ممنونم محمد جان بله تکنولوژی رو خودم خوشبختانه پیدا کردم در ویکیپدیا شما هم که گفتی ولی دوستان اگه خواستید برید یک سر به ویکیپدیا بزنید اطلاعات خیلی خوبی داره و تکنولوژی هدفون ها رو به اون صورت دسته بندی کرده بود :
dynamic or moving-coil
electrostatic
electret
و ......
و البته رایج ترین نوع تکنولوژی استفاده شده در اکثر هدفون های مخصوص موسیقی امروزی همون داینامیکی(دینامیکی) یا به اصطلاحی Movin-coil Drive می باشد عده ای هم کلمه سنتی رو براش بکار میگرند که در اکثر هدفون ها میتونیم شاهدش باشیم ........ که به لطف ویکیپدیا بررسی تخصصی ش رو از چند سایت دیگه هم گیر اوردم و خوندم و تکمیل شدم .gif)
بله دیگه اساس کارش اینه که بخاطر تغییر قطب + و - سیم ها قطب های + و - میدان مغناطیسی هم تغیر میکند و باعث میشود
که (coil یا به عبارتی دیگر voice coil ) از اهنربا حال چه neodymium چه ferrite باشد دور شود و نزدیک شود چون خود coil هم دارای بار میشود و این حرکت باعث لرزش و حرکت coil میشود و دیافراگم هم که به coil اتصال داره به لرزه در می اید و تولید صدای آنالوگ میکند ....
و به عبارتی در این نوع هدفون ها نوع دیافراگم (سلولزی پلیمر یا کرین و ...) خیلی مهمه + واحد محرکه یا همون اهنریا که neodymium هم یکی از بهترین ها هست ....
دوستان با دیدن این شکل هم میتونند به طرز کار هدفون های داینامیکی در قسمت Audio Driver به صورت ساده پی ببرند.

امیدوارم مفید بوده باشه ....
.................................................. .................................................. .....................................
بله دوستان به این قسمت هم بروید در بخش X-fi sonic clarity میتونند ببینن در هدفون Aurvana X-fi در گوش L در پشت Audio Driver یک عدد برد دیده میشود که مربوط به X-fi هست .. واقعا جالب هست ....
اینم لینک :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید