chera bazi barnameha ke baraye s60 3rd hast baraye nasbeshon erore"expired certificate" mide
chera bazi barnameha ke baraye s60 3rd hast baraye nasbeshon erore"expired certificate" mide
فايل Rarروچگونه از فشردگي خارج كنيم
اصلا اين گوشي ها سيستم عامل ندارن كه بخواد روشون برنامه نصب بشه. بي خيال برنامه نصب كردن شو.
لا اقل ميتونست روش يه جاوا بزارن. ولي همين كارم نكردن![]()
سلام به همه دوستان.من فارسي ساز n70 رو دانلود كردم و نميتونم نصبش كنم.فايل به صورت backup هستش .اگه ممكنه مراحلش رو برام توضيح بديد. ممنون
فایل رو با برنامه ای به نام WinRar باز می کنی و extract to رو می زنی ...
بعد هر جا که خواستی extractش می کنی.. به همین راحتی
شما اول فارسی تایپ کن اینجا ....
شما باید برنامه رو ساین کنی ... 1 کم بگرد حتما روش ساین کردن رو توی همین سایت پیدا می کنی ....
خیلی هم قشنگ توضیح داده شده ..
موفق باشین ...
سلام بر همگي
من جديدا يه n73 موزيكال خريدم ولي هر كاري مي كنم فايل هاي جاوا (jar) روش نصب نميشه
يعني موقع نصب تا آخراي نصب ميره بعد ميگه unable to instal مي خواستم از دوستان خواهش كنم كه اگر كسي ميتونه منو راهنمايي كنه .
آخه دوستاي ديگه ي من كه n73 دارن همشون فايل هاي جاوا رو به راحتي مي تونن نصب كنن .
راستي اينم بگم كه من برنامه ها رو روي مموريم نصب مي كنم و يه چيز ديگم اينكه گوشيم در نصب برخي برنامه هاي sis يا sisx هم مشكل مي گيره و با پيغامش از تنظيماتم ايراد مي گيره .![]()
سلام.گوشی من موقع نصب برنامه ها ( برنامه هایی که نیاز به ساین کردن ندارن) این ارور رو میده :
Expired Certificate
گوشی هم N93i هست.
مشکل از کجاست؟
پیشاپیش تشکر من رو بپذیرید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)