بعد 7 سال امروز رفتم تخلیه کردم
گفت 24 تا 48 ساعت آینده اوکی میشه
فقط ازم پرسید کدوم شرکت میخوای بری گفتم احتمالا آسیا تک ، زنگ زد به یکی داشت میگفت میخواد بره آسا تک ! جریان چیه ؟
بعد 7 سال امروز رفتم تخلیه کردم
گفت 24 تا 48 ساعت آینده اوکی میشه
فقط ازم پرسید کدوم شرکت میخوای بری گفتم احتمالا آسیا تک ، زنگ زد به یکی داشت میگفت میخواد بره آسا تک ! جریان چیه ؟
احتمالا میخوان ببینن کاربراشون کجا میرن حالا این آمار به چه کاری میاد نمیدونم
واسه من با نت پارس آنلاین هم فیلتر نیست انگار این فیلترینگ همه جا راه نیفتاده هنوز
کارت درسته داداش
همت کنین تا چراغ پارس آنلاین هر چه زودتر خاموش بشه!!!
هر چند که همون لقب پارس آفلاین خیلی بهش میاد
من که یه ماهی میشه تخلیه کردم و همه جوره اعصابم راحته. بقیه دوستانُ نمیدونم معطل چی هستن
راستی از اون عاشق سینه چاک پارس آفلاین جناب آقای لئوناردو داوینچی چه خبر ؟؟؟!!!![]()
Last edited by shahram20; 17-01-2015 at 16:07.
این دیگه چه سیستم فیلترینگ مسخره ایه فیلتر ها دو برابر شدن kerio و sstp هم هر 5 دقیقه قطع میشه چروکسی هم دیگه چیلتر رد نمیکنه![]()
یعنی هیچ نوع فیلتر شکنی ردش نمیکنه؟
itunes هم تو لیست رفته انگار
همش ارور میده
امروز درخواست تخلیه دادم. اولش گفت منتظر میمونیم برگردین. اخر که میخواستم برم. گفت روی برگه بنویسید دلیلتون چی بوده. ما باید به تهران توضیح بدیم.گفتم با تغییر سیاست های ساعت رایگان دیگه هزینه خرید ترافیک اضافه نمیتونم بدم
خلاصه گفت فردا درخواست رو میبریم مخابرات
از فردا یا پس فردا میرم آسیا تک ببینم اون 3 ساعت رایگانی که داره سرعتش چطوره
آسیاتک بدرد شبانه رایگان نمیخوره سرویس 10مگ با 10گیگ ترافیکش 250کیلوبایت میده شبا سرعت تک کانکشنش هم افتضاحه
سیستم تِرینگ پارس واقعا دیگه گندشو در آورده ، هر سایتی با اینترنت مخابراتم بازه با پارس تِره !
نمونه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)