همیشه میگفتی گاو میش وحشیه.. اما وقتی سرشو میبری دست کمی ازش نداری!
(سر گاو میتونه جای سر قصاب باشه)
همیشه میگفتی گاو میش وحشیه.. اما وقتی سرشو میبری دست کمی ازش نداری!
(سر گاو میتونه جای سر قصاب باشه)
بهیچ وجه عکسی که گذاشتم ربطی به عکس قبلی نداشت و اصلا عکس قبلی رو من ندیده بودم و تفسیرها رو نخوندم
ولی تفسیرتون جالب و زیبا بود
در مورد شوک اتفاقا اگر اینطور شده برای من جای خرسندی داره چون هدف وارد کردن شوک و به فکر فرو بردن بود
که فکر کنیم و ببینیم ما و دنیا، واقعیات دیگه ای هم وجود داره
معرفی عکاس و عکسهای دیگش رو هم توصیه میکنم که ببینید چون واقعا عکسهایی پر از حرف داره
البته شاید مقداری نارحت کننده و خشن باشه پس دوستانی که نمیخوان ناراحت بشن میتونن نبینن!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by havzhini; 30-06-2014 at 09:41.
به هر حال این طبیعت انسان است.![]()
اگر اینطور باشه که باید همه حیوانات درنده گوشت خوار رو محکوم کنیم.
منبع اصلی خیلی از مواد مغذی بدن همین گوشت گاو است و جای گزینی هم براش نیست.
لذت می بریم از خوردن گوشت همین گاو که می تونیم ساعت ها در باب صحنه وحشیانه کشته شدنش سخنرانی کنیم!
افکار انسان که به غافلگیرانه ترین حالت ممکن می تونه باعث سقوط انسان شه، نه این سنگ ابتدا به این بزرگی بوده و نه انسان از ابتدا در لبه این پرتگاه قرار داشته.
مورچه ای در یک لیوان آب دست و پا میزد.
از او پرسیدند تو را چه شده است؟
گفت مرا نجات دهید که در اقیانوس آرام غرق شدم !!!
به یاد جملاتی از دنیای سوفی (یوستین گردر) افتادم:«در واقع ما خرگوش سفیدی هستیم که از آن کلاه [شعبدهبازی] بیرون کشیده شده است. تنها فرق ما و خرگوش سفید این است که خرگوش کوچکترین درک و فهمی از شرکت در شعبده بازی ندارد. ولی ما فرق داریم. ما خودمان فکر می کنیم که در چیزی مرموز شرکت داریم و می خواهیم چگونگی این رمز و راز را درک و افشا کنیم.
پی نوشت: شاید بهتر باشد ماجرای خرگوش را به کل جهان هستی تشبیه کنیم. ما، یعنی کسانی که در اینجا زندگی می کنیم، شپش های کوچکی بین موهای خرگوش هستیم. اما فیلسوف ها سعی می کنند از بین این موهای بلند بالا بیایند و صاف زل بزنند به چشم های شعبده باز بزرگ.»
پی نوشت 2: شاید هم تمام کیهان ما -با این راز و رمز هایش- یکی از اتم های بدن شپشی در یک دنیای بیگانه باشد، که سعی می کند سر از کار شعبده بازی درآورد... آیا شعبده باز به وجود ما اهمیت می دهد، یا از وجود ما باخبر است؟!
پی نوشت بی ربط: به قول دوستی همین قدر که این تصویر خیالی، ناچیزی ما را در این جهان عظیم نمایان می کند، بی اهمیت هم هست. من در جهان خودم زندگی می کنم، با تصمیمات خودم که زندگی خودم را تحت تاثیر قرار خواهد داد. اگر من در حال زندگی در بدترین جهان باشم، آیا می توانم این واقعیت را تغییر دهم؟ خیر. به جای این بهتر است به زندگی اهمیت دهم و به انسانهای اطرافم؛ تنها چیزی که از ارزش و اهمیتش اطمینان دارم.
Last edited by L͠øneWolf; 06-07-2014 at 14:06.
اگر به من بگن فلسفی ترین عکسی که تو زندگیت تا به امروز دیدی چیه؟ میگم همین عکس !!!
و اگر هم به من بگن فلسفی ترین جمله ای که تو زندگیت شنیدی چه بوده؟ میگم :
بودن یا نبودن، مسئله اینست.
و به نظر من این جمله فوق العاده ویلیام شکسپیر در این عکس به بهترین شکل به تصویر کشیده شده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)