تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 288 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 2876

نام تاپيک: اینترنت استان خوزستان

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

مرسی. مخابرات شماره تلفنی برای اینجور سؤالا نداره؟
    شماره تلفن 2020 برای همین سؤالاته؟
    لطفا هرکی اطلاع داره بگه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
    مرکز مخابرات آزادی جفت خونتونه.پیاده هم میتونی بری قسمت شبکه هوایی برو انجا راهنماییت میکنن.

2. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 8-1kel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    7kl

پيش فرض

سلام دوستان شما کدوم شرکت اینترنتی را قبول دارید و پیشنهاد میدید واسه یه اینترنت خوب ؟؟؟؟؟؟؟/
    1-پینگ داخلی وخارجی زیره 200 باشه
    2 قیمت سرویس هاش مناسب باشه
    اهوازم
    2 سه سال بعد....حمید من 6 ماهه دارم میام اینجا همی سوالو میپرسی ولک پ کی میخوای اینترنت بگیری
    منم 512 نامحدود گرفتم خوبه هم وب هم دانلود،فقط یکم پینگ رفته بالا و تایم اوت زیاده

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

درسته دیگه دوست عزیز ساعات رایگان همون سرعت اسمی میده محدودیت نیست . روز 500-600 شب میشه همون 2 مگ که فیکس 260-70 بهت میده . نه انصافا 270 برای ساعات رایگان اونم 8 ساعت بده ؟! به نظر من عالیه
    نه آخه تا ساعت 6 صبح سرعت همون 500 بود بعد شد 270 . ساعت 7 تا 8 هم افت داشت.

این قدر تبلیغ رفاتک رو نکنید الان سرعتش خوبه چون تعداد یوزرها از تعداد ip هایی که ست کردن کمتره
    اگه تعداد زیاد بشه فکر نکنم دیگه IP اضافه کنند اونوقته که اشتراک میره بالا و شیر تو شیر میشه (شیر رو share به معنی اشتراک تلفظ کنید)
    البته بعید میدونم کسی بره سراغ وایرلس, تجهیزاتش خیلی گرونه . تعرفه هاش هم همینطور تقریبا. واسه من تایم اوت هم داره . منطقه هم خیلی تاثیر داره . من انتن ام به سمت دکل رستوران امپراطور هست.

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

2 سه سال بعد....حمید من 6 ماهه دارم میام اینجا همی سوالو میپرسی ولک پ کی میخوای اینترنت بگیری
    منم 512 نامحدود گرفتم خوبه هم وب هم دانلود،فقط یکم پینگ رفته بالا و تایم اوت زیاده
    چن تا شرکت عوض کردم یکی از یکی بدتر باید کامل منوجه بشم کدوم شرکت عالی هست توی اهواز نه از چاه در بیام دوباره بیافتم توی چاه
    حمید نه حامد رفیق

اگه نباشه جاش خالی می مونه nice 2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

دوستان تجهیزات اینترنت وایرلس چقدر هزینه داره؟ میشه راه اندازیش رو خودم انجام بدم یا حتما باید نصاب بیاد؟

با توجه به بالا بودن نسبی هزینه تعرفه ها اگر سرعت 256 محدود بگیرم سرعت دانلود چطوره؟ سرعت واقعی میدن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان تجهیزات اینترنت وایرلس چقدر هزینه داره؟ میشه راه اندازیش رو خودم انجام بدم یا حتما باید نصاب بیاد؟

با توجه به بالا بودن نسبی هزینه تعرفه ها اگر سرعت 256 محدود بگیرم سرعت دانلود چطوره؟ سرعت واقعی میدن؟
    260 تومن آنتن . کابل شبکه هم متری 1500 تومن هست تا 3-4 تومن . یه 30 تومنی هم هزینه نصب میشه . خودت هم میتونی نصب کنی ولی واسه کانفینگ حتما باید یکی بیاد.
    256 محدود سرعت دانلود 64 بهت میده . افت سرعت هم نداره مگه اینکه پینگ بره بالا و تایم اوت داشته باشه . من الان چند روزه گرفتم تایم اوت خیلی داره.

8. این کاربر از seetherali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

شما به خاطر اینکه خطتون فیبره فقط میتونید از اسیاتک adsl بگیرید که اون هم فعلا ثبت نام نمیکنه چون هنوز سرو سامون پیدا نکرده و معلوم نیست کی ثبت نامش شروع میشه
    اما اگر میتونی بیشتر هزینه کنی وایرلس بگیری بهتره و سرعتش هم بالاتر و اینجور نیست که فقط یه شرکت ارایه بده و انتخاب زیادی بین شرکتا داری و یکی از بهترین شرکتا هم رفاتکه

10. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

260 تومن آنتن . کابل شبکه هم متری 1500 تومن هست تا 3-4 تومن . یه 30 تومنی هم هزینه نصب میشه . خودت هم میتونی نصب کنی ولی واسه کانفینگ حتما باید یکی بیاد.
    256 محدود سرعت دانلود 64 بهت میده . افت سرعت هم نداره مگه اینکه پینگ بره بالا و تایم اوت داشته باشه . من الان چند روزه گرفتم تایم اوت خیلی داره.
    اگه تایم اوت داری مشکل احتمال زیاد از طرف خودت هست شاید به دکل درستی وصل نشدی
    برای من که نداره البته 1-2 روز دکل منطقه مشکل داشت و قراره شرکت یه کارایی روش انجام بده. امشب که فعلا خوبه

تو پینگ و تایم اوت از همه بهتر تپش و راصد هستند اداک هم باید خوب باشه

12. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

اگه تایم اوت داری مشکل احتمال زیاد از طرف خودت هست شاید به دکل درستی وصل نشدی
    برای من که نداره البته 1-2 روز دکل منطقه مشکل داشت و قراره شرکت یه کارایی روش انجام بده. امشب که فعلا خوبه

تو پینگ و تایم اوت از همه بهتر تپش و راصد هستند اداک هم باید خوب باشه
    ارش خان این چن تا شرکت که نام بردی سایت هم دارن
    اگه دارن لینک بده بی زحمت

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

ارش خان این چن تا شرکت که نام بردی سایت هم دارن
    اگه دارن لینک بده بی زحمت
    اداک رو چند صفحه قبل گذاشتم بقیه هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن: اگه همون روز که لیست رو گذاشته بودم به پست اول اضافه شده بود هم دوستان نیاز نبود هردفعه سوال کنند هم من برای هر بارسوال بگردم ادرس صفحه اش رو پیدا کنم
    Last edited by arash59b; 14-03-2014 at 17:48.

15. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •