تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 80 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 796

نام تاپيک: کلوپ Hp سری Probook مدل 450

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

قربونت امید جان ممنون . اتفاقا تا الان که فنش خوب کارکرده . یه بازیه نسبتا سنگین هم روش اجرا کردم . یکم بیشتر گرم نشد. ولی یه چیزی که تا الان و البته قبلا هم بهم ثابت شده بود اینه که خیلی از مردم سر مسایل کوچیک حساسیت بیخود بخرج میدن و بامبول درست میکنن . مثلا میگفتن هاردش صدا میده و نمیشه صدای موزیک رو شنید و ... !!! من یه برای تست کلی از هارد کار کشیم اصلا صدا نمیده مگه اینکه گوشت رو بچسبونی به بدنه . حالا این که خوبه . مثلا میگفتن بدنش اثر انگشت رو خیلی جذب میکنه وایــــــی خیلیی بده حالا چیکار کنیم و این حرفا . درصورتی که دستت خشک و تمیز باشه اصلا جذب نمیکنه . احتمالا اون دسته از دوستان یه شام چرب چیلی خوردن بعدم با دست چرب با لپتاپ کار کردن که خوب معلومه جذب میکنه . که حتی دراون صورت هم با دستمال به راحتی پاک میشه . بنظرم نقاط ضعق این لپ تاپ یکی نبوده بک لایت و این کیبرد عربیشه و دیگری هم قیمتشه که بعد از عید زیاد شد و قبل از عید خییل مناسب تر بود . سوال اینجاست که شما اولا چجوری توربو بوست رو فعال میکنید و دوم اینکه دمای لپ تاپ رو از کجا و کدوم برنامه تشخیص میدادید.؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    زاویه دید این لپ تاپ حدودا چقدره
    می شه چند نفره راحت باهاش بازی کرد؟

و سوال دومم اینه که باطری اش برای وب گردی با وای فای روشن چقدر شارژ نگه می داره
    برای بازی هایی مثل pes حدودا چقدر؟

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

قربونت امید جان ممنون . اتفاقا تا الان که فنش خوب کارکرده . یه بازیه نسبتا سنگین هم روش اجرا کردم . یکم بیشتر گرم نشد. ولی یه چیزی که تا الان و البته قبلا هم بهم ثابت شده بود اینه که خیلی از مردم سر مسایل کوچیک حساسیت بیخود بخرج میدن و بامبول درست میکنن . مثلا میگفتن هاردش صدا میده و نمیشه صدای موزیک رو شنید و ... !!! من یه برای تست کلی از هارد کار کشیم اصلا صدا نمیده مگه اینکه گوشت رو بچسبونی به بدنه . حالا این که خوبه . مثلا میگفتن بدنش اثر انگشت رو خیلی جذب میکنه وایــــــی خیلیی بده حالا چیکار کنیم و این حرفا . درصورتی که دستت خشک و تمیز باشه اصلا جذب نمیکنه . احتمالا اون دسته از دوستان یه شام چرب چیلی خوردن بعدم با دست چرب با لپتاپ کار کردن که خوب معلومه جذب میکنه . که حتی دراون صورت هم با دستمال به راحتی پاک میشه . بنظرم نقاط ضعق این لپ تاپ یکی نبوده بک لایت و این کیبرد عربیشه و دیگری هم قیمتشه که بعد از عید زیاد شد و قبل از عید خییل مناسب تر بود . سوال اینجاست که شما اولا چجوری توربو بوست رو فعال میکنید و دوم اینکه دمای لپ تاپ رو از کجا و کدوم برنامه تشخیص میدادید.؟؟؟؟
    بعله حق با شماس ، این لپ تاپ خیلی خنک هست موقع بازی کردن ، اونم باعث یه اشتباه میشه ، که چی ؟ آدم فکر میکنه چون زیاد داغ نمیشه یعنی اینکه از حداکثر توان گرافیکی استفاده نمیکنه کلا ما ها عادت کردم که همه وسایلمون داغ کنن
    هاردش هم صداش آزار دهنده نیست .. روی این لپ تاپ طبق مقایسه ای که با بقیه کاربرها کردیم هارد های مون با هم مدلش فرق داشت ، از قضا برای من همون مدلی هست که صدا میده اما برای بنده سرعتش بالاتر هست چون SATA III هست -برا منم صدا میده بعضی وقت ها اما اصلا آزار دهنده نیست
    نبود بک لایت رو قبول دارم اما من شب ها هم تو چراغ خاموش باهاش کار کردم مشکلی نداشتم یه چند وقت دیگه دستت روون میشه راه میفتی چشم بسته تایپ میکنی ، در مورد کیبورد عربی هم برای من اصلا عربی نداره حروفش انگلیسی هست
    علت گرون بودن لپ تاپ شما هم بخاطر پردازندش هست که هاسوله ، بعدش هم هاردش هست که ظرفیتش بیشتره
    در مورد تربو بوست هم من متوجه منظورت نشدم من که به چیزی دست نزدم همه تنظیماتش مثل اول هست فقط از پاور آپشن میزان ماکزیمم استفاده از پردازنده رو گذاشتم رو 50 درصد
    برای مشاهده دما هم برنامه زیاده مثل CPUID HW Motnitor

سلام
    زاویه دید این لپ تاپ حدودا چقدره
    می شه چند نفره راحت باهاش بازی کرد؟

و سوال دومم اینه که باطری اش برای وب گردی با وای فای روشن چقدر شارژ نگه می داره
    برای بازی هایی مثل pes حدودا چقدر؟
    سلام
    زاویه دید که خوب باید قبول کرد بخاطر مات بودن و TN بود پنل صفحه نمایش محدود هست اما منظورت رو از بازی چند نفره نفهمیدم ، خوب 2 نفر میخوان با هم بازی کنن دیگه مگه بازی هم داریم که بیش از 2 نفر بازی کنن
    در ضمن هرکاری که کنی خوب صفحه 15.6 اینچ جواب اینو نمیده که چند نفر بخوان ازش استفاده کنن اینطور مواقع بهتر هست که تصویر لپ تاپ رو روی یه نمایشگر بزرگتر نمایش بدید
    واسه باتری هم حقیقتش من اکثر مواقع از برق استفاده میکنم نمیتونم بگم که آقا فلان قدر ساعت نگه میداره اما جندباری که استفاده کردم از باتری راحت بالای 5.5 ساعت ازش استفاده کردم
    Last edited by oOomid.M; 20-04-2014 at 09:16.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

منظورم اینه که توی لپ تاپ های چندسال پیش برای فعال کردن توربو بوست (که سیپیو رو اورکلاک میکنه و تنها برای اینتله) یه دکمه ای وجود داشت. میخوام بدونم چجوری این توربو بوست رو باید فعال کنیم. درمورد صفحه نمایش هم امید عزیز درست میگه . خیلی بشه ازش استفاده کرد دو نفری بشه . باترییش رو هم من چون تازه گرفتم نمیتونم نظر قطعی بدم ولی برای من که هزوله همه میگن شارژ رو خیلی خوب نگه میداره.

5. این کاربر از soroushpooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

منظورم اینه که توی لپ تاپ های چندسال پیش برای فعال کردن توربو بوست (که سیپیو رو اورکلاک میکنه و تنها برای اینتله) یه دکمه ای وجود داشت. میخوام بدونم چجوری این توربو بوست رو باید فعال کنیم. درمورد صفحه نمایش هم امید عزیز درست میگه . خیلی بشه ازش استفاده کرد دو نفری بشه . باترییش رو هم من چون تازه گرفتم نمیتونم نظر قطعی بدم ولی برای من که هزوله همه میگن شارژ رو خیلی خوب نگه میداره.
    داش اونا قدیمی بودن الان خودش دیگه اورکلاک میکنه بله برای شما چون هاسول هست فکر میکنم که بیشتر شارژ نگه داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

امید جان یه سوال دمای مدل شما رو چنده درحالت عادی؟ من احساس میکنم از دیشب بکم گرمه در حالت کلی . یعنی دست میزنم گرمه بنظرم . شاید حساسیت الکیه و حس میکنم . شما همینظوریه یا خنک و سرده ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

امید جان یه سوال دمای مدل شما رو چنده درحالت عادی؟ من احساس میکنم از دیشب بکم گرمه در حالت کلی . یعنی دست میزنم گرمه بنظرم . شاید حساسیت الکیه و حس میکنم . شما همینظوریه یا خنک و سرده ؟
    بیا دادش تو حالت عادی برای من اینه : همین الان عکس گرفتم داشتم با وای فای روشن با فایرفاکس وبگردی میکردم + اینکه یه فایل PDF هم بازه داشتم مطالعه اش میکردن
    دست که میزارم سمت چپ یه باد ملایم و خنکی داره می وزه
    معمولا دمای لپ تاپم همینقدره شاید هم کمتر دور و بر 35 یا 36 درجه

Last edited by oOomid.M; 21-04-2014 at 13:57.

9. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

آها اولا که ماله تو همه اطلاعات و بهت داده ماله وقت دو سه تا سطر بیشتر نیست. دمای من روی 48 درجس . ببینم روی کول پد شاید تو گذاشتی من کول پد نگرفتم هنوز. وقتی دست میزنی روی بخش تاچ پد و اینا گرماش رو چجوری حس میکنی ؟ .

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

آها اولا که ماله تو همه اطلاعات و بهت داده ماله وقت دو سه تا سطر بیشتر نیست. دمای من روی 48 درجس . ببینم روی کول پد شاید تو گذاشتی من کول پد نگرفتم هنوز. وقتی دست میزنی روی بخش تاچ پد و اینا گرماش رو چجوری حس میکنی ؟ .
    با برنامه های دیگه مثل AIDA64 هم نگاه کردم همین مقدار رو نشون میده
    نه از هیچ کول پدی استفاده نمیکنم معمولی گذاشتمش روی میز - کول پد بزارم هم فکر نکنم از این پایین تر بیاد
    48 برای شما اونقدر ها هم زیاد نیست چون برای شما هاسول هست و من اطلاعات زیادی ندارم شاید اینها گرمای بیشتری تولید میکنن
    بعد شاید برنامه سنگین در حال اجرا داری ؟ تسک منجر نگاه کن ببین کدوم برنامه زیاد از منابع سیستم استفاده می کنه ؟ شاید هم برنامه ای رو با کارت گرافیک دومت اجرا کردی چون معمولا گرافیک دوم دما رو میبره بالاتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اصلا از موقعی که روش بازی ریختم اینم داره بازی درمیاره . امروز برم خونه دانلود درایور ها رو کامل میکنم و بعد 8.1 میریزم (الان 8ئه) شاید شما بایوس رو آپدیت کردی بهتر شده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •