تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 81 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 806

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - FIFA 14

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام .من 2 تا مشکل دارم اول این که بعد از چند بار بازی کردن یه دفعه میاد بیرون.دوم قسمت manager career مربی یک تیم میشم وقتی که برای خرید بازی کن میرم نه قیمت بازی کن ها معلومه ونه امتیاز اون ها.اگه میشه کمک کنید ممنونم
    اره اصلا مثل 2013 به قبل نیست یعنی باس تک تک نیم ها رو بگردی واسه یع بازیکن و اونهارو لیست نمیکنه و اپشنای سرچش کمتر شده و یه جا نمیاره نمیدونم واقعا اینطوریه یا از کرکه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من به یه مشکلی خوردم گفتم ایجا بگم دوستانی که آشنایی دارند راهنمایی کنند
    بازی رو نصب کردم ، اما وقتی اجرا میکنم این پیام رو میده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آپدیت گرافیک رو نصب کردم ، کرک 4 رو ریپلیس کردم ، آپدیت بازی رو ریختم ، بازی رو با فایروال بلاک کردم ، برنامه اوریجین و استیم هم دارم
    بنظرتون چیش کمه ؟

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اره اصلا مثل 2013 به قبل نیست یعنی باس تک تک نیم ها رو بگردی واسه یع بازیکن و اونهارو لیست نمیکنه و اپشنای سرچش کمتر شده و یه جا نمیاره نمیدونم واقعا اینطوریه یا از کرکه
    این جزو ویژگی های جدید کریر مود فیفا 14 هست که overall ها و قیمت ها مشخص نیستن و باید با استفاده از سیستم global transfer network بازیکنا رو بررسی کنید یا به scout ها با مشخص کردن ویژگی های بازیکن مد نظرتون، بگید که چنین بازیکنایی رو پیدا کنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام.بچه ها..من یه مدت نتم قطع بود..شرمنده نبودم..بچه ها امروز بازی رو خریدم.. مشکلاتش چیه؟!
    1_ وسط کار یهو پیغام فیفا 14استوپ ورکینگ میده.
    2_ داور هم قربونش برم دست به کارت قرمزش ملسه...
    کرک جدید دیگه نیومد تو این مدت؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

فکر نکنم این جوری باشه .وقتی که برای خرید بازی کن های بزرگ میری هم قیمت معلومه وهم امتیاز ولی برای همه بازی کن ها این جوری نیست.اگه بخوای یک بازی کن جوان وخوب بخری دهنت کلا سرویس میشهراستی من یک مشکل دیگه دارم من اپدیت نقل وانتقالات رو دانلود کردم اما نمیدونم چطوری باید ازش استفاده کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي.ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

میگم چرا هی ریلودد ریلودد میگید اینجا فیفا 13 هم بغیر از کرک اول بقیه کرکا برا اسکیدرو بود هیچ مشکلیم نداشت!!! حالا کلا کسی هست این مشکلات کارت قرمز ... لرزش تصویرو نداشته باشه؟؟؟ یا همه همین مشکلارو دارن هنوز؟؟

داره خودمونی میشه airplay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

میگم چرا هی ریلودد ریلودد میگید اینجا فیفا 13 هم بغیر از کرک اول بقیه کرکا برا اسکیدرو بود هیچ مشکلیم نداشت!!! حالا کلا کسی هست این مشکلات کارت قرمز ... لرزش تصویرو نداشته باشه؟؟؟ یا همه همین مشکلارو دارن هنوز؟؟
    من لرزش تصویر ندارم اما کارت زرد اگه تو تنظیمات booking رو off بزاری دیگه کارت نمیده

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

این مشکل تو کریر مود هست کارت روهم که نمیشه تو کریر قطع کرد کافیه خطا کنی داور اخراجت میکنه!! روستان من بازی رو خریدم مثل اینکه تو نصب بازی خودش کرکو انجام میده!! حالا میخوام کرک جدید بریزم باید بازی رو دانلود کنم ایا؟؟

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

فکر نکنم این جوری باشه .وقتی که برای خرید بازی کن های بزرگ میری هم قیمت معلومه وهم امتیاز ولی برای همه بازی کن ها این جوری نیست.اگه بخوای یک بازی کن جوان وخوب بخری دهنت کلا سرویس میشهراستی من یک مشکل دیگه دارم من اپدیت نقل وانتقالات رو دانلود کردم اما نمیدونم چطوری باید ازش استفاده کنم.
    اره خب. بازیکنای بزرگو مشخص کرده. یه جورایی خواسته واقعی تر بنظر بیاد.
    من که کل بازیکنا رو حفظم. مشکلی ندارم.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

من تو نسخه اندروید منیجر مودو بازی کردم بازیکنایی که توی اون خیلی قوی میشنو خریدم حالا بزار ببینم توی کامپیوترم همونقدر پیشرفت میکنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •