تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 67 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 667

نام تاپيک: بحث در مورد تلویزیونهای ۲۰۱۴ سونی که وارد بازار ایران شده اند- W800B, W600B, W850B , ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون که راهنمایی کردین دوستان اتفاقا من بخاطر سنسور نور w800 و فریم باکیفیت فلزی و زیبایی بیشتر و قابلیت دیواری شدن پایه اون میخوام بگیرمش. چون الان lcd 32v400 سونی دارم که سنسور نور داره و دوست دارم اخر وقت که نور اتاق رو کم میکنیم تصویر خیلی پر نور نباشه و لازم نباشه دایم تنظیم ها رو تغییر بدم. به نظرتون اینها+3d بودن که فکر نمیکنم با توجه به حجم زیاد و کیفیت متوسط فیلم های دانلودی زیاد استفاده بکنم ارزش 400 تومن اختلاف رو دارن؟
    داداش محض اطلاع شما پایه w600 دقیقا همون پایه w800 هست فلزی و همون شکل هست اصلا پایه هاشون یکی هست. فقط w800 قابلیت نصب دیوار هم داره که برای من مهم نیست چون به دیوار اصلا نصب نمی کنم.
    کلا مهم ترین تفاوت شون این هست که w800 سه بعدی هست. سنسور حسگر نور همه مدل های سونی دارند.

داره خودمونی میشه shahriyar ps4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام شما لطف دارین که گزینه بهتر پیشنهاد میکنین ولی من نهایت تا 2/600-2/700 میخوام هزینه کنم چون الان 32 سونی دارم مجبورم میز روهم عوض کنم که ماشالا 300-400 به بالا هست. شما نظرت در مورد بدون گارانتی چیه به مشکلی بر میخورم؟
    W600b بخر من خودم w800b 50 بدون گارانتی از تهران خریدم این دوتا پنلهاشون ژاپنی هست اما w800b 42 پنلش مال این الجیه کیفیتش پایینه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان سوالی داشتم مدل تلوزیون بنده w60b 40 اینچ هست..به مشکلی که بخوردم این هست که امروز تلوزیون رو که روشن کردم پیام سیگنال وجود ندارد رو داده و هیچ شبکه ای نشون نمیده ....دوستان چجور این مشکل رو برطرف کنم?

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان سوالی داشتم مدل تلوزیون بنده w60b 40 اینچ هست..به مشکلی که بخوردم این هست که امروز تلوزیون رو که روشن کردم پیام سیگنال وجود ندارد رو داده و هیچ شبکه ای نشون نمیده ....دوستان چجور این مشکل رو برطرف کنم?
    اینترنت وصل بوده؟

XPERIA Z3

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نه وصل نبوده تازه من چند هفته قبلش اپدیتش کردم..زمانی که گیرنده دیچیتال رو وصل مکنم با ورودی ودیو شبکه ها رو دارم و لی سیستم دیجیتال خود تلوزیون چیزی نشون نمیده.بازیابی کارخانه ای هم کردم که کلا توی سرچ شبکه دیجیتال چیزی رو پیدا نکرد ..

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hammy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یک سوال! اگر 3ِD نخواهیم، بهترین تلویزیون سونی زیر 50 اینچ چی هست؟ و اینکه خواهشی که دارم از دوستانی که تهران بدون گارانتی پیدا کردند چقدر زیر قیمت خریدند و کجا؟ چون این فروشگاه های بانه ای بعضا رو جنس 4 تومنی 1 تومن ارزون تر می دهند ولی آدم می ترسه ازشون خرید کنه!

7. این کاربر از Hammy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

یک سوال! اگر 3ِD نخواهیم، بهترین تلویزیون سونی زیر 50 اینچ چی هست؟ و اینکه خواهشی که دارم از دوستانی که تهران بدون گارانتی پیدا کردند چقدر زیر قیمت خریدند و کجا؟ چون این فروشگاه های بانه ای بعضا رو جنس 4 تومنی 1 تومن ارزون تر می دهند ولی آدم می ترسه ازشون خرید کنه!
    سلام
    این دو تا بهترین تلویزیون های غیر 3d سونی هستند :

Sony KDL-W605
    Sony KDL- EX630

هر کدوم سایز های 46 تا 60 اینچ دارند .

9. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    این دو تا بهترین تلویزیون های غیر 3d سونی هستند :

Sony KDL-W605
    Sony KDL- EX630

هر کدوم سایز های 46 تا 60 اینچ دارند .
    سلام مدل 605 نسبت به 600 ظاهرا رسیو..ر داخلی اضافی داره که می خواستم بدونم hd هست یا معمولی و آیا برتری دیگه ای نسبت به w600 داره و با توجه به اینکه سفارش اروپا هست و حتی منو فارسی نداره خریدش بدون گارانتی ریسک نیست چون ممکنه مرجوعی یا اصلا شده توشون زیاد باشه و از سوریه و عراق سرازیر شده باشن غرب کشور، ولی 600 حداقل سفارش آسیا و خاورمیانه هست و ظاهرا تا امارات و سلیمانیه هوایی ارسال میشن. چون منم میخوام 40w600 بخرم می پرسم

11. این کاربر از 20009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام شما کافیه برین جمهوری و تو فروشگاه های اونجا ترجیحا غیر از نمایندگی اصلی و از هر کدوم که بپرسین اگر بیارن بهتون قیمت میدن که حدود 100 تومن تو 40 اینچ اختلاف با بانه هست فکر کنم کرایه حمله و ارزش داره برای این مقدار نرین اونور کشور و اینجا از یک مغازه قابل مراجعه خرید کنی.فقط اول 2-3 تا سوال درباره قیمت اصلی و خود مدلش بپرسین بعد برین سر اصل مطلب .من همین جوری قیمت گرفتم .تازه وقتی خریدتون قطعی باشه میتونین با یک فروشنده که ظاهرا میبینین آدم مطمئن و درستی هست توافق کنی که چند روزی خودش ضمانت کنه اینجوری شاید بترسه و جنس سالم و بی دردسر بده
    Last edited by 20009; 23-02-2015 at 09:34.

13. این کاربر از 20009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام مدل 605 نسبت به 600 ظاهرا رسیو..ر داخلی اضافی داره که می خواستم بدونم hd هست یا معمولی و آیا برتری دیگه ای نسبت به w600 داره و با توجه به اینکه سفارش اروپا هست و حتی منو فارسی نداره خریدش بدون گارانتی ریسک نیست چون ممکنه مرجوعی یا اصلا شده توشون زیاد باشه و از سوریه و عراق سرازیر شده باشن غرب کشور، ولی 600 حداقل سفارش آسیا و خاورمیانه هست و ظاهرا تا امارات و سلیمانیه هوایی ارسال میشن. چون منم میخوام 40w600 بخرم می پرسم
    سلام
    ----- HD دارد . نمیدونم از نمایندگی سوال کنید .

15. 2 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •