تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 168 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

فیفا 14 که یه آشغال به تمام معنا بود . از گیم پلی بگیر تا آخرش.
    حتی اگه 11 تا بازیکن داخل زمینت اورالشون 90 هم بود وقتی cpu تعیین کرده باید بازی رو ببازی یا نتیجه نگیری ، دیگه تمومه. چه ترکیب عوض کنی چه هزار تا کار دیگه بکنی و 400 تا موقعیت هم رو دروازه حریف ایجاد کنی گل نمیشه که نمیشه. حتی اگه تیم مقابلت یک ستاره باشه. دوستانی که کریر رفتن (با cpu) می دونن من چی میگم .

امیدوارم فیفا 15 بهتر باشه هر چند که در توان ما نیست با این سیستمه که لازمه ، بازی کنیم.

2. این کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یک مورد مسخره که پیدا کردم و خیلی خیلی اشغال کار شده دریبل در سرعت به سبک پیس هست
    من واسه این خصلت فیفا رو دوست داشتم که هر بچه ای نمی تونست با دو دست بازی کردن راحت دریبل بزنه تو این نسخه میشه راحت سرعت رو گزفت دفاعا رو رد کرد البته بازی با کامپیوتر یهتره مدافعا بهتر عمل می کنن ولی تو دو نفره خیلی مسخرست

میشه راحت از وسط میدان همون شروع بازی توپ رو گرفت برد داخل محوطه جریمه کار راحتیه من با دیگو کاستا همه رو ای شکلی دریبل می زنم حتی دروگبا

ولی تو 14 خیلی سخت میشد با یک بازیکن سه چهار نفر رو دریبل زد اونم باید دستتت رو از سرعت می کشیدی دریبل نرم می زدی نه اینکه مثل جت حرکت کنی دریبل هم بزنی

همچنین دریبل کردن دروازبان هست خیلی مسخرست با دروازبان تک به تک شدی سرعت رو نگه دار از بغل دروابان رد بشی راحت دروابان جا میمونه

این ویژگی رو تو ورژن اصلی درست نکنن یعنی افتضاح فاجعه وگرنه تمام ویژگی های خوب بازی مثل افکت ها ویژگی های گرافیکی اندام بازیکنا
    تماشاگرا انیمشن و ... همه بی ارزش میشن

4. این کاربر از alp13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یک مورد مسخره که پیدا کردم و خیلی خیلی اشغال کار شده دریبل در سرعت به سبک پیس هست
    من واسه این خصلت فیفا رو دوست داشتم که هر بچه ای نمی تونست با دو دست بازی کردن راحت دریبل بزنه تو این نسخه میشه راحت سرعت رو گزفت دفاعا رو رد کرد البته بازی با کامپیوتر یهتره مدافعا بهتر عمل می کنن ولی تو دو نفره خیلی مسخرست

میشه راحت از وسط میدان همون شروع بازی توپ رو گرفت برد داخل محوطه جریمه کار راحتیه من با دیگو کاستا همه رو ای شکلی دریبل می زنم حتی دروگبا

ولی تو 14 خیلی سخت میشد با یک بازیکن سه چهار نفر رو دریبل زد اونم باید دستتت رو از سرعت می کشیدی دریبل نرم می زدی نه اینکه مثل جت حرکت کنی دریبل هم بزنی

همچنین دریبل کردن دروازبان هست خیلی مسخرست با دروازبان تک به تک شدی سرعت رو نگه دار از بغل دروابان رد بشی راحت دروابان جا میمونه

این ویژگی رو تو ورژن اصلی درست نکنن یعنی افتضاح فاجعه وگرنه تمام ویژگی های خوب بازی مثل افکت ها ویژگی های گرافیکی اندام بازیکنا
    دقیقا حرفتو قبول دارم... منم اینو یه مشکل خیلی بزرگ میدونم.... همونطور که خوبیاشو میگیم بدیاشم باید بگیم.... البته من 2 نفره هنوز نتونستم بازی کنم ولی تو بازی با سی پی یو ام مشهود بود و میشه حدش زد تو بازی 2 نفره که یکم دفاع کردن طرف مقابل میتونه احساسی بشه و دستو روی سرعت نگر دارن بیان تو پا با این مشکل یکم بازی از فیفایی که خیلیامون دوست داشتیم دور بشه....

البته اینو من سیاست EA میدونم که با گرافیک خیلی خیلی عالی و چیزای دیگش پلیرای قدیمیه خودشو راضی کرد و با نزدیک کردن بعضی خصوصیات گیم پلی به PES قصد داره پلیرای PES و بکشه سمت خودش ..... منم واقعا از این مورد که راحت میشه با سرعت دریبل زد ناراحت شدم.... البته 99 % درصدم باید مطمعن باشیم هیچ تغییری توی گیم پلی بین دمو و نسخه اصلی نیست و باید با این قضیه کنار بیایم.....

6. این کاربر از Amir Sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

پارسال سانتر بود امسال این

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

امسال FIFA 15 PC دقیقا مثل نسخه های PS4 و xbox one هست؟

آیا گذاشتن قفل غیر قابل کرک برای نسخه PC به این قضیه ربط داره؟

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دقیقا حرفتو قبول دارم... منم اینو یه مشکل خیلی بزرگ میدونم.... همونطور که خوبیاشو میگیم بدیاشم باید بگیم.... البته من 2 نفره هنوز نتونستم بازی کنم ولی تو بازی با سی پی یو ام مشهود بود و میشه حدش زد تو بازی 2 نفره که یکم دفاع کردن طرف مقابل میتونه احساسی بشه و دستو روی سرعت نگر دارن بیان تو پا با این مشکل یکم بازی از فیفایی که خیلیامون دوست داشتیم دور بشه....

البته اینو من سیاست EA میدونم که با گرافیک خیلی خیلی عالی و چیزای دیگش پلیرای قدیمیه خودشو راضی کرد و با نزدیک کردن بعضی خصوصیات گیم پلی به PES قصد داره پلیرای PES و بکشه سمت خودش ..... منم واقعا از این مورد که راحت میشه با سرعت دریبل زد ناراحت شدم.... البته 99 % درصدم باید مطمعن باشیم هیچ تغییری توی گیم پلی بین دمو و نسخه اصلی نیست و باید با این قضیه کنار بیایم.....
    آخه مسئله اینجاست که این خیلی ایراد بزرگیه شاید بتونه گیمرای راحت طلب پیس رو راضی کنه ولی میخواد با گیمرهای اصیل و حرفه ای فیفا چی کار کنه ؟؟؟

اکثر کسایی که فیفا بازن در درجه اول از این اقدام فیفا خوششون میاد که نمیشد با یک بازیکن هرکاری کرد نهایتش تا ورزژن قبلی مسی رونالدو ابراهیمویچ خیلی سرتر از بقیه بودن و میشد باهاشون 3-4 نفر رو دریبل زد اونم کارهرکسی نبود ولی الان آدم حرصش میگیره دیگو کاستا از وسط زمین شروع می کنم 8-9 نفر رو دریبل می زنم بدون اینکه دستم رو از سرعت بکشم بعد تک به تک از بغل دروازبان با سرعت رد میشم دروازبان مثل سیب زمینی وایمسته

در ضمن اینهمه مانور دروازبان نمیدونم نسل جدید حرکات و ... آدم اعصابش داغون میشه واکنش دروازبانان رو میبینه امروز دوستم از 30 متری شوت کرد دروابان وایستاد توپ از کنارش رد شد گل
    لااقل توپ رو میگرفت از دستش میوفتد لیز میخورد یا دفع ناقص می کرد یک چیزی شوت معمولی رو وایستاد نگاه کرد
    من نمی گم دروازبان اشتباه نمی کنه ولی دروازبان ایران هم وقتی شوت می کنن از خودش واکنش نشون میده اونم توپ معمولی نه اینکه به کنج بزنه

این دو سه ایرادی که تا حالا پیداکردم درست نشه این بازی ارزش یک پنی هم نداره
    حالا میخواد تریلر بزنه حرکات تماشاگرا و توپ جمع کن و .. درست کنه
    اصل بازی و گیم پلی رو خراب کرده

10. 2 کاربر از alp13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

امسال FIFA 15 PC دقیقا مثل نسخه های PS4 و xbox one هست؟

آیا گذاشتن قفل غیر قابل کرک برای نسخه PC به این قضیه ربط داره؟
    آره دوست عزیز نسخه پی سی هم از همون موتور استفاده کرده که باعث شده سیستم خیلی ها نکشه

این قفل هم الکیه مانور تبلیغاتی شرکته همون یکی دو هفته کرکش میاد

البته چند تا ایراد خیلی مسخره داره اگه اونا حل نشه من حتی ورژن کرک شده 4 تومنی هم نمی گیرم چه برسه نسخه اورجینال

12. این کاربر از alp13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

آره دوست عزیز نسخه پی سی هم از همون موتور استفاده کرده که باعث شده سیستم خیلی ها نکشه

این قفل هم الکیه مانور تبلیغاتی شرکته همون یکی دو هفته کرکش میاد

البته چند تا ایراد خیلی مسخره داره اگه اونا حل نشه من حتی ورژن کرک شده 4 تومنی هم نمی گیرم چه برسه نسخه اورجینال
    دوستان ته دلمون رو خالی نکنید!!!!!!!من برا انتشار رسمی(با کرک)لحظه شماری میکنم.
    تنها سرگرمی سالیانه هیجان انگیز همین فیفا هستش که میگین بد شده
    امیدوارم نسخه اصلیش توووووووپ باشه و بدون باگ

14. این کاربر از mv217010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

یک سری افراد فقط دنبال خراب کردن یک موضوعی هستند مهم نیست چی باشه اصلا حرفی که میزنند درسته یا نه فقط تخریب میکنند میرند جلو ... نسخه دمو را 1ساعت بازی کردید جوری نطر میدید که نویسنده های روزنامه گاردین هم یک موضوع اینجوری مورد بررسی قرار نمیدند ... 90 درصد افراد این تاپیک فیفا را آنلاین بازی نمیکنند نمی دانند 10 تا آپدیت برای فیفا سری 14 اومده هنوزم دارند روی نسخه اولیه بازی نظر میدند.

16. 4 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

FIFA 15 - Complete Leagues and Clubs Listing

لیگ ها و تیم های حاضر در فیفا15

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تیم ایران با بازی های درخشانش در جام جهانی در لیست به چشم نمیخورد . آقای کیروشی پور بررسی نمایند

18. 5 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •