تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 203 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بالاخره چیچاریتو معرفی شد

نکته جالب اینکه شماره 14 رو بهش دادن !!! (( یعنی نمیتونستن 21 رو بهش بدن ؟؟؟ ))
    یعنی میتونه وارث خوبی واسه گوتی و آلونسو باشه ؟؟؟

Last edited by albertxx; 01-09-2014 at 21:06.

2. 6 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

چیچا رو دادن به ما خودشون فالکائو رو گرفتن

کاش آنجلوتی هم مثل مورینیو یخورده مدیریت داشت نمیذاشت مدیرا هر کاری دلشون بخواد بکنن
    آنجلوتی تو همه ی تیماش تو بازی های لیگ آدمو دق مرگ میکنه حالا امسال که تیم پوست انداخته معلوم نیست چی پیش بیاد
    با فروش الونسو و دیماریا دیگه خبری از اون ضد حمله های معروف هم نیست

4. 7 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

مشکل دیگه هم کریم هستش
    خیلی بیش از حد کنده، وقتی گل چهارم رو از سوسیداد خوردیم سریع ذهنم به اون سمت رفت که اگه همین موقعیت برای کریم شکل میگرفت وایستاده بود نگاه میکرد اصلا فرض نیست.

درسته که اول فصل هست و باخت مهم نیست ولی کلا احساس خوبی ندارم، اون از رونالدو که مصدوم اون از رفتن دیماریا و الونسو و از این طرف هم ضعف دفاع از هر دو جناح چه از طرف مارسلو و چه از طرف کارواخال.
    کارواخال بازیکن خوبی و خوب درگیر میشه اما وقتی می خواد توپ رو بگیره یا پا به توپ میشه قاتی میکنه و نه تیم حریف سر درمیاره و نه یارهای خودی میفهمن که این بازیکن می خواد چه کار کنه.

فکر کنم دیشب امار پاس های مردود ایسکو از پاس های صحیحش بیشتر بود.

راستی یادم رفت، ما رو نیمکت هم هیشکیو نداریم، الان فردا که بازی ها فشرده شد و زد یکی دو تا محروم یا مصدوم پیدا کردیم چه باید بکنیم؟ (نگرانم)

6. 7 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هرناندز مهاجم خوبیه و می تونه نیمکت تیم رو تقویت کنه و شاید بعضی جاها ذخیره طلایی باشه
    ولی الان که دیگه نقل و انتقالات داره تموم میشه شاید بگن رئال توی اون فوق العاده کار کرد ولی به نظر من تنها نکته خیلی مثبتش جذب کروس بود وگرنه تیم نسبت به پارسال تقویت نشد!
    جیمز اومد ولی به جاش دی ماریا رفت و نمیشه گفت این دو بازیکن فرق خاصی با هم دارن و در بهترین شرایط میگیم الان در یه سطحن
    ولی توی دفاع و هافبک دفاعی بازیکنی گرفته نشد که حالا دفاع رو میشه نادیده گرفت و گفت همین بازیکنا خوبن
    ولی در مورد هافبک دفاعی تقریبا می تونم بگم که آنجلوتی قراره این فصل در اکثر بازی ها بدون یه هافبک دفاعی تخصصی بازی کنه!
    شاید توی خونه و بازی با تیمای نه چندان قدرتمند این جواب بده ولی به طور طولانی مدت نمیشه روی همچین سیستمی حساب کرد

الان واقعا منطقی نگاه کنیم کدوم تیم توی دنیا بدون هافبک دفاعی بازی می کنه؟!
    یکی از نقاط قوت خیلی از تیما الان همین هافبک دفاعیه مثلا ماتیچ توی چلسی یا ویدال توی یوونتوس
    بعضی از این هافبک دفاعی ها بازیساز و خلاق و گلزن هم هستن مثل همین دو موردی که گفتم ولی بعضی ها شاید اصلا بازیشون به چشم نیاد ولی توی جریان بازی خیلی تاثیر دارن
    یه زمانی رئال ماکلله رو داشت که فوق العاده موثر بود و اینجور بازیکنا می تونن ستون یه تیم باشن
    به ظاهر مثلا کروس و مودریچ یه دونشون هافبک دفاعین ولی هیچ کدوم تخصصشون این نیست
    در کل من میگم توی این سیستم 3-3-4 اگه قراره اون سه هافبک وسط مودریچ ، کروس و ایسکو باشن توی زمینه های دفاعی به مشکل می خوریم و این سه بازیکنا در زمینه هایی خصوصیات مشترک هم دارن و دیگه حداکثر باید دو تاشون توی وسط زمین استفاده بشن

8. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه هافبک دفاعی چیزی نمیخوان این دم اخری بیارن؟ وراتی چی شد؟
    اصلا داستان پوگبا چی شد یه زمانی رئال خیلی دنبالش بود.
    اصلا رویس رو بیارن دیگه نیمکت خالی بخدا به مشکل میخوریم. ببینم حسرت رویس به دل من میمونه یا نه!

10. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

یه هافبک دفاعی چیزی نمیخوان این دم اخری بیارن؟ وراتی چی شد؟
    اصلا داستان پوگبا چی شد یه زمانی رئال خیلی دنبالش بود.
    اصلا رویس رو بیارن دیگه نیمکت خالی بخدا به مشکل میخوریم. ببینم حسرت رویس به دل من میمونه یا نه!
    من یه چیزایی در مورد گوارین شنیدم (( اگه اسمش رو درست گفته باشم !!
    هافبک (( فکر کنم دفاعی )) هست که تو اینتر بازی میکنه !!

نمیدونم چقدر شایعات در مورد درسته یا نه
    ولی فقط همین خبر یه مورد به گوش میرسه !!

رویس که بیاد عالی میشه !!!

12. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خوب هیچکس هم نیومد و نقل و انتقالات تموم شد.
    امسال رقبا خوب یارگیری کردن و ما خیلی بد. باز جای شکرش باقیه خدیرا هم نرفت.

14. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رئال در این تابستان بازیکنی مانند ژابی آلونسو، آنخل دی ماریا، دیه گو لوپس و آلوارو موراتا را فروخت و در مقابل بازیکنانی مانند کیلور ناواس، تونی کروس، خامس رودریگس و خاویر ارناندس را به خدمت گرفت.

آی اسپورت- کریس رونالدو، ستاره رئال مادرید، اعلام کرد که نمی تواند نظرش را در مورد نقل و انتقالات تابستانی این باشگاه بیان کند اما تلویحا از خرید و فروش های باشگاه رئال در این تابستان ابراز ناخرسندی کرد.

رئال در این تابستان بازیکنی مانند ژابی آلونسو، آنخل دی ماریا، دیه گو لوپس و آلوارو موراتا را فروخت و در مقابل بازیکنانی مانند کیلور ناواس، تونی کروس، خامس رودریگس و خاویر ارناندس را به خدمت گرفت.

رونالدو که در حاشیه یک برنامه تبلیغاتی برای کمپانی ساعت سازی Tag Heuer با خبرنگاران صحبت می کرد، گفت:" من نظرات محکم خودم را دارم اما نمی توانم همیشه نظرم را بیان کنم. در این صورت، فردا تیتر اصلی همه روزنامه ها خواهم بود و نمی خواهم این اتفاق رخ بدهد. اما اگر رئیس باشگاه فکر می کند که این بهترین تصمیم برای باشگاه است، باید به آن احترام بگذاریم و از آنها حمایت کنیم."

رونالدو تایید کرد که حضور بازیکنان جدید می تواند به تغییر در سبک بازی رئال منجر شود:" با بازیکنان جدید، سبک بازی ما تغییر می کند؛ بهتر یا بدتر.

دی ماریا و ژابی برای ما بازیکنان بسیار مهمی بودند اما آنها حالا رفته اند و باید از حضور بازیکنان جدید خوشحال باشیم. مطمئنا ما نتایج خوبی خواهیم گرفت."

رونالدو به دلیل مصدومیت، دیدار شب گذشته رئال مقابل سوسیه داد را از دست داد ما انتظار داشت که بتواند در دیدار بعدی رئال در لالیگا به میدان برود.

" دیروز من شروع به دویدن کردم. مطمئنم در یک هفته آینده به آمادگی 100 درصد می رسم. دیدار مقابل سوسیه داد بازی عجیبی بود. ما 2-0 جلو بودیم اما همه چیز تغییر کرد. این شکست باید درسی برای ما باشد که در هیچ دیداری فکر نکنیم پیروزی مان قطعی است. ما باید تا پایان بجنگیم."

16. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

رونالدو عملا با زبون بی زبونی میگفت گند زدیم ولی به خاطر پرز صدام در نمیاد!!

البته سوای پرز ، من ریشه خیلی از تصمیم ها رو هم در تصمیمات و انتخاب های انچلو میبینم. انچلو تصمیم گرفته که تیم رو بی تنش کنه! و بی تنش بودن همونقدر که خوبه یه بدی هم داره که خب گاهی اسوده خاطر بودن اون انگیزه رو میگیره. در واقع یه چند خواسته پرز رو انچلوتی قبول کرد یه چند تا خواسته اون رو هم پرز!
    لوپز رفت ماجرای دروازه تموم شه، هافبک ها رفتن که تنش رقابت زیاد نشه ، و البته خرید چیچا.
    رئال اگه میخواست و بلند پروازی دفاع از CL رو داشت میتونست فالکائو رو بخره ، اما انچلو تصمیم گرفت که مهاجم اولش به جای جایگزین به یه ذخیره نیاز داره!

یه جورایی خرید چیچا شبیه خرید سال های قبل ادبایور بود با این تفاوت که ادبایور یه گزینه متفاوت تاکتیکی هم به حساب می اومد.

تیم به شدت بازیکنانش کم شدن، مصدومیت میتونه کار دست تیم بده یه 23 نفر اماده و سطح بالا اره خیلی خوبه ولی یه تیم ناقص نه!

18. 5 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

خدیرا هم مصدوم شد

+

مارکا رو ببینین چقدر قضیه رونالدو رو گنده کرده:|

20. 3 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •