تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 82 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 815

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Call of Duty Ghosts

پروفشنال mahdi_ctr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    MyFC

پيش فرض

سلام.
    بازی رو امروز گرفتم و تازه نصبش کردم.
    بدون مشکل وارد بازی میشم و بازی میکنم فقط یه مورد وجود داره
    تنظیمات گرافیک رو وقتی رو high قرار میدم و save میکنم وقتی دوباره به قسمت تنظیمات برمیگردم تنظیمات روی normal قرار گرفته
    یعنی بازی خود به خود تنظیمات رو کم میکنه؟؟
    دوستان کسی نمیدونه مشکل من از چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

آقا این patch که skidrow داده که بازی با directx 10 اجرا بشه رو کسی نداره ؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

آقا این patch که skidrow داده که بازی با directx 10 اجرا بشه رو کسی نداره ؟؟؟
    بهتره بیخیال بازی بشی.چون اگه پچ رو نصب هم بکنی باز هم بازی دچار لگ شدید میشه.به نظرم بی خیال بازی بشن اونایی که DirectX11 رو کارت گرافیکشون پشتیبانی نمیکنه.

پروفشنال moj63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    راه شیری

پيش فرض

سلام
    وقتی من بازی رو میخوام اجرا کنم این میاد

وبعد yes زدن این میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه شهنام89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    انگلستان

پيش فرض

سلام

وبعد yes زدن این میاد

دوباره دایرکت موجود در خود بازی رو نصب کن
    این پنجره yes که امده یکی دیگه هم میاد اونم yesکن
    راستی تا حالا رو سیستمت اجرا شده؟سخت افزارت چیه؟
    چون رو سیستمی هم که سخت افزار استاندارد یا دایرکتش 11 نباشه هم این پیغام میاد

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها MUSK£T££R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

سلام

وبعد yes زدن این میاد

این ارور مال safe mode یعنی تنظیمات گرافیک رو در حد کارت گرافیکتون میذاره و ربطی به دایرکت ایکسو اینجور چیزا نداره و برای همه میاد ..!
    بازی شما موقع اجرا stop working میشه که با آپدیت و کرک درست میشه ...!

اگه نباشه جاش خالی می مونه شهنام89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    انگلستان

پيش فرض

این ارور مال safe mode یعنی تنظیمات گرافیک رو در حد کارت گرافیکتون میذاره و ربطی به دایرکت ایکسو اینجور چیزا نداره و برای همه میاد ..!
    بازی شما موقع اجرا stop working میشه که با آپدیت و کرک درست میشه ...!
    دوست گرامی شما در یک موضوعی که یا اطلاع نداری یا اطلاعاتت کمه بشدت تو نظر، اشتباهت پافشاری می کنی!!!
    بنده به شما توصیه می کنم که توی فروم ها اگر مثل این فروم تازه وارد هستی به نظر کسانیکه سالها قبل از شما عضو هستند توجه کنید چون بالاخره تجربه شان از شما بیشتره!! واگر نمی خواهی توجه هم کنی فورا نظر اون شخص رو باطل نکن
    تا الان این گیم رو روی تقریبا 20عدد کامپیوترهای مختلف نصب کردم و یجورایی پوستمو کنده تا رو هر کدوم از سیستم ها بتونم اجراش کنم
    رو سیستم خودم که همه چیش او کی هست در طول روز که می خوام این بازی رو اجرا کنم بارها میشه که از این ارورها یا دیفالت ستینگ ها واسم میاد حتی بعضی شب ها انقدر اذیت می کنه که از بازی کردن منصرف میشم و سیستمم را خاموش میکنم و فردا میبینم که درسته و اجرا میشه.
    همین stop workingحتی مواقعی که تنظیمات بازی به هم ریخته باشه یا دایرکت 11ایراد داشته باشه یا گرافیکت نتونه 11 ساپورت کنه یا ویندوز 64 نباشه یا هزاران ایراد دیگه می اید اینها که گفتم تک تک شون رو خودم دیدم و انجام دادم

Last edited by شهنام89; 12-12-2013 at 13:30.

پروفشنال moj63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    راه شیری

پيش فرض

ram : 4
    grafic: gt 530

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها MUSK£T££R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

دوست گرامی شما در یک موضوعی که یا اطلاع نداری یا اطلاعاتت کمه بشدت تو نظر، اشتباهت پافشاری می کنی!!!
    بنده به شما توصیه می کنم که توی فروم ها اگر مثل این فروم تازه وارد هستی به نظر کسانیکه سالها قبل از شما عضو هستند توجه کنید چون بالاخره تجربه شان از شما بیشتره!! واگر نمی خواهی توجه هم کنی فورا نظر اون شخص رو باطل نکن
    تا الان این گیم رو روی تقریبا 20عدد کامپیوترهای مختلف نصب کردم و یجورایی پوستمو کنده تا رو هر کدوم از سیستم ها بتونم اجراش کنم
    رو سیستم خودم که همه چیش او کی هست در طول روز که می خوام این بازی رو اجرا کنم بارها میشه که از این ارورها یا دیفالت ستینگ ها واسم میاد حتی بعضی شب ها انقدر اذیت می کنه که از بازی کردن منصرف میشم و سیستمم را خاموش میکنم و فردا میبینم که درسته و اجرا میشه.
    همین stop workingحتی مواقعی که تنظیمات بازی به هم ریخته باشه یا دایرکت 11ایراد داشته باشه یا گرافیکت نتونه 11 ساپورت کنه یا ویندوز 64 نباشه یا هزاران ایراد دیگه می اید اینها که گفتم تک تک شون رو خودم دیدم و انجام دادم

دوست عزیز قصد جسارت نداشتم ...!
    ولی اینکه شما سه سال قبل از من عضو شدین دلیل بر این نمیشه که همه فن حریفین بعدشم من از سال 2006 تو این فروم بودم ..قبل از این دو اکانت دیگه داشتم و اگه حرفمو قبول ندارین میتونم با اونیکی اکانت بهتون پ.خ بدم ...!

این ارور هم وفتی بازی به صورت ناگهانی یعنی بدون اینکه بازی رو از منو EXIT کنین از بازی خارج شه پیش میاد که اگه گزینه Yes رو انتخاب کنین بازی با تنظیمات پیش فرض اجرا میشه و اگه گرینه NO رو انتخاب کنید با تنظیمات قبلی اجرا میشه ...!

شما از کرک RAM Fix استفاده کنید ..!
    Last edited by MUSK£T££R; 12-12-2013 at 15:20.

پروفشنال moj63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    راه شیری

پيش فرض

من از
    RAM Fix هم استفاده کردم بازم همینطوریه !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •