سلام بچه ها آپدیت جدید برای تبلت نیومده جدیدترین ورژن چنده؟
سلام بچه ها آپدیت جدید برای تبلت نیومده جدیدترین ورژن چنده؟
سلام ییخشید من یه سوال دارم در مورد تبلت memo pad hd 7
تبلت من در حالت خاموش شارژ میشه ولی وقتی روشن هست شارژ نمی شه اگه میشه کمکم کنید
سلام، دوستان من میخوام این تبلت رو بخرم فقط منتظرم تا دیجی کالا برای پیشنهاد ویژه بگذاره. 2 تا سوال:
1- به نظرتون احتیاج به محافظ LCD هم هست که برای این تبلت بخرم یا نه؟
2- بین رنگ خاکستری و سفید، شما باشید کدوم رو میخرید؟
داش این تبلت دومدل داره '' یکی هشت گیگ حافظ داخلی داره و دوربین پشتیش ۲ مگاپیکسله ! یکیشم مدل شانزده گیگش هس که دوربین این مدل پنج مگاپیکسله ؟ انتخاب کردین کدوم مدلو میخاین؟
خب در مورد سوالتون باید بگم
بله هست و صد درصد اگه از من به عنوان یه دوست میشنوید حتی یه کیفم براش بخر ! چون واقعا خش پزیره پشتش !! واقعا !! بعدا پشیمون میشید که فلان شد بهمان شد مثل من .
من سفیدو دارم و ازش راضی نیستم !! خاکستری خوبه !! ولی با انواع رنگی که کیف هاش داره میتونید رنگشو تغییر بدید .
بازم معذرت اگه کم گفتم .
داش این مشکل سخت افزاری نیست !! بلکه رام اصلی تبلت ایراد پیدا کرده ! از گارانتی بپرسید ببینید میشه درستش کرد ؟ اگه نشه باید آموزش نصب یه رام دیگرو باید بگم !! که اونم سخته و احتمال خراب کاری زیاده
بازم معذرت داش
فرمایش شما تایید میشه، چون دیجی کالا مدل 16 گیگ رو نداره فعلا باید همون 8 گیگ رو بگیرم.
کیف که میخوام براش یکی از همین TransCover ها بگیرم سوال من اینجاست که آیا محافظ صفحه ضدخش هم بگیرم یا اگر کیف بخرم دیگه به این احتیاجی نیست؟
میشه بگید چرا از سفیدش راضی نیستید؟ آخه سفیدش که توی عکس ها از خاکستری قشنگ تر دیده میشه![]()
چند روز پیش دیجی کالا مدل 8 گیگش رو فروش ویژه گذاشته بود که رنگ سرمه ایش رو گرفتم. (375 تومن)
صفحه اش گوریلا گلس نیست ولی در برابر خش مقاومه. شخصآ با کلید و چاقو افتادم به جونش ولی خش برنداشت مگر اینکه اجسام سخت با فشار زیادی روش کشیده بشن که خش برداره وگرنه با استفاده معمولی طوریش نمیشه پس نمی ارزه که به قیمت تار شدن صفحه و کاهش حساسیت تاچ هرچند به میزان اندک محافظ بندازیم رو صفحه اش.
در مورد کیف هم سلیقه ای اما به نظرم ارزش نداره واسه یه تبلت 300 تومنی یه کیف 100 تومنی بگیریم! اگه مشکل بودجه نداری همون ترانس کاور براش کفایت می کنه ولی خوب 100 گرم به وزنش اضافه میکنه که با وزن خودش میشه 400 گرم و حداقل برای من یکی ناخوشاینده. من این تبلت رو به خاطر کوچیکی و سبکیش گرفتم.
در کل زیاد وسواس نداشته باش این ابزارها حتی اگه به خوبی هم ازش نگهداری کنی 2-3 سال بیشتر کارایی نداره برات.
Last edited by bahareh_bus; 12-03-2014 at 23:22.
با سلام !
ببخشید چرا ارزش نداره ؟ من خودم اولای اومدنش به بازار خریم ! مدل ۱۶ گیگ با قیت ۶۴۰ هزار تومان ، صفحه نمایشش واقعا لکه پذیر بود اما در مورد ضدخش بودنش بگم ، گلکسی اس ۴ از صفحه نمایش گوریلا گلس نسل سوم استفاده میکنه ، برادرم گفت عیب نداره برا گلکسیم ضد خش نمیخرم ، ولی بعد دو ماه به چه کنم افتاده ، روصفحش یه خش بزرگ افتاده و وقتی تو آفتاب به صفحش نیگا میکنی خش های کوچکی دیده میشه .
پس استفاده از یه ضد خش لازمه . در مورد کیف هم باید بگم ، خیر زیاد سنگین نمیکنه بلکه شیک ترم میشه تبلت ، وقابلیت های زیادی داره . و کی گفته که صد تومن ؟ من تو تهران نیستم اما تو تبریز ۶۰ تومنه . من کیف نخریدم الان پشت تبلت واقعا پر از خط و خشه . توصیه میکنم یه کیفو یه ضد خش تهیه کنید.اگه هم خاستین از پشت تبلت یک عکس میگیرم تا ببینید چه قدر خطو خش افتاده.
باتشکر
من خودم ویو 2 دارم که صفحه اش گوریلا گلس نسل یک هست. (اولین گوشی که از گوریلا گلس استفاده کرد) بعد از دو سال نیم استفاده بدون محافظ صفحه کوچکترین خشی رو صفحه اش نیفتاده.
در مورد کیف به نظرم ترنس کاور ارزشش رو داره ضمن اینکه قیمتش هم زیاد نیست و با تبلت هم سازگاری کامل داره و حتی به عنوان پایه هم میشه ازش استفاده کرد. به هر حال خریدن کیف سلیقه ای هستش ولی برای محافظت از تبلت خیلی بهتره که باشه.
درباره خش افتادن هم خیلی عجیبه که با کلید خش نیوفتاده! چون من توی مشخصات تبلت هیچ چیزی در مورد ضدخش بودنش نخوندم ولی خب بازم به طرز استفاده اشخاص برمیگرده که بعد از مدتی چه مقدار خش روی تبلت بیوفته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)