میدونم دوست عزیز که ۵.۲.۵ بوده . کاما باید میزاشتم منظورم این بود که روت شد. آموزش خاصی نداره . درایور اسوس رو نصب کنین . بعد دوتا فایل که تو تاپیک xda هستش. تبلت رو به حالت ریکاوری ببرید . و باقی ماجرا .....
تو تاپیک خیلی خوب توضیح داده شده.
میدونم دوست عزیز که ۵.۲.۵ بوده . کاما باید میزاشتم منظورم این بود که روت شد. آموزش خاصی نداره . درایور اسوس رو نصب کنین . بعد دوتا فایل که تو تاپیک xda هستش. تبلت رو به حالت ریکاوری ببرید . و باقی ماجرا .....
تو تاپیک خیلی خوب توضیح داده شده.
راز مخفی و جدید اندروید!
بسیاری از کاربران در تنظیمات دستگاه اندرویدی خود گزینه ای به نام Developer option ندارند! این گزینه (به قول اندروید!) برای برنامه نویسی و برنامه نویسان کاربرد دارد.البته برای کاربران نیز امکانات جدید و سیستمی بسیاری را فراهم می آورد.
ابتدا به تنظیمات دستگاه اندرویدی خود وارد شوید > به انتهای لیست رفته و گزینه درباره دستگاه و یا همان “About phone” را لمس کنید > مجددا به انتهای لیست باز شده بروید و برروی شماره ساخت و یا همان “Build number” به صورت مداوم و سریع ضربه بزنید.
در این حالت ابتدا یک پیغام نمایش داده می شود:”شما دوقدم تا برنامه نویس شدن فاصله دارید!”
سپس ضربه زدن را ادامه دهید.پیغام جدیدی مشاهده خواهید کرد:”شما یک قدم تا برنامه نویس شدن فاصله دارید!”
همچنان ادامه دهید تا این پیغام برای شما نمایش داده شود:”اکنون شما یک برنامه نویس هستید!”
سپس به تنظیمات دستگاه برگشته و به انتهای لیست منتقل شوید.گزینه جدید را خواهید دید که درون خود تنظیمات بسیاری دارد.
نکته: درصورتی که قبلا این قابلیت برای شما فعال شده باشد،با لمس مداوم گزینه شماره ساخت هیچ پیغام و تغییری نمایش داده نمیشود
نکته:این پیغام ها و مسیر فعال سازی برروی نسخه ۴٫۳ اندروید تست شده است
به نقل از :
testapp.ir
Last edited by Payam121; 11-04-2014 at 04:20.
خوب دوستان من تبلت با موفقیت روت کردم
خیلی روش اسون و خوبی بود تر وتمیز هم هست اگه اشتباهی رخ نده
دوستان روت کنید خیلی بیشتر لذت میبرید از این تبلت
در دستگاه های آندرویدی همچنین اگر چندین بار روی نسخه آندروید در قسمت about phone بزنید، چیز جالبی خواهید دید!
سلام به همه دوستان عزيز
کسي خبر رسمي مبني بر آپديت شدن اين مدل به KitKat دريافت نکرده؟
منتظرش باشيم يا نه؟![]()
سلام داداش یه راهنمای کنین. من دستگاه روت کردم زدم firmware پاک کردم حالا هر چقدر هم میگردم firmware پیدا نمیکنم خواهشا کمکم کنید
![]()
دوستان مثله اینکه این شیشه ی صفحه نمایش من لق شده وقتی این گوشه ی سمت چپی رو فشار میدم جیر جیر میکنه. چیکار کنم؟
توجه کنید
بالاخره چند نسخه از فیرمویر های اصلی فونپد 7 به بیرون درز کرد
نسخه اندروید 4.2 ( بیلد 3.2.4 ) تست شده و امکان آپدیت ota به 4.3 هم دارد
قبل از فلش کردن حتما فکتوری ریست کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیلد 3.2.4 من تست کردم جواب داد hotspot توش کار کردومشکل تاچ برطرف شد.
دوست عزیز فرقی نمیکنه بیلد نامبر تبلتمون چی باشه یعنی من که 5.2.5 هست میتونم این بریزم؟ این مشکل تاچ بعضی وقتا ادم کلافه میکنه....
Sent from my K00E using Tapatalk
Last edited by ESTEGHLAL 67; 01-05-2014 at 17:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)