تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 300 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

حرفتون درسته ولی واسه دارک اکسیر ارزش داره... من خیلی با این روش دارک جمع کردم
    جمع کردن دارک توی لول های 50 تا 70 خیلی مهم نیست و بیشتر شما باید نیرو های اکسیر معمولی و دفاعی رو قوی کنی

برای جمع کردن دارک خوب که بتونید دارک های بین 1000 تا 4000 تو هر اتک بدست بیارید باید سطح تروفی رو به بالای 1600 برسونید .

حالا خارج از این داستان کلا استفاده از Lightening بیشتر برای استراتژی های Clan Wars جواب میده نه برای بازی معمولی .

که اونم من خیلی کم دیدم استفاده بشه .

2. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سعید جان. این مپ من.
    نظرت چیه؟
    من دارم فعلا دیوارا رو آپ میکنم.
    آرچر لول 4 شده الانم داره جیانت لول 4 میشه !

محتوای مخفی: عکس 

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

سلام دوستان ...

منم تازه لولم شده ۱۰۴ ... سوالی باشه در خدمتم ....
    البته اینم بگم با برادزم Coplay می کنیم ..

5. این کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه p30mojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

فقط یه موضوعی که هست نوع حمله ی دوم که فقط با Spell Lightening انجام میشه به نظرم مزحک ترین مدل اتک کردنه ! البته بلا نسبت شما چون میدونم شما هم به تقلید از بقیه داری این کارو میکنی .

شما تو این اتک 60 هزار اکسیر رو از بین میبری و آخرش هم این مقدار منابع نصیبت میشه و از اونور 1 ساعت نیم وقت برای ساخت دوباره هدر میره

به جای این مدل اتک , کمی زمان بیشتر بزارید و با نیرو های بهتر حمله کنید نتیجه بهتری میگیرید .
    تا حدودی حرفتون رو قبول دارم ولی هر کسی که بیشتر از 500-600 تا داشتبه باشه نقششو جوری چیده که کسی با لول 50 نمی تونه بزنتش
    lightening spell خوبیش اینه که خیلی راحت هر کی رو خواستی هدف قرار می دی.چه قوی باشه چه ضعیف

7. این کاربر از p30mojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

خوبه اما میتونه بهتر هم بشه

فقط یه موضوعی که هست نوع حمله ی دوم که فقط با Spell Lightening انجام میشه به نظرم مزحک ترین مدل اتک کردنه ! البته بلا نسبت شما چون میدونم شما هم به تقلید از بقیه داری این کارو میکنی .

شما تو این اتک 60 هزار اکسیر رو از بین میبری و آخرش هم این مقدار منابع نصیبت میشه و از اونور 1 ساعت نیم وقت برای ساخت دوباره هدر میره

به جای این مدل اتک , کمی زمان بیشتر بزارید و با نیرو های بهتر حمله کنید نتیجه بهتری میگیرید .

میلاد جان یه جای کارت باید مشکل داشته باشه و امشب یه بررسی راجبش بکنیم مطمئنا حل میشه

تنها 2 مورد برای پیشبرد سریع این بازی لازمه

1. اتک های به جا و خوب و بدست آوردن منابع بالا
    2. بهینه مصرف کردن منابع !

مورد دوم خیلی مهم هست .

من یه زمانی میزان گلد کلی که رکورد داشتم همیشه چند میلیون بالاتر از اکسیر بود اما الان برعکس شده !

چون من نهایت 50 هزار خرج اکسیر نیرو میکنم با برداشت بالای 150-200 هزار

یعنی میانگین هر 5 حمله -700-800 هزار تا سود داره .

تو مراحل بالا تر کم آوردن گلد و اکسیر به خاطر گرون تر شدن ساخت و ساز هست حالا چه نیرویی و چه دفاعی

و در کل میزان صبر در پیشبرد بازی باید بیشتر بشه .

یکی از معضلات خیلی ها برای منابع استفاده نا به جا از Spell هاس , اگه بتونید کنترل خوبی روی مصرف اونها داشته باشید خیلی به نفعتون میشه
    روش حمله کردنم عوض کردم الان خیلی بهتر شده !!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا واقعا چه فایده داره انقدر بلیدر؟
    وقتی نمیتونی به اندازه کافی غارت کنی. الان لول من 48 هست. لول تان هالم تازه شده 8 و دارم دیوارام رو آپ میکنم یه سری آپدیت سربازام تو لابراتوآر.
    ولی شدیدا کمبود اکسیر و مخصوصاً گلد دارم. سه تا هم بیلدر دارم ولی مشکل دارم شدیداً
    تند و تند دارم با گوبلین و آرچر و یار کمکی جیانت لول 5 یا 6 حمله میکنم که فقط غارت کنم ولی فایده نداره اصلا.
    کاپم رو به 1300 رسوندم ولی با توجه به اینکه خودم هنوز آپدیت نشدم به لول های بالا با تان حال 9 برمیخورم و خطوط دفاعی فوق العاده قوی !!!!
    البته این استراتژیک رو فعلا دارم میرم جلو و خوبه ( حمله با گوبلین و آرچر ) اما نمیدونم در مراحل بعد چه کنم.
    بچه ها میگن لولت که بره بالا شدیدا گلد و اکسیر کم میاری !!!
    شما تمرکز بذار رو حداکثر طلایی که میتونی غارت کنی
    همین روش (تعداد بالا آرچر و گوبلین ) ادامه بده چون که مقدار اکسیر مصرفی خیلی کمه
    فقط باید روش کار دست بیاد که چطوری حمله کنی که 1 ستاره و حداکثر منابع غارت کنی
    لیگ گلد هم نرو که لهت میکنن !!!

9. 2 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جمع کردن دارک توی لول های 50 تا 70 خیلی مهم نیست و بیشتر شما باید نیرو های اکسیر معمولی و دفاعی رو قوی کنی

برای جمع کردن دارک خوب که بتونید دارک های بین 1000 تا 4000 تو هر اتک بدست بیارید باید سطح تروفی رو به بالای 1600 برسونید .

حالا خارج از این داستان کلا استفاده از Lightening بیشتر برای استراتژی های Clan Wars جواب میده نه برای بازی معمولی .

که اونم من خیلی کم دیدم استفاده بشه .
    سعید ولی به نظر من خیلی شرایطی هم هست که چنین اتک هایی لازمه. من یه Barrack لول 9 دارم، 2 تا لول 7، یدونه لول 3 و واقعا بیشتر از این نیازی ندارم. آرمی کمپ هام هم مکس شده. نیرو هام هم فقط Dragon و Wizard و Healing Spell رو میتونم آپگرید کنم که اونا رو گذاشتم واسه یه مدت دیگه چون فعلا استفاده خاصی ازشون ندارم. الان هم یه Cannon و 2 تا Air Defense دارن آپگرید میشن (max level) و به جز Cannon ها و دیوار ها بقیه نیرو های دفاعیم مکسن. 1.5میلیون گلد دارم و 800ک الیکسیر. ولی باربرین کینگ هنوز ندارم. از امروز عصر شروع کردم، با باربرین و آرچر و 20 تا گابلین و 3 تا لایتنینگ اسپل (البته اول گابلین نمیذاشتم، ولی توی چند تا مورد با وجود اینکه هیچ مانعی بین نیرو هام و دارک الیکسیر استوریج نبود، میرفتن سراغ ساختمون های دیگه، این 20 تا رو هم گذاشتم که تو چنین مواقعی مستقیم برن سراغ دارک الیکسیر.) میرم سراغ بیس هایی که بیشتر از 400 تا دارک الیکسیر دارن + استوریجشون حداقل پوشش اسپلش دمیج رو داشته باشه. با 2 تا لایتنینگ اسپل یه مورتار رو خراب میکنم، بقیه چیزایی که سر راه باشه (مثلا یه مورتار که مکس نشده باشه رو هم میتونم راحت بزنم، یا ویزارد تاور رو باربرین میت شیلد میفرستم جلو آرچر ها راحت میزنن) رو دیگه راحت میشه زد، بعد هم که میرن سراغ دارک الیکسیر استوریج خیلی شیک. همینطوری تا الان با وجود اینکه چند ساعتش رو بیرون بودم 3ک دارک الیکسیر جمع کردم. حدود 150 تا تروفی از دست دادم و کلی الیکسیر (البته وسطاش یه سری سوژه ی خوب پیدا کردم که مثلا علاوه بر دارک الیکسیر، 100-150ک گلد و الیکسیر هم زدم. 2 تا سوژه هم بود یکیشون 250 و یکیشون 300 تا الیکسیر بود، اونا رو هم زدم. )، ولی واقعا الان واسه الیکسیرم مصرفی به اون شکل ندارم و همینطوری پیش رفتم.
    در نهایت تو خیلی از موارد من واسه ی 400-500 تا خیلی بیشتر از 3 تا لایتنینگ اسپل هزینه کردم. ولی تو شرایطی که هیچی ب جز دارک الیکسیر نیاز ندارم، به نظرم حرکت بدی نیست.

کلا امروز روز خوبی بود. خوب غارت کردم.

11. 4 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سعید جان. این مپ من.
    نظرت چیه؟
    من دارم فعلا دیوارا رو آپ میکنم.
    آرچر لول 4 شده الانم داره جیانت لول 4 میشه !

محتوای مخفی: عکس 
    خوبه میلاد جان پیشروی متعادلی داری .

فقط یک نکته توی آپگرید کردن دیوار ها اینه که نباید یکدفعه چتر بشی روی دیوار ها و همه رو آپ کنید بهتره که به صورت همزمان با آپگرید دفاعی ها اونها هم آپ بشن که اینطوری از آپگرید دفاعی ها عقب نمونی

در ضمن میلاد جان الان TH 7 هستی تو 8 شرایط اوایل خیلی سختر میشه اما به مرور بهتر میشه و تازه از لول های 55 الی 60 بازی یه جونه دیگه ای میگیره .

سلام دوستان ...

منم تازه لولم شده ۱۰۴ ... سوالی باشه در خدمتم ....
    البته اینم بگم با برادزم Coplay می کنیم ..
    خوشحال میشیم دوست عزیز

یه عکس از وضعیت و چیدمان برامون میزاشتی استفاده میکردیم

تا حدودی حرفتون رو قبول دارم ولی هر کسی که بیشتر از 500-600 تا داشتبه باشه نقششو جوری چیده که کسی با لول 50 نمی تونه بزنتش
    lightening spell خوبیش اینه که خیلی راحت هر کی رو خواستی هدف قرار می دی.چه قوی باشه چه ضعیف
    خب ببین عزیزم برای همین دارم میگم شما نیازی به دارک نداری !

وقتی توانایی زدن لول 50 رو نداشته باشی یعنی از نظر نیرویی هنوز ضعیف هستی و تو این بازی واقعا زیر لول 5 کاره خاصی نمیشه کرد . یعنی شاید درصد موفق حملات 50 باشه اما توی لول 5 به 70-80 میرسه

فوکوس کردن روی آپگرید نیرو ها جزو اولین مهم های هر آپگرید TH هست .

سعید ولی به نظر من خیلی شرایطی هم هست که چنین اتک هایی لازمه. من یه Barrack لول 9 دارم، 2 تا لول 7، یدونه لول 3 و واقعا بیشتر از این نیازی ندارم. آرمی کمپ هام هم مکس شده. نیرو هام هم فقط Dragon و Wizard و Healing Spell رو میتونم آپگرید کنم که اونا رو گذاشتم واسه یه مدت دیگه چون فعلا استفاده خاصی ازشون ندارم. الان هم یه Cannon و 2 تا Air Defense دارن آپگرید میشن (max level) و به جز Cannon ها و دیوار ها بقیه نیرو های دفاعیم مکسن. 1.5میلیون گلد دارم و 800ک الیکسیر. ولی باربرین کینگ هنوز ندارم. از امروز عصر شروع کردم، با باربرین و آرچر و 20 تا گابلین و 3 تا لایتنینگ اسپل (البته اول گابلین نمیذاشتم، ولی توی چند تا مورد با وجود اینکه هیچ مانعی بین نیرو هام و دارک الیکسیر استوریج نبود، میرفتن سراغ ساختمون های دیگه، این 20 تا رو هم گذاشتم که تو چنین مواقعی مستقیم برن سراغ دارک الیکسیر.) میرم سراغ بیس هایی که بیشتر از 400 تا دارک الیکسیر دارن + استوریجشون حداقل پوشش اسپلش دمیج رو داشته باشه. با 2 تا لایتنینگ اسپل یه مورتار رو خراب میکنم، بقیه چیزایی که سر راه باشه (مثلا یه مورتار که مکس نشده باشه رو هم میتونم راحت بزنم، یا ویزارد تاور رو باربرین میت شیلد میفرستم جلو آرچر ها راحت میزنن) رو دیگه راحت میشه زد، بعد هم که میرن سراغ دارک الیکسیر استوریج خیلی شیک. همینطوری تا الان با وجود اینکه چند ساعتش رو بیرون بودم 3ک دارک الیکسیر جمع کردم. حدود 150 تا تروفی از دست دادم و کلی الیکسیر (البته وسطاش یه سری سوژه ی خوب پیدا کردم که مثلا علاوه بر دارک الیکسیر، 100-150ک گلد و الیکسیر هم زدم. 2 تا سوژه هم بود یکیشون 250 و یکیشون 300 تا الیکسیر بود، اونا رو هم زدم. )، ولی واقعا الان واسه الیکسیرم مصرفی به اون شکل ندارم و همینطوری پیش رفتم.
    در نهایت تو خیلی از موارد من واسه ی 400-500 تا خیلی بیشتر از 3 تا لایتنینگ اسپل هزینه کردم. ولی تو شرایطی که هیچی ب جز دارک الیکسیر نیاز ندارم، به نظرم حرکت بدی نیست.

کلا امروز روز خوبی بود. خوب غارت کردم.
    کلا یه کاری کردی برات کامل شرح بدم داستان رو

ببینید تو این بازی ما همواره رو به پیشرفت هستیم و در واقع چیزی به عنوان عدد منفی وجود نداره به غیر منابع و تروفی که خب شما اونقدر منابع و تروفی از دست نمیدی که به صفر برسی حتی تو مدت چند روز اگه بازی نکنی .

برای پیشبرد سریعتر یک چیزی نیاز هست که شما باید به اون واقف باشید اونم موارد مورد نیاز هر TH هست , برای مثال وقتی در TH 8 نیرو هارو به سطح 5 میرسونید برای آپگرید نهایی یکسری از اونها به TH 10 نیاز دارید یعنی شما یک پیش نیاز برای TH 9 در TH 8 دارید که باید سریعتر انجام بدید .همونطور که در TH7 شما امکان ساخت و بدست آوردن Dark Elixir براتون مهیا میشه در TH8 باید مقداری از اون استفاده کنید نه اینکه دائما هدف بازیتون معطوف به جمع کردن دارک بشه چون اصلا استفاده آنچنانی به جز ساخت King و آپگرید اون ندارید
    ( مگر اینکه در اواخر حضور در TH 8 بخواید نیرو های Dark رو هم یه دستی رو سرشون بکشید که اونم پیش نیاز TH 9 میتونه باشه )
    پس در اینجا فقط افزایش درصد پیشرفت هست که اونم با استراتژی های امتحان شده و جواب داده و یا حتی استراتژی های نوین و تازه یافته میشه این بازی رو پیشبرد .

خب در حال حاضر این وضعیت Map من :

خب الان تو مپ من وضعیت بدین شکله :

Mortar : سطح 4 ( 2 عدد در حال آپگرید به 5 که سطح Max هست در این لول)
    Air Defense : سطح 4 ( نسبتا خوب )
    WizTower : سطح 4 ( بسیار مهم برای آپگرید به سطح 6 )
    Archer Tower : سطح 8 ( نیازمند به 1 یک سطح افزایش برای حالت Max )
    Canon : سطح 10 ( سطح Max هست الان و یک نمای خوبی به مپ میده و تقریبا به خاطر نوع رنگ طلایی و بزرگ شدنش بیشتر باعث ترس در حریف میشه )
    Hiden Tesla : سطح 1 ( یکی سطح 2 ) این مورد رو فعلا دست نزدم چون باید یکدفعه شروع به آپگریدش کرد و از سطح 4 به بعد بسیار دفاعی قوی و کارآمدی رو داره

دیوار هم که لایه داخلی رو آپ کردم چون بالاخره هر کسی از لایه اول رد میشه و لایه دوم به بعد براش مسئله ساز میشه

Barracks هارو هم 3 تا سطح 9 و یکی سطح 8 گذاشتم به خاطر افزایش سرعت در ساخت نیرو ها بهتره هم سطح هم باشن چون اگه بخوایم تقسیم نیرون کنیم برای ساخت بر فرض تو سطح 8 فقط Healer بسازیم و تو سطح 4 Archer از نظر زمانی کندتر پیش میریم .

بقیه موارد دفاعی هم که دیگه چیز خاصی نداره به جزء دفاعی عای Bomb که خوبه هر از چند گاهی بعد از آپگرید ساختمان ها اون هارو هم یکدفعه با هم آپگرید کنید

وضعیت نیرو ها :

اکثرا Max هستن به غیر از نیرو های Dark که اصلا بهشون دست نزدم به جزء King که با جمع شدن میزان دارک لازم آپگرید میکنمش چون حداقل سطح 5 برای افزایش قابلیت ها و قدرت حجومی لازم داره .

الان اگه کلا توجه کنی پارسا یکسری موارد دست نخورده و یکسری موارد دیگه در حالت آخر هستش , اونم به این خاطر هست که میزان تاثیر شون تو هر TH فرق داره

مثلا توی TH های اولیه Barbar و Giant و Goblin بیشتر استفاده میشه و در TH های بالاتر Archer و Giant و گاهی هم Barbar .

اما برای مثال Balloon ب هیچ وجه به کار من نمیاد و اصلا بهش دست نزدم و منابه مورد نیازش رو برای موارد مهم تر خرچ کردم .

الانه Dragon من داره 3 میشه , اما این نیرو اصلا برای حمله های معمولی کارایی نداره و فقط برای War هست اونم زمانی که بقیه نیرو ها در حالت Max باشن و نیازی دیگه به آپگرید براشون نباشه .

اولیت بندی برای این بازی خیلی تاثیر گذار میتونه باشه .

13. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

اینم جدا میزارم براتون که یکم بخندیم با هم

یعنی چیدمانش چه دلبری میکنه

15. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام شرمنده چند وقت نبودیم از دور نظاره گر بودیم این از مپ من
      محتوای مخفی: نقشه 

اینم از وضعیت لابلاتوار
      محتوای مخفی: آزمایشگاه 

کلن جدیدی که راه انداختیم خیلی خوبه از بچه های اینجا هم توش هستن بدون وقفه کلن وار داریم و چون 5 نفر بالای اتحاد قوی ان همیشه برنده میشیم (چون کلنمون 10 نفرس همیشه کلن هایی خوبی به تورمون میخوره)
    منم بعد ویزارد که دیروز گذاشتم واسه اپ میخوام وال بریکر و بعد دراگون اپ کنم بعدشم میزنم تو خط اسپل ها

17. این کاربر از akpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

سلام...
    سعید جان این که میگی بالن به کار نمیاد (البته من خودمم اصلا آپ نکردمش ) فکر نکنم اینطور باشه چون اواخر فصل که داشتم پلیر های برتر رو میدیدم....یکی رو دیدم که 300 تا برد داشت...یه نگاه به زمینش که انداختم دیدم فقط بالن با مینیون ساخته...یعنی چند بار که نگاه کردم دیدم فقط با همینا اتک میده...که ظاهرا همه هم موفقه...به خود من هم یه بار با همین استراتژی اتک دادن که 100% شد...

19. این کاربر از Amir Hossein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •