تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 55 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 545

نام تاپيک: کلوپ لنوو y510p : lenovo

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasjun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی تا حالا به این لپ تاپ HDMI وصل کرده؟
    من که بهش وصل می کنم تصویر توی لپ تاپ خوبه اما توی تلوزیون یه ذره از بالا و یه ذره از پایین صفحه میزنه بیرون.
    وقتی تک صفحه ایش می کنم (فقط تلوزیون) بازم میزنه بیرون و هر کاری هم می کنم Resoulation هیچ تغییری نمی کنه و همون 1920*1080 می مونه.
    توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم می زنم به جای رزولوشن اصلی که 1080 ه رزولوشن 1280*720 رو نشون میده.
    گرافیک رو هم آخرین آپدیتش رو گرفتم

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی تا حالا به این لپ تاپ HDMI وصل کرده؟
    من که بهش وصل می کنم تصویر توی لپ تاپ خوبه اما توی تلوزیون یه ذره از بالا و یه ذره از پایین صفحه میزنه بیرون.
    وقتی تک صفحه ایش می کنم (فقط تلوزیون) بازم میزنه بیرون و هر کاری هم می کنم Resoulation هیچ تغییری نمی کنه و همون 1920*1080 می مونه.
    توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم می زنم به جای رزولوشن اصلی که 1080 ه رزولوشن 1280*720 رو نشون میده.
    گرافیک رو هم آخرین آپدیتش رو گرفتم
    سلام
    از تو تلویزیون هم تنظیمات رزولوشن رو دستکاری کن درست میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان یه راهنمایی کنن در خصوص این لب تاب معایب و مزایا رو بگن و کانفیگ های مختلف رو ممنون میشم در ضمن میخواستم بدونم این مشکل گرما که میگن جریانش چیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasjun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    از تو تلویزیون هم تنظیمات رزولوشن رو دستکاری کن درست میشه
    روی تلوزیون هم روی 16:9 اما بازم درست نیست حتی روی 4:3 هم گذاشتم بازم بالا و پایین صفحه معلوم نیست.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان یه راهنمایی کنن در خصوص این لب تاب معایب و مزایا رو بگن و کانفیگ های مختلف رو ممنون میشم در ضمن میخواستم بدونم این مشکل گرما که میگن جریانش چیه
    در مورد کانفیگ هاش که درست اطلاع ندارم، ولی همین جند تایی که خبر دارم اینان که نمیدونم دقیقا کدوماش در حال حاضر تو ایران هستن.
    رم 16، هارد 1ترابایت + 24 گیگ SSD،، مانیتور FHD ، گرافیک 750m SLI یعنی دوتا کارت گرافیک.
    یکی دیگه با همین قطعات ولی با 8گیگ درایو SSD برای هایبردی کردن هارد اصلی !
    همون کانفیگ اول منهای گرافیک دوم !
    کانفیگ اول منهای صفحه ی FHD که در اصل میشه همون HD یا همینایی که تا جایی که من خبر دارم تو ایران بیشتر هست.
    کانفیگ قبل ولی با 8گیگ رم ! و بدون SSD !
    و در نهایت چیزی که زیاد بود تا الان و مال منم همینه با 8گیگ رم و صفحه ی HD و هارد 1ترابایت و بدون گرافیک دوم یعنی در اصل پایین ترین کانفیگ موجود که اون موقعی که من خریدم فقط همین تو بازار بود !
    در مورد نقاط قوتش عارضم که خب مثل هر لپ تاپ قوی دیگه ای تو سرعت و کارایی که حرف نداره، فرکانسش در حالت عادی روی 0.77 هست و به تدریج با کار های مختلف تا 3.4 هم بالا میره !
    نور پس زمینش که عالیه، درسته قرمزه و اگه مثلا آبی بود خیلی بهتر بود ولی شخصا بدون این نمیتونم سر کنم باهاش مخصوصا شبا ! تازه خیلی راحتم هست. ولی حیف که مال من عربیه و اگه اصلا هیچی به جز انگلیسی نداشت بهتر بود !
    صداشم که والا از اونجایی که من اصلا تو فاز صدا و اینا نیستم نمیفهمم کیفیتش در چه حده همیشه هم هدفون وصله ! همین که یه صدایی بیاد و مام بشنویم واسه من کافیه ! ولی خیلی واضح و خوبه دلیلی واسه نا رضایتیش ندارم.
    شارژش نسبتا خوب نگه میداره البته که من تا الان کامل از شارژش استفاده نکردم و همیشه به برق بوده و از 60درصد کمتر پیش اومده بذارم بره بالاتر و پایینتر !
    و اما در مورد معایبش :
    اول از همه و مهم تر از دما !! خیلی داغ میکنه و تو هر کار کوچیکی بیچاره فنش شروع میکنه به عربده کشیدن ! حداقل مال من که موقع آپدیت شدن آنتی ویروس دماش تا بالای 70 هم میره ! شما هر کار محاسباتی یا نسبتا سنگینی که انجام بدی دما همیشه از 95 هم بالاتر میره ولی بایوس اون سیستم توربو رو از کار میندازه و دیگه سیستم توی فرکانس 3.4 کار نمیکنه بلکه میاد روی 2.4 و دیگه توی سنگین ترین کارا هم دما در حد 80 و 85 و اینا میمونه ! مگر اینکه انقدر زیاد تو این دما بمونه که دیگه بدنه هم شدیدا داغ بشه و نشه با فن خنکش کنی که در اون صورت نمیدونم چه اتفاقاتی میوفته ! و در مورد دما هم خیلی زود قسمت چپ دستگاه داغ میشه ! اذیت نمیکنه به اون صورت ولی باعث میشه که دمای سیستمم بره بالاتر !
    البته که این مشکل دما رو علاوه بر کول پد با پایین آوردن سقف فرکانس میشه تا حدی کنترل کرد که اگه خواستی واسه اون جداگانه توضیح میدم.
    عیب بعدی هم از نظر من صفحه نمایششه که نه که بگیم بی کیفیت باشه، ولی کنتراست خوبی نداره و شما سیاهی عمیقی توش نمیبینی ! و زاویه ی دیدش هم طوریه که شما یه ذره سرتو بالا و پایین کنی نور و رنگ ها تغییر میکنن ! من فکر میکنم این عیب صفحه نمایش فقط مختص HD ها باشه چون اونایی که FHD دارن از این قضیه شکایتی نکردن !
    عیب خاصی دیگه به ذهنم نرسید، اگه بازم سوالی بود خدمت هستم.

6. این کاربر از Mr.foad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دوستان کول پد مناسب واسه این لپ تاپ چه مدلیه؟
    Last edited by ho3in0861; 06-03-2014 at 00:49.

داره خودمونی میشه alirezaT1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان کول پد مناسب واسه این لپ تاپ چه مدلیه؟
    Deep cool x8

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. 2 کاربر از alirezaT1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بغیر رنگ مشکی چه رنگی داره این لب تاب؟به نظرتون deep cool n8 ultra یا x8 برای این مدل مناسبه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام دوستان این لپ تاپ مدل 16 گیگش تو تهران گیر میاد؟
    من که تو اراک هرچقدر گشتم تو مغازه ها که برام از تهران سفارش بدن گفتن موجود نیست
    بعد فکر کنم گرون شده باشه ... از قیمت جدیدش کسی خبر داره؟
    اگه میشه بگید کجای تهران این لپتاپ رو داره (ازینایی که تو ویترین میزارن نمیخواما پلمپ میخوام!)

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از پاساژ ایرانیان و پارسیان بگیر

13. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •