حدود یه خط از علائم نامفهوم رو پرینت می گیره.ولی گزارش من رو نمیگیره .البته اولین بار که پرینتر رو نصب کردم مشکلی نداشت و توی داس هم درست پرینت می گرفت.
    به نظرتون راه حل این مشکل چیه؟

مشکل از برنامه تحت داس هست اگه میتونی دوباره نصب کن
    سلام
    من داس و برنامه رو دوباره نصب کردم ولی مشکل حل نشد . فکر می کنم این نوع پرینتر با داس مشکل داره . اگه راهی بجز خرید یه پرینتر جدید به نظرتون می یاد لطفا به من بگید.
    Last edited by misaghe; 25-09-2007 at 12:33.

داره خودمونی میشه سیاوش با مرام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام من یه پرینتر Hp laser jet1300 دارم میخوام کارتریجش رو شارژکنم اولاً که چه جوهری واسش بگیرم دوماً درام رو باید چه طوری بازش کنم تا آسیب نبینه متشکر میشک اگه توضیح بدین

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام من یه پرینتر Hp laser jet1300 دارم میخوام کارتریجش رو شارژکنم اولاً که چه جوهری واسش بگیرم دوماً درام رو باید چه طوری بازش کنم تا آسیب نبینه متشکر میشک اگه توضیح بدین
    تونر رو در میراری دو تا پین دو طرف تونر هست اونارو با ضربه با استفاده از میله نوک تیز بیرون میاری تونر دو قسمت میشه که داخل اون قطعه که بزرگتر (مخزن) پودر میریزی

بری نمایندگی ها بگی پودر این مدل پرینتر رو میخوام بهت میدن

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من خودم هم يه زماني نياز به راه اندازي پرينتر ليزري در محيط داس داشتم.
    براي اين كار بايد نرم افزار فارسي ساز داس رو نصب مي كردم. نهايتاً تونستم كاري كنم كه متن فارسي مورد نظر رو پرينت كنه اما صفحه بندي منظمي نداشت. دست آخر هم با وجود اين كه 65 تومن بابت اون نرم افزار داده بوديم، به دليل مشكلاتي كه داشت بي خيال شديم و حسابداري شركت با همون شيوه دستي ادامه پيدا كرد.

احتمالاً فايل فارسي ساز داس بايد تو پوشه خود برنامه باشه. مثلاً فايل vegaf.exe يكي از فارسي سازهاي داس هست.
    ضمناً نرم افزارهاي تحت داس، بعضي وقتها خودشون يه گزينه براي راه اندازي پرينتر ليزري در داس دارند. به تنظيمات نرم افزار رجوع كنيد شايد باشه.
    Last edited by javad2625; 27-09-2007 at 15:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه my comi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    من یه Printer Laserjet1020 Hp گرفتم ولی یه مشکلی با کابل Usb دارم
    یعنی کامپیوتر Printer رو نمیشناسه ولی وقتی تو تنظیمات اولیه ی Bios اگه Usb2 رو غیر فعال کنم درست میشه با یه کامپیوتر و یه کابل دیگه هم استفاده کردم مشکل حل نشد
    در ضمن Bios , Chipset , Printer Driver رو Update کردم درست نشد
    تو فرومهای دیگه و حتی سایت Hp هم که سرچ کردم خیلی ها این مشکل رو داشتن ولی راه حلی نبود
    شما راه حلی دارین؟؟؟؟؟/

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض درایو ر hp 1300 برای xp x64

با سلام

من یک کامپیوتر با مشخصات main abit و cpu دو هسته ای دارم که روی آن xp professional x64 edition نصب کرده ام حال میخواهم پرینتر hp laserjet 1300 را روی این سیستم نصب کنم اما در انتهای نصب دوباره مراحل نصب بازگشت به عقب میزنند و نصب نمیشوند فکر کنم چون درایور چرینتری که من دارم متعلق به ویندوزهای 32 بیتی است و من برای ویندوز 64 بیتی درایورش را ندارم حال میخواستم درایور ش را دانلود کنم ااما چند سایت را پیدا کردم امات کامل نبود و کار نکرد حال اگر میشود سایتی یا راه حلی یا لینکی را اینجا بگذارید

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه my comi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما برو تو تنظیمات bios و usb2 را غیر فعال کن ببین درست میشه.(فکر کنم درست شه منم همین مشکل رو دارم)
    اگه نشد این درایورش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Mr.Lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    رو به عـرش،روی فـرش گروه خون: +O

پيش فرض

سلام
    من یک پرینتر HP deskjet 3420 دارم که از کارتریج های شماره 27 و 28 استفاده می کنه متاسفانه مدتی استفاده نشده و حالا این دو کارتریج دیگه کار نمی کنه!
    راه حلی هست که دوباره بشه از اونها استفاده کرد؟

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

10

سلام
    من یک پرینتر HP deskjet 3420 دارم که از کارتریج های شماره 27 و 28 استفاده می کنه متاسفانه مدتی استفاده نشده و حالا این دو کارتریج دیگه کار نمی کنه!
    راه حلی هست که دوباره بشه از اونها استفاده کرد؟
    شما باید در قسمت toolbox پرینتر در قسمت service باید از گزینه clean , و بعد لز اون از calibrate استفاده کنی تا نازلهای مسدود که توش جوهر خشک شده باز بشن

موفق باشید

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

11 مشکل کارتریج canon MP510

کارتریج آبی هنکامیکه ÷رینتر رو روشن میکنم ارور میده. و نمیتونم باهاش چاپ کنم . باید چند بار کارتریج آبی رو در بیارم و دوباره جا بزنم تا درست بشه. از اول هم این مشکل رو داشت .

چکارش کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •