بالاخره ارژانتین وطن ولاسکو است و چاره ای جز رفتن و قبول دعوت مردمش نداشت
ولی خدایی اونوقت که مربی ما بود تو بازی ها خیلی بیشتر هیجان و فعالیت از خودش نشون میداد تا الان ، انگار خودش هم به این تیم امیدی نداره
Sent from my iPad using Tapatalk
بالاخره ارژانتین وطن ولاسکو است و چاره ای جز رفتن و قبول دعوت مردمش نداشت
ولی خدایی اونوقت که مربی ما بود تو بازی ها خیلی بیشتر هیجان و فعالیت از خودش نشون میداد تا الان ، انگار خودش هم به این تیم امیدی نداره
فعلا صدرنشین
تیم های دیگه هنوز بازی هاشون مونده!
تبریک بابت برد
یه گام دیگه به موفقیت نزدیک شدیم
برد تیم والیبال ایران به همه تبریک میگم3:0![]()
تبریک ! در یه کلمه عالی بودیم !
ولاسکو تازه فکر کنم معنی "رگ غیرت ایرونی" رو فهمیده باشه؛ چون امروز هر چی داد و بیداد می کرد فایده نداشت دیگه خودش پشیمون شد؛ ولی زمانی که مربی ایران بود یه داد میزد سریع اون رگ قلمبه میشد و تیم بازی رو می برد![]()
من رسیدم ، ست سوم بود
واقعا آرژانتین چیزی واسه ارائه دادن نداشت ( هر چند با نگاه کردن به نتیجه ی ست های قبلی مشخص بود که ست اول هم خیلی خوب بودیم ) ، خیلی خووووب بازی کردیم
تبریک میگم این برد خووووب رو ، ولی حیف حیف که به استرالیا یه ست دادیم
تبررررریک
بازی های بعدیمون خیلی خیلی سخته ، یکیش با میزبانه که واقعا شرایط سختیه ( اون بازی رو فقط صدا سیمامون باید سانسور کنه و ما هیچی نمیبینیم )
صربستان هم نشون داده تیم خیلی خوب و قویه
به امید موفقیت های بیشترمون![]()
ارژانتین فکرکرده بود ولاسکو قهرمان وهمه کاره تیمه عین بختک وبا زور والتماس ازمون گرفتن اخه غیرت میخواد بی غیرتا فکرکردن ولاسکوروبگیرن تیمشون بهترازمامیشه وجلویه پیشرفت ایرانومیگیرن
باید هزار بار ارژانتین رو ببریم تا جبران بازی جام جهانی بشه. خدایی هنوز از اون باخت داریم میسوزیم
فقط فرقش اینه که کیروش تو زمین فوتبال یه اتوبوس پارک کرد ولی اینجا ولاسکو نتونست تو یوجب جا یه وانت هم پارک کنه[emoji5]️
Last edited by arash59b; 11-09-2014 at 20:18.
بازی خوبی از تیم دیدیم.
خیلی خوب از نقظه ضعف حریف استفاده کردن و با سرویس های خوب آرژانتین رو به هم ریختن. ضمن اینکه امروز در دفاع هم خیلی خوب بودیم. واقعا دفاع های موسوی عالیه.
کلا همه بچه ها خوب بودن.
عبادی پور اواخر ست دوم در امتیازهای حساس به میدون اومد و من همونجا گفتم ست از دست رفت ولی اینطور نشد خوشبختانه![]()
خب از این به بعد خیلی جذاب میشه... آمریکا رو باید یکی از صعود کننده ها بدونیم
میمونه دو سهمیه باقیمانده برای صعود و 4 تیم مدعی ایران، لهستان، صربستان و فرانسه
و نکته جالب و مهم اینه که بازی های باقیمونده این تیمها تماما ضربدریه! ینی ایران-لهستان ، صربستان-فرانسه ، ایران-صربستان ، لهستان-فرانسه
کار بسیار دشوار هست...امیدواریم به صعود ایران![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)