این سرعت 70 کیلوبایت نیست.
98=8÷1024*0.77
با IDM تا 100 کیلوبایت سرعت داره.
این سرعت 70 کیلوبایت نیست.
98=8÷1024*0.77
با IDM تا 100 کیلوبایت سرعت داره.
دوستان ایرانسل دارم وایمکس 512 سرعت افتضاحه با 5 آنتن مودم 130 و روزی 30 دقیقه هم وصل نمیشه و سایتی وا نمی کنه ...
الان می خواهم بدهم مبین نت تبدیلش کنه به مبین نت آیا سرعت مبین نت چطوره ؟ من دانلود ندارم و فقط می خوام سرعت خوبی داشته باشه توی باز کردن سایت ها ...
مبین نت چطوره ؟
سرعت لود پیج مبین نت 100 برابر به نظر من بهتره ایرانسله.
اینجا که خوبه مثل ADSL سایت ها رو باز میکنه.
متاسفانه دو روزه نمیدونم چرا سرعت لو صفحات کم شده با اینکه سرعتم مثل قبل هست و همون سایت هارو باز میکنم ولی ۴ برابر بیشتر طول میکشه تا باز کنه، مثل این هست اول سایت هارو خودش لود میکنه پیش خودش کامل بعد میده دست مشترک الان با چندتا مرورگر تست کردم همین جوری بود کلی هم از حجم هدر میره مثلا میزنی یه سایت باز شه دیتا با سرعت 120 وارد میشه حدود 1 مگ میاد ولی سایت هنوز در حال لودینگه اخرش شاید باز شه شاید نشه
خیلی رو مخه
دی ان اس های زیر رو در مودم ست کنید تا حدودی تاثیر داره.
217.218.127.127
8.8.8.8
4.2.2.4
مودم من قابلیت تغییر دی ان اس نداره!
توی مرورگر نمیشه؟ چون مشکل دانلود ندارم ففط صفحات دیر باز میشن
به ترتیب این مراحل انجام بدید و بعد مودم قطع وصل کنید و سیستم ریست کنید ببینید تاثیر داره.
![]()
متاسفانه حل نشد و هنوز هم سایت ها دیر باز میشن در حالی که قبلا با سرعت 15 هم سایت ها خیلی زودتر باز میشدن ولی الان نه
الان با نود 32 قسمت network connections نگاه میکردم دیدم که به محض باز کردن سایتی یه پروسه ایجاد میشه و دیتا دریافت میکنه برای همین سایت ها دیر باز میشن ولی تا مرورگر رو میبندم اون پروسه متوقف میشه، عجیب اینکه توی همه مرورگر ها این مشکل هست و تقریبا همین دو سه روز اخیر این مشکل ایجاد شده الانم که دارم این متن رو مینویسم دیتا داره دریافت میشه در حالی که چیزی در حال باز شدن نیس!!
واسه ارسال این پست 5 دقیقه طول کشید تا ارسال بشه!!
5.196.203.16:80 اینم ای پی هست که داره دیتا دریافت میکنه خود به خود
Last edited by saeeddeeas; 01-05-2015 at 14:27.
وایمکس ایرانسل هم حدود ده روزه دچار مشکل در لود کردن صفحات شده. ولی دانلود مشکلی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)