اره اصلا مثل 2013 به قبل نیست یعنی باس تک تک نیم ها رو بگردی واسه یع بازیکن و اونهارو لیست نمیکنه و اپشنای سرچش کمتر شده و یه جا نمیاره نمیدونم واقعا اینطوریه یا از کرکه
اره اصلا مثل 2013 به قبل نیست یعنی باس تک تک نیم ها رو بگردی واسه یع بازیکن و اونهارو لیست نمیکنه و اپشنای سرچش کمتر شده و یه جا نمیاره نمیدونم واقعا اینطوریه یا از کرکه
من به یه مشکلی خوردم گفتم ایجا بگم دوستانی که آشنایی دارند راهنمایی کنند
بازی رو نصب کردم ، اما وقتی اجرا میکنم این پیام رو میده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت گرافیک رو نصب کردم ، کرک 4 رو ریپلیس کردم ، آپدیت بازی رو ریختم ، بازی رو با فایروال بلاک کردم ، برنامه اوریجین و استیم هم دارم
بنظرتون چیش کمه ؟
این جزو ویژگی های جدید کریر مود فیفا 14 هست که overall ها و قیمت ها مشخص نیستن و باید با استفاده از سیستم global transfer network بازیکنا رو بررسی کنید یا به scout ها با مشخص کردن ویژگی های بازیکن مد نظرتون، بگید که چنین بازیکنایی رو پیدا کنن.
سلام.بچه ها..من یه مدت نتم قطع بود..شرمنده نبودم..بچه ها امروز بازی رو خریدم.. مشکلاتش چیه؟!
1_ وسط کار یهو پیغام فیفا 14استوپ ورکینگ میده.
2_ داور هم قربونش برم دست به کارت قرمزش ملسه...
کرک جدید دیگه نیومد تو این مدت؟؟؟
فکر نکنم این جوری باشه .وقتی که برای خرید بازی کن های بزرگ میری هم قیمت معلومه وهم امتیاز ولی برای همه بازی کن ها این جوری نیست.اگه بخوای یک بازی کن جوان وخوب بخری دهنت کلا سرویس میشهراستی من یک مشکل دیگه دارم من اپدیت نقل وانتقالات رو دانلود کردم اما نمیدونم چطوری باید ازش استفاده کنم.
میگم چرا هی ریلودد ریلودد میگید اینجا فیفا 13 هم بغیر از کرک اول بقیه کرکا برا اسکیدرو بود هیچ مشکلیم نداشت!!! حالا کلا کسی هست این مشکلات کارت قرمز ... لرزش تصویرو نداشته باشه؟؟؟ یا همه همین مشکلارو دارن هنوز؟؟
من لرزش تصویر ندارم اما کارت زرد اگه تو تنظیمات booking رو off بزاری دیگه کارت نمیده
این مشکل تو کریر مود هست کارت روهم که نمیشه تو کریر قطع کرد کافیه خطا کنی داور اخراجت میکنه!! روستان من بازی رو خریدم مثل اینکه تو نصب بازی خودش کرکو انجام میده!! حالا میخوام کرک جدید بریزم باید بازی رو دانلود کنم ایا؟؟
اره خب. بازیکنای بزرگو مشخص کرده. یه جورایی خواسته واقعی تر بنظر بیاد.
من که کل بازیکنا رو حفظم. مشکلی ندارم.
من تو نسخه اندروید منیجر مودو بازی کردم بازیکنایی که توی اون خیلی قوی میشنو خریدم حالا بزار ببینم توی کامپیوترم همونقدر پیشرفت میکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)