سعید ولی به نظر من خیلی شرایطی هم هست که چنین اتک هایی لازمه. من یه Barrack لول 9 دارم، 2 تا لول 7، یدونه لول 3 و واقعا بیشتر از این نیازی ندارم. آرمی کمپ هام هم مکس شده. نیرو هام هم فقط Dragon و Wizard و Healing Spell رو میتونم آپگرید کنم که اونا رو گذاشتم واسه یه مدت دیگه چون فعلا استفاده خاصی ازشون ندارم. الان هم یه Cannon و 2 تا Air Defense دارن آپگرید میشن (max level) و به جز Cannon ها و دیوار ها بقیه نیرو های دفاعیم مکسن. 1.5میلیون گلد دارم و 800ک الیکسیر. ولی باربرین کینگ هنوز ندارم. از امروز عصر شروع کردم، با باربرین و آرچر و 20 تا گابلین و 3 تا لایتنینگ اسپل (البته اول گابلین نمیذاشتم، ولی توی چند تا مورد با وجود اینکه هیچ مانعی بین نیرو هام و دارک الیکسیر استوریج نبود، میرفتن سراغ ساختمون های دیگه، این 20 تا رو هم گذاشتم که تو چنین مواقعی مستقیم برن سراغ دارک الیکسیر.) میرم سراغ بیس هایی که بیشتر از 400 تا دارک الیکسیر دارن + استوریجشون حداقل پوشش اسپلش دمیج رو داشته باشه. با 2 تا لایتنینگ اسپل یه مورتار رو خراب میکنم، بقیه چیزایی که سر راه باشه (مثلا یه مورتار که مکس نشده باشه رو هم میتونم راحت بزنم، یا ویزارد تاور رو باربرین میت شیلد میفرستم جلو آرچر ها راحت میزنن) رو دیگه راحت میشه زد، بعد هم که میرن سراغ دارک الیکسیر استوریج خیلی شیک.
.gif)
همینطوری تا الان با وجود اینکه چند ساعتش رو بیرون بودم 3ک دارک الیکسیر جمع کردم. حدود 150 تا تروفی از دست دادم و کلی الیکسیر (البته وسطاش یه سری سوژه ی خوب پیدا کردم که مثلا علاوه بر دارک الیکسیر، 100-150ک گلد و الیکسیر هم زدم.
.gif)
2 تا سوژه هم بود یکیشون 250 و یکیشون 300 تا الیکسیر بود، اونا رو هم زدم.
.gif)
)، ولی واقعا الان واسه الیکسیرم مصرفی به اون شکل ندارم و همینطوری پیش رفتم.
در نهایت تو خیلی از موارد من واسه ی 400-500 تا خیلی بیشتر از 3 تا لایتنینگ اسپل هزینه کردم. ولی تو شرایطی که هیچی ب جز دارک الیکسیر نیاز ندارم، به نظرم حرکت بدی نیست.
کلا امروز روز خوبی بود.
.gif)
خوب غارت کردم.
.gif)