دوستان کسی نمیدونه مشکل من از چیه؟
دوستان کسی نمیدونه مشکل من از چیه؟
آقا این patch که skidrow داده که بازی با directx 10 اجرا بشه رو کسی نداره ؟؟؟
بهتره بیخیال بازی بشی.چون اگه پچ رو نصب هم بکنی باز هم بازی دچار لگ شدید میشه.به نظرم بی خیال بازی بشن اونایی که DirectX11 رو کارت گرافیکشون پشتیبانی نمیکنه.
سلام
وقتی من بازی رو میخوام اجرا کنم این میاد
وبعد yes زدن این میاد
![]()
دوباره دایرکت موجود در خود بازی رو نصب کن
این پنجره yes که امده یکی دیگه هم میاد اونم yesکن
راستی تا حالا رو سیستمت اجرا شده؟سخت افزارت چیه؟
چون رو سیستمی هم که سخت افزار استاندارد یا دایرکتش 11 نباشه هم این پیغام میاد
این ارور مال safe mode یعنی تنظیمات گرافیک رو در حد کارت گرافیکتون میذاره و ربطی به دایرکت ایکسو اینجور چیزا نداره و برای همه میاد ..!
بازی شما موقع اجرا stop working میشه که با آپدیت و کرک درست میشه ...!
دوست گرامی شما در یک موضوعی که یا اطلاع نداری یا اطلاعاتت کمه بشدت تو نظر، اشتباهت پافشاری می کنی!!!
بنده به شما توصیه می کنم که توی فروم ها اگر مثل این فروم تازه وارد هستی به نظر کسانیکه سالها قبل از شما عضو هستند توجه کنید چون بالاخره تجربه شان از شما بیشتره!! واگر نمی خواهی توجه هم کنی فورا نظر اون شخص رو باطل نکن
تا الان این گیم رو روی تقریبا 20عدد کامپیوترهای مختلف نصب کردم و یجورایی پوستمو کنده تا رو هر کدوم از سیستم ها بتونم اجراش کنم
رو سیستم خودم که همه چیش او کی هست در طول روز که می خوام این بازی رو اجرا کنم بارها میشه که از این ارورها یا دیفالت ستینگ ها واسم میاد حتی بعضی شب ها انقدر اذیت می کنه که از بازی کردن منصرف میشم و سیستمم را خاموش میکنم و فردا میبینم که درسته و اجرا میشه.
همین stop workingحتی مواقعی که تنظیمات بازی به هم ریخته باشه یا دایرکت 11ایراد داشته باشه یا گرافیکت نتونه 11 ساپورت کنه یا ویندوز 64 نباشه یا هزاران ایراد دیگه می اید اینها که گفتم تک تک شون رو خودم دیدم و انجام دادم
Last edited by شهنام89; 12-12-2013 at 13:30.
دوست عزیز قصد جسارت نداشتم ...!
ولی اینکه شما سه سال قبل از من عضو شدین دلیل بر این نمیشه که همه فن حریفین بعدشم من از سال 2006 تو این فروم بودم ..قبل از این دو اکانت دیگه داشتم و اگه حرفمو قبول ندارین میتونم با اونیکی اکانت بهتون پ.خ بدم ...!
این ارور هم وفتی بازی به صورت ناگهانی یعنی بدون اینکه بازی رو از منو EXIT کنین از بازی خارج شه پیش میاد که اگه گزینه Yes رو انتخاب کنین بازی با تنظیمات پیش فرض اجرا میشه و اگه گرینه NO رو انتخاب کنید با تنظیمات قبلی اجرا میشه ...!
شما از کرک RAM Fix استفاده کنید ..!
Last edited by MUSK£T££R; 12-12-2013 at 15:20.
من ازRAM Fix هم استفاده کردم بازم همینطوریه !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)