تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 100 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 996

نام تاپيک: [معرفی] سايت و برنامه براي Subtitle : زيرنويس فيلم‌ها

حـــــرفـه ای mahsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    پيش بابايی شماره‌شناسنامه: پلــــــاک ¼

پيش فرض

سلام

زیر نویس فیلم فانتاستیک نسخه جدیدشو میخواستم

ممنون

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از دوستان کسی زیرنویس فارسی little miss sunshine رو نداره؟
    به نظر میاد فیلم قشنگی هم باشه
    سلام
    برای شما

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زیر نویس انگلیسی Original Sin رو بذارین ممنون
    سلام
    فارسیش که هست
    چرا ENG ؟

اینجا پر از زیرنویس انگلیسی فیلم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    زیرنویس فارسی رو هم پیوست کردم

پروفشنال Old Owl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    In The Wake Of Poseidon

پيش فرض

من زير نويس فارسي Cinema Paradiso رو دانلود كردم ولي خيلي ناقص بود اگه كاملش رو دارين ممنون ميشم بزارين

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    فارسیش که هست
    چرا ENG ؟

اینجا پر از زیرنویس انگلیسی فیلم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    زیرنویس فارسی رو هم پیوست کردم
    سلام واااااااااااااقعا دمت گرم!!
    =
    راستش من دوره آموزشی انگلیسیم رو تازه تموم کردم میخوام تقویتش کنم
    انگلیسی به دردم میخوره چون اصطلاحاتی که به کار میبرن با زیر نویس فارسی نمیشه دقیقشو فهمید
    ممنون در هر صورت
    Last edited by LeBron; 21-06-2007 at 22:01. دليل: اضافه کردن چند تا ااااااا به "واقعا"

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedchtsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

سلام دوستان.
    زیرنویس فارسی فیلم وکیل مدافع شیطان با فرمت ساپ را قبلا امین جان لطف کردن لینک دادن و منم دانلود کردم.حالا یه مشکلی دارم:
    همونطور که میدونید فیلمهای دی وی دی از چهار قسمت یک گیگابایتی تشکیل شدن، حالا وقتی به کمک نرم افزار
    VobSub
    می خوام فیلم رو با زیر نویس تماشا کنم، زیر نویس فقط برای قسمت اول فیلم نمایش داده میشه و برای ترک های بعدی فیلم نشون داده نمیشه.اگه راهی وجود داره که زیرنویس برای تمام قسمت های فیلم نمایش داده بشه لطفا راهنمایی کنید.در غیر این صورت خودم سه راه به نظرم میرسه که هرکدوم مشکل خودشو داره:
    1-امین جان گفته بودن که میشه زیرنویس های دارای فرمت ساپ را به چند قسمت تقسیم کرد.حالا اگه ممکنه بفرمایید چطور باید این کارو انجام بدیم؟ نرم افزار ورک شاپ که زیر نویس رو باز نمیکرد،توی
    Subtitle Creator
    هم که همچین قابلیتی وجود نداشت.لطفا بفرمایی چطور میشه این کارو کرد؟ ضمنا زیرنویس از دقیقه 50 دو ثانیه تاخیر داره.آیا اینو میشه برطرف کرد؟
    اگه این نشد:

2-طبق آموزش سایت
    Farsi Subtitles
    فیلم رو با
    Vobedit
    دیماکس کنم.بعد با
    Ifoedit
    زیرنویس رو بهش بدم و ریماکس کنم.این کارو می کنم.برای زیرنویس هایی که از خود دی وی دی استخراج شدن جواب میده اما برای اینی که دانلود کردم جواب نمیده.یعنی بعد از ریماکس کردن و اجرای فیلم، نام فارسی توی منوی زیرنویس وجود داره اما وقتی انتخابش میکنی زیرنویس نمیاد.ظاهرا بعد خروجی گرفتن از دی وی دی دست کاری شده یا با یه نرم افزار دیگه استخراج شده یا بهر حال... .به خاطر همین خواهش می کنم امین جان یا دیگر دوستان اگه دی وی دی این فیلم رو توی خونه دارن لطف کنن از زیرنویس فارسیش با فرمت ساپ یه خروجی بگیرن و بذارن واسه دانلود.کلا 5 دقیقه هم زمان نمیبره...
    اگه اینم نشد:

3-راه سومی که به ذهنم میرسه اینه که چهار قسمت فایل به هم بچسبونم تا بشه یه فایل واحد و زیرنویس به طور کامل براش نمایش داده بشه.اما اینکار با نرم افزار هایی مثل یولید ویدیو استودیو خیلی زیاد حدود چهار پنج ساعت زمان میبره.اما با نرم افزار
    VideoReDo
    توی 15 دقیقه میشه اینکارو انجام داد.این نرم افزار رو دانلود کردم اما سریالش کار نمیکنه.سرچ هم کردم چیزی نیافتم.حالا شما ببینید اگه نسخه ای هست که کرک یا سریال کارآمد داشته باشه، راهنمایی کنید تا بقیه هم استفاده کنن.

خیلی ممنون از راهنمایی تون
    موفق باشید

داره خودمونی میشه mani_arian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان.
    زیرنویس فارسی فیلم وکیل مدافع شیطان با فرمت ساپ را قبلا امین جان لطف کردن لینک دادن و منم دانلود کردم.حالا یه مشکلی دارم:
    همونطور که میدونید فیلمهای دی وی دی از چهار قسمت یک گیگابایتی تشکیل شدن، حالا وقتی به کمک نرم افزار
    VobSub
    می خوام فیلم رو با زیر نویس تماشا کنم، زیر نویس فقط برای قسمت اول فیلم نمایش داده میشه و برای ترک های بعدی فیلم نشون داده نمیشه.اگه راهی وجود داره که زیرنویس برای تمام قسمت های فیلم نمایش داده بشه لطفا راهنمایی کنید.در غیر این صورت خودم سه راه به نظرم میرسه که هرکدوم مشکل خودشو داره:
    1-امین جان گفته بودن که میشه زیرنویس های دارای فرمت ساپ را به چند قسمت تقسیم کرد.حالا اگه ممکنه بفرمایید چطور باید این کارو انجام بدیم؟ نرم افزار ورک شاپ که زیر نویس رو باز نمیکرد،توی
    Subtitle Creator
    هم که همچین قابلیتی وجود نداشت.لطفا بفرمایی چطور میشه این کارو کرد؟ ضمنا زیرنویس از دقیقه 50 دو ثانیه تاخیر داره.آیا اینو میشه برطرف کرد؟
    اگه این نشد:

2-طبق آموزش سایت
    Farsi Subtitles
    فیلم رو با
    Vobedit
    دیماکس کنم.بعد با
    Ifoedit
    زیرنویس رو بهش بدم و ریماکس کنم.این کارو می کنم.برای زیرنویس هایی که از خود دی وی دی استخراج شدن جواب میده اما برای اینی که دانلود کردم جواب نمیده.یعنی بعد از ریماکس کردن و اجرای فیلم، نام فارسی توی منوی زیرنویس وجود داره اما وقتی انتخابش میکنی زیرنویس نمیاد.ظاهرا بعد خروجی گرفتن از دی وی دی دست کاری شده یا با یه نرم افزار دیگه استخراج شده یا بهر حال... .به خاطر همین خواهش می کنم امین جان یا دیگر دوستان اگه دی وی دی این فیلم رو توی خونه دارن لطف کنن از زیرنویس فارسیش با فرمت ساپ یه خروجی بگیرن و بذارن واسه دانلود.کلا 5 دقیقه هم زمان نمیبره...
    اگه اینم نشد:

3-راه سومی که به ذهنم میرسه اینه که چهار قسمت فایل به هم بچسبونم تا بشه یه فایل واحد و زیرنویس به طور کامل براش نمایش داده بشه.اما اینکار با نرم افزار هایی مثل یولید ویدیو استودیو خیلی زیاد حدود چهار پنج ساعت زمان میبره.اما با نرم افزار
    VideoReDo
    توی 15 دقیقه میشه اینکارو انجام داد.این نرم افزار رو دانلود کردم اما سریالش کار نمیکنه.سرچ هم کردم چیزی نیافتم.حالا شما ببینید اگه نسخه ای هست که کرک یا سریال کارآمد داشته باشه، راهنمایی کنید تا بقیه هم استفاده کنن.

خیلی ممنون از راهنمایی تون
    موفق باشید
    از نرم افزار Dvdlab pro استفاده كردي؟

با dvd decypter يك ديماكس از ifo ها بگير...بعد از نرم افزار dvdlab pro استفاده كن و چپتر ها و زيرنويس رو بگذار روي صدا و تصوير...حالا فايلهاي دي وي دي رو روي هارد كپي كن و 4 فايل ديويدي رو كه با labpro ساختي با همون اسم اصلي تويش كپي كن ...حالا از ifo update استفاده كن..

حالا من خودم يك سووال دارم...چرا برنامه dvdlab pro وقتي ميخواهيم يك زيرنويس رو به تصوير و صدا اضافه كنيم..فقط با فونت tahoma به اندازه فونت 24 فارسي رو نشون ميده واگر فونت عوض بشه حتي با فونتهاي يونيكد هم فارسي رو نشون نميده؟؟؟

داره خودمونی میشه mani_arian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اگر فيلم زيباي v for vendetta رو نديديد توصيه ميكنم حتما اينكارو بكنيد...زيرنويسش رو خودم ترجه كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امین جان گفته بودن که میشه زیرنویس های دارای فرمت ساپ را به چند قسمت تقسیم کرد.حالا اگه ممکنه بفرمایید چطور باید این کارو انجام بدیم؟ نرم افزار ورک شاپ که زیر نویس رو باز نمیکرد،
    سلام دوست عزیز
    من فایلهای sub/idx رو میگفتم
    نه فایلهای sup

یه آموزش پیوست کردم براتون از سایت farsisubtitle برای کار کردن با sup

------------------------------------------------------------------------------------

برای کار کردن با زیرنویس های استخراجی (sub/idx) مثل همین وکیل مدافع شیطان یه آموزش دیگه براتون قرار دادم

از همون سایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان سلام من دارم یه فیلم رو با فرمت mp4 دانلود میکنم کیفیتش خوب میشه؟ با چه نرم افزاری میتونم اجراش کنم ؟ زیر نویس میشه روش قرار داد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •