تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 168 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1.

.
    حسین هدایتی در تماس تلفنی با رحیمی: حساب كنيد سياسي چقدر هزينه كرده تا پولش را بدهم و از پرسپوليس برود!
    برای خودم به عنوان یه هوادار واقعا متاسفم که عشق زندگیم (پرسپولیس) شده متاع مورد معامله آقایون خر پول که فقط پول رو می فهمند!!!!!

2. این کاربر از HDana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پيرواني:مشخص شد بي‌پولي آقايان سياه‌بازي بود

مربي سابق پرسپوليس گفت: واقعا درست است هر کسي که در روزنامه مصاحبه مي‌کند را به عنوان سرمربي پرسپوليس انتخاب کنيد؟ وقتي مديران دانش نداشته باشند اين اتفاق مي‌افتد و چيز عجيبي نيست.

افشین پیروانی در جمع خبرنگاران در خصوص اتفاقات رخ داده در باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: آقایان همیشه به ما می‌گفتند که پول نداریم به بازیکنان بدهیم و الان می‌گویند پول کادر فنی را به طور کامل می‌دهیم. کاملا مشخص است که اینها نقشه و سیاه‌بازی بوده است.

به گزارش فارس، وی در خصوص حضور درخشان روی نیمکت سرمربیگری پرسپولیس گفت: واقعا درست است هر کسی که در روزنامه مصاحبه می‌کند را به عنوان سرمربی پرسپولیس انتخاب کنید؟ وقتی مدیران دانش نداشته باشند این اتفاق می‌افتد و چیز عجیبی نیست.

پیروانی افزود: اینها اگر پول داشتند مسلمان، پولادی و جلال حسینی را نگه می‌داشتند. کاملا مشخص است که همه این اتفاقات برنامه‌‌ریزی شده بود. متاسفانه مشکل مملکت ما این است که بعضی از مدیران تصمیمی می گیرند که شرایط اینگونه می‌شود در حالی که هیچگونه دانش و تخصصی ندارند.

وی در پایان گفت: هیچگاه در باشگاه پرسپولیس سابقه نداشته که دو سرمربی همزمان بر سر تمرین این تیم حاضر شوند اما اکنون می‌بینیم که این اتفاق هم افتاد.

4. 3 کاربر از HDana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هفت هفته گند زد توی نتایج،ولی دیدیم که علی دایی ککش هم نگزید،چون در هر شرایطی پول میلیاردیشو میگرفت

باید خودش استعفا میداد ولی هیچوقت این اتفاق نمیفتاد چون طبق قرارداد ترکمانچای اونطوری دیگه پولی بهش نمیرسید...پس به گند زدناش ادامه داد..منتظر موند تا اخراجش کنن که بالاخره هم کردن
    Last edited by mehrabooni; 10-09-2014 at 17:33.

6. 2 کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

علی دایی به خبر 17:30 شبکه خبر گفت: "دفعه قبل توسط رئیس جمهور احمدی نژاد برکنار شدم الان توسط آقای وزیر!"
    کلا همه چیز رو انداخت گردن وزارت ورزش و گفت که از اسفند من رو نمی خواستند ... خب برادر من اینایی که تو رو نمی خوان چرا باهاشون قرارداد می بندی؟!!

پ.ن:البته اگه منم قرار داد 2 میلیاردی بهم پیشنهاد میشد حتما با جون دل قبول می کردم

8. این کاربر از Antonio Andolini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

برای خودم به عنوان یه هوادار واقعا متاسفم که عشق زندگیم (پرسپولیس) شده متاع مورد معامله آقایون خر پول که فقط پول رو می فهمند!!!!!
    توی زندگیم بعد از خونواده ام
    بیشتر از همه پرسپولیس رو دوست داشتم و دارم!
    .
    منم طبیعتا دوست ندارم مجموعه مورد علاقه ام بشه بازیچه درست یه عده خر پول ولی اینو میدونم که
    سگ حسین هدایتی می ارزه به صد تا امثال سیاسی!
    هدایتی همیشه و همه جا ثابت کرده که عاشق پرسپولیسه.
    .
    حتی زمانی هم که وزارت ورزش اعلام کرد: هیچکس حاظر نیست پرسپولیس و استقلال را به این قیمت ها اجاره کنند!
    هدایتی اعلام کرد حاضرم بیش از 30 میلیارد این آقایون برای پرسپولیس بپردازم.

10. 2 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقای دایی با یادآوری اشک های حمید استیلی، مهدی مهدوی کیا و سایرین، اصلا برات ناراحت نیستم و خوشحالم که بالاخره اشک تو رو هم دیدم

حاشیه تمرین پرسپولیس
    بغض دایی پس از خداحافظی ترکید/دودستگی بین هواداران
    بغض سرمربی سابق پرسپولیس بعد از خداحافظی با بازیکنان در ورزشگاه درفشی‌فر ترکید.

به گزارش خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس تحت تأثیر اخراج علی دایی و انتخاب حمید درخشان به عنوان سرمربی جدید بود.
    *علی دایی پس از حضور در رختکن پرسپولیس و خداحافظی با بازیکنان پرسپولیس با چشمانی اشک‌بار به زمین بازگشت. چند لیدر نزد دایی رفتند و به او اعلام کردند تو اگر بروی ما را می‌کُشند که دایی هم در حالی که بغض داشت شروع به گریه کردن کرد.
    لیدرهای پرسپولیس هم با سرمربی این تیم اشک ریختند و تعدادی از هواداران هم به قدری متأثر شده بودند که اشک از دیدگان‌شان جاری شد.
    *دایی سپس روی نیمکت حاضر شد و در گوشه‌ای نشست.
    *هنگام حضور دایی در رختکن هواداران علی دایی را تشویق کردند.
    *بین هواداران دودستگی عجیبی به وجود آمده است. عده‌ای از هواداران با این شعار که هوادار پولکی نمی‌خواهیم نسبت به سایر هواداران واکنش نشان می‌دهند.
    *غلامپور بعد از دقایقی ورزشگاه درفشی فر را ترک کرد و به خبرنگاران گفت لازم نیست من صحبت کنم و با سیاسی صحبت کنید.
    *برخی از هواداران با شعار نه درخشان، نه دایی پرسپولیس قهرمان موضع بی‌طرف خود را اعلام کردند.
    *محمد پنجعلی اعلام کرد واقعا تمرکز ندارم و نمی‌دانم چه چیزی باید در مورد اتفاقات امروز بگویم.

- See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

علی دایی به خبر 17:30 شبکه خبر گفت: "دفعه قبل توسط رئیس جمهور احمدی نژاد برکنار شدم الان توسط آقای وزیر!"
    کلا همه چیز رو انداخت گردن وزارت ورزش و گفت که از اسفند من رو نمی خواستند ... خب برادر من اینایی که تو رو نمی خوان چرا باهاشون قرارداد می بندی؟!!

پ.ن:البته اگه منم قرار داد 2 میلیاردی بهم پیشنهاد میشد حتما با جون دل قبول می کردم
    کار همشیگیش اینه..فرافکنی
    Last edited by HDana; 10-09-2014 at 17:41.

12. 2 کاربر از HDana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با امدن علی دایی به پرسپولیس خیلی چیزا عوض شد
    اسطوره های تیم همه یکی کی پر پر شد
    از خردبین گرفته تا علی کریمی و کریم باقری
    من که خیلی خوشحالم از رفتن دایی

14. 3 کاربر از alireza-1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ما که اول خدا بعد پرسپولیس رو دوست داریم بعدش هم خانواده

امیدوارم این عذاب ها هرچه زودتر برای چهل میلیون ایرانی تموم بشه

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

16. 2 کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقای دایی با یادآوری اشک های حمید استیلی، مهدی مهدوی کیا و سایرین، اصلا برات ناراحت نیستم و خوشحالم که بالاخره اشک تو رو هم دیدم

حاشیه تمرین پرسپولیس

به گزارش خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس تحت تأثیر اخراج علی دایی و انتخاب حمید درخشان به عنوان سرمربی جدید بود.
    *علی دایی پس از حضور در رختکن پرسپولیس و خداحافظی با بازیکنان پرسپولیس با چشمانی اشک‌بار به زمین بازگشت. چند لیدر نزد دایی رفتند و به او اعلام کردند تو اگر بروی ما را می‌کُشند که دایی هم در حالی که بغض داشت شروع به گریه کردن کرد.
    لیدرهای پرسپولیس هم با سرمربی این تیم اشک ریختند و تعدادی از هواداران هم به قدری متأثر شده بودند که اشک از دیدگان‌شان جاری شد.
    *بین هواداران دودستگی عجیبی به وجود آمده است. عده‌ای از هواداران با این شعار که هوادار پولکی نمی‌خواهیم نسبت به سایر هواداران واکنش نشان می‌دهند.
    *غلامپور بعد از دقایقی ورزشگاه درفشی فر را ترک کرد و به خبرنگاران گفت لازم نیست من صحبت کنم و با سیاسی صحبت کنید.
    *برخی از هواداران با شعار نه درخشان، نه دایی پرسپولیس قهرمان موضع بی‌طرف خود را اعلام کردند.
    *محمد پنجعلی اعلام کرد واقعا تمرکز ندارم و نمی‌دانم چه چیزی باید در مورد اتفاقات امروز بگویم.

- See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دم اون هوادارایی گرم که جلوی دایی شعار دادن طرفدار پولکی نمیخوایم

18. 2 کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

حاشیه تمرین پرسپولیس

با امدن علی دایی به پرسپولیس خیلی چیزا عوض شد
    اسطوره های تیم همه یکی کی پر پر شد
    از خردبین گرفته تا علی کریمی و کریم باقری
    من که خیلی خوشحالم از رفتن دایی
    ما که اول خدا بعد پرسپولیس رو دوست داریم بعدش هم خانواده

امیدوارم این عذاب ها هرچه زودتر برای چهل میلیون ایرانی تموم بشه

حالا میبینیم.با رفتن دایی هیچی درست نمیشه و تازه عذاب ها برای 40 ملیون ایرانی مضاعف میشه

20. 3 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •