کوتاه بیا مهندس !!!!
سلام
آره میشه ولی به طور پیش فرض نیست
باید بگین براتون بزارن
کوتاه بیا مهندس !!!!
سلام
آره میشه ولی به طور پیش فرض نیست
باید بگین براتون بزارن
داداش دوستمون درست میگه.تو سایت آل دیجیتال هم زده حداکثر رمی که میگیره 8 گیگ هست. تو سایت خود لنوو هم نوشته حداکثر رم 8 گیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من خودم میخواستم افزایش رم به 16 بدم ، گارانتی منو منصرف کرد و گفت همون 8 هم برات زیاد و استفاده نمیشه
حرفی از نشدن نزد
من که از خدامه قابل ارتقا باشه چون قصد خرید دارم احتمالا((فعلا تو کف asus n56jr هستم)) اما طوری که معلومه قابل ارتقا نیست متاسفانه.
اما به نظر من رم بالای 8 اصلا به کار آدمیزاد نمیادچه معنی داره رم یه لپ تاپ مالی مدیا 16 باشه مطمعنم حتی 6 گیگ هم ازش استفاده نمیشه.حتی رم 16 تو لپ تاپ های گیم هم به نظز من چیز بیخودیه مگه آدم میخاد چه استفاده ای بکنه که احتیاج به 16 گیگ رم پیدا کنه
.پس به نظر من این اصلا مشکلی نیست و عیب به حساب نمیاد
![]()
دوست عزیز من که از خودم نگفتم که....سایت لنوو چک کردم اینو زده :
Memory Up to 8GB Dual Channel DDR3L-1333 / 1600 MHz (2 SO-DIMM slots)
سلام
ممنون از اطلاع رسانیتون.ولی منم از خودم نگفتم کهاینم از دفترچه همراه لپ تاپ گذاشتم + اینکه همینطور که داداشم گفت ، خود گارانتی هم گفت میشه
سلام
می شود لطف کنید و به من لینک خود سایت لنووا که در ان با وارد کردن سریال نامبر می شود آن را رجیستر کرد را بدهید .
عذر خواهی می کنم یک درخواست دیگر هم دارم:
ممنون می شوم اگر زحمت بکشید و به من لینک دانلود درایور های برای ویندوز 8 و 8.1 را به من بدهید
می دانم در پست اول لینک دنلود درایورها نیز قرار داده شده است ، اما امروز فروشنده برای من ویندوز 8 نصب کرد ،با خود سی دی درایورهای موجود در کارتن لپ تاپ یکی از درایورها نیز نصب نشد و به من گفت که برو و از سایت لنووا دانلود کن .
حالا من از کجا بفهم که کدام درایور است و من باید چی را دانلود و نصب کنم ؟
حالا من از کجا بفهم که کدام درایور است و من باید چی را دانلود و نصب کنم ؟
در device manager زده unknown device !!!!
ممنون می شوم اگر من را در این زمینه راهنمایی بفرمایید .
دست شما درد نکند
ممنونم
Last edited by AMIN_XCD; 20-02-2014 at 23:18.
سلام
در مورد رجستر کردن که لینکش رو پیدا میکنم بعدا براتون میذارم
ولی برای دانلود درابور به لینک زیر برید:
بعد از قسمت سیسیتم عامل ها ، سیستم عامل مورد نظر رو انتخاب کنید تا لیست درایورهاش بیاد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تموم درایورها معلوم هست برای چیه.یعنی خودش گفته بلوتوس و لینکش رو زیرش گذاشته
در کل وقت داشتید یبار کل درایورهای وین 8.1 رو دانلود و وین 8.1 نصب کنید.بهتره و مشکلاتش هم کمتره
برای اون مشکلتون هم عکس بزارید تا بهتون بگیم کدوم درایور هست
درود.دوستان این قسمت تمیز کردن هارد( fan dust removal) تو برنامه Energy Manager برا من وجود نداره جاش خالیه؟یعنی چی؟؟؟؟z510
بعد اومدم Energy Managment رو نصب کردم گفتم شاید باشه دیدم اصلا Energy Managment کار نمیکنه تو z510.
Last edited by BEST 2; 21-02-2014 at 15:44.
دوست عزیز شما یه عکس بذارید :
جاش خالیه !!!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)