این نکونام چرا اینقدر عقده ای هست ؟؟ !!
واسه یه پیراهن مسی خودشو داره میکشه !!!
حالا هم تیمیت پیراهن مسی رو خواسته
جنابعالی چرا اینقدر دور برداشتی ؟؟؟
این نکونام چرا اینقدر عقده ای هست ؟؟ !!
واسه یه پیراهن مسی خودشو داره میکشه !!!
حالا هم تیمیت پیراهن مسی رو خواسته
جنابعالی چرا اینقدر دور برداشتی ؟؟؟
آغا من اين برنامه رو نديدم
يه لينك نداره من برنامه ديشب رو كامل دانلود كنم ؟؟؟
دوست خوبم ممنون اما اينجا رو ديدم
لينك كامل برنامه رو ميخوام
خود سایت بیست چهارده، گفتش تیکه تیکه های برنامه رو میذاریم رو سایت.
البته من خودم ندیدم گذاشتن یا نه ولی رو بگرد شاید پیدا کردی.
قبل از شروع برنامه خدا خدا می کردم که این نیاد
ولی تابلو بود که مثلا به عنوان کاپیتان دعوتش می کنن.
اون مارو چی فرض کرده؟ تو اولین مصاحبه اش تو فرودگاه گفت: من فلان سال تو لالیگا باهاش بازی کردم و اصلا به پیراهنش احتیاجی ندارم
ولی دیشب طوری صحبت کرد که من شک کردم اصلا به چنین مصاحبه ای.
.
دعوت از پولادی و آندو کاملا درست بود.![]()
ای کاش بجای نکونام قوچان نژاد رو میاوردن چون تنها کسی بود که گل زد واسه تیممون....
حقیقی هم بد نبود بیاد در رابطه با دخترای اونجا صحبت کنه.......![]()
خودش که معلوم بود دوست داره بمونه . اما جالبه گفت مشکل خیلی پول نیست و در واقع تعهداتیه که فدراسیون باید بده . خیلی از اون حرفای اخرش خوشم اومد . واقعا حرفه ایه و این فرق یه مربی ایرانی با یک مربی خارجیه .
چیزی که آقای جلالی نخواست تو برنامه دیشب قبول کنه این بود که مربی ای مثل کیروش که تو کشورهای مختلف و تو تیم های مختلف مربی گری کرده مطمعناً توانا تر از مربی هست که فقط مربی استفلال بوده !
موضوع فقط مربی خارجی نیست. ، مربی با رزومه قابل توجه هست !
رزومه کاری آقای کیروش :
رزومه کاری آقای جلالی :
کشور باشگاه از تا آمار بازی برد تساوی باخت درصد برد زده خورده تفاضل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خرداد ۱۳۸۲ خرداد ۱۳۸۳ ۲۶ ۱۵ ۸ ۳ ۵۷٫۶۹ ۴۸ ۲۹ ۱۹+ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دی ۱۳۸۳ دی ۱۳۸۴ ۳۰ ۱۳ ۱۱ ۶ ۴۳٫۳۳ ۳۵ ۳۱ ۴+ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تیر ۱۳۸۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲۴ ۴۷ ۴۵ ۳۳ ۳۷٫۹۰ ۱۶۸ ۱۳۲ ۳۶+ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خرداد ۱۳۹۲ دی ۱۳۹۲ ۲۴ ۱۰ ۱۱ ۳ ۴۱٫۶۷ ۳۵ ۲۳ ۱۲+
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)