تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 302 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسری جان میشه توضیح بدی چطور بارسا در این 5 سال، 400 میلیون پوند هزینه کرده؟ منظورت هزینه نقل و انتقالات هست یا کلیه هزینه های گرداندن باشگاه (دستمزد، غذا، سفر، هتل و ...)
    اگر موردی رو هست که حس میکنی اشتباهِ، بگو تصحیح کنم.

لیست زیر از سال ۲۰۰۷ به این طرف هست. که مجموعاً میشه ۴۱۰،۰۰۰،۰۰۰ پوند.

حالا اگر سال ۲۰۰۷ رو حذف کنیم ، از ۲۰۰۸ به اینور، ۶۰ میلیون پوند از کل کم میشه.

لینک زیر هم از فصل ۲۰۰۳ به این طرف (۱۰ سال) خریدهای بارسلونا رو با رئال مقایسه میکنه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

61 Ibrahimovic 2009
    50 Neymar 2013
    35 Villa 2010
    31 Alves 2008
    30 Fabregas 2011
    23 Sanchez 2011
    22 Chygrynskiy 2009
    21 Henry 2007
    18 Milito 2007
    18 Mascherano 2010
    15 Hleb 2008
    15 Caceres 2008
    13 Abidal 2007
    12 Keita 2008
    12 Keirrison 2009
    8 Toure 2007
    8 Adriano 2010
    7 Henrique 2008
    4 Pique 2008
    4 Maxwell 2009
    3 Affely 2011

2. 10 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

کارلو آنجلوتی در جواب انتقاد تاتا نسبت به قیمت گریت بیل، به خبرنگاران گفت: "وی مطلع نیست فوتبال اروپا چطوری کار میکنه".

زمانی که از آنجلوتی خواسته شد تا نظرش را درباره ی حرف های تاتا بیان کند، گفت: "حرف هایی زده شده که من معنی آنها را نمی فهمم. "

"فکر میکنم تاتا مارتینو خیلی وقت هست که در فوتبال اروپا نبوده و خبر ندارد که چطوره کار میکنه. اون هنوز نمی دونه باشگاه خودش چطور کار میکنه، بارسلونا بازیکنان زیادی را خریداری کرده، با پول های کلان. واسه همین حرف هاش برام عجیب بود. "
    صحبت های اولیه تاتا مارتینو به این شکل بود: "قیمت های مطرح شده در مورد بیل بی احترامیست به دنیایی که در آن زندگی می کنیم"

جدای از ایتکه به طور کلی مبالغی که در فوتبال(حتی فوتبال داخلی) ازشون صحبت میشه فوق العاده بالاست و توی خیلی از موارد غیر قابل هضم و به نوعی "ناعادلانه" هست، اما صحبت های مارتینو تناقض بزرگی داره، در حالی که تیم مارتینو طبق آمار در طی سالیان اخیر درست مثل رئال و خیلی تیم های دیگه جزو سرآمدان بازار نقل و انتقالات بوده و حتی از نظر دستمزد که معمولا هزینه های سنگین تری رو به طور سالانه به باشگاه ها تحمیل می کنه رتبه اول رو در اختیار داشته، اعتقاد به "بی احترامی" یا ناعادلانه بودن مبالغ سنگین رد و بدل شده در فوتبال اروپا و همزمان سرمربی گری در یکی از پرهزینه ترین باشگاه های اروپا تناقض بزرگ و حل نشده ای رو داره و کاملا جنبه مغلطه داره، درست مثل این می مونه که شخصی که با "شرط بندی" از اساس مخالفه در یک کازینوی مشهور مشغول به کار باشه، حتی یک پله بالاتر یعنی در یک پست مدیریتی فعالیت کنه و از اون کسب درآمد کنه!

خوشبختانه آنچلوتی همون طور که ازش انتظار می رفت جواب خیلی خوب و پخته ای داده.

4. 11 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

گزارش روز: 10 نقل و انتقال بد تاريخ باشگاه مادريد

رئالی ها در چند سال اخیر علاوه بر اینکه خریدهای پرسر و صدای زیادی داشتند، خریدهای بد هم کم نداشتند
    سایت گل- رئال مادريد يكي از موفق ترين تيمهاي دنيا كه جامهاي اروپايي متعدد و باشگاهي زيادي دارد. اين باشگاه جريان مالي و تجاري بسیار خوبی دارد كه اجازه ميدهد پول بسيار زيادي صرف نقل و انتقالات بازيكنان بزرگي همچون امضاء قرارداد با كريس رونالدو و كاكا خرج شود .
    بديهي است كه هر پرسنل در هرباشگاهي دوست دارد تا هرآنچه بيشتر جام با تيمش كسب كند و مادريدي ها موفقيتي دائمي در سالهاي گذشته داشته اند. اين باشگاه برخي از خريدهاي عالي خود همچون زيدان و رونالدو را دارد . بسياري ازبازيكنان اين باشگاه قيمت بسيارزيادتري نسبت به ارزششان داشته اند. هربازيكن بافشار بسيار بالايي در برنابئو بازي ميكند چون انتظار ميرود بازيكنان كيفيت خواستار مديران باشگاه را داشته باشند.
    اما رئالی ها در همین سال ها خرید هایی هم داشتند که بسیار کمتر از حد انتظار داشتند. در اینجا 10 نقل و انتقال بد رئال در دو دهه اخیر را مرور می کنیم:

1- جاناتان وودگیت (2004)

او يكي از بدترين خريدهاي باشگاه بود انتقالش با مبلغ 13.4 ميليون پوند صورت گرفت و به اثبات رسيد كه ضرر هنگفتي براي اين غول اسپانيايي داشته است. او مشكلاتي به خاطر مصدوميت در ليدذ يونايتد و نيوكاسل قبل از آمدنش به مادريد داشت و خريد او يك حركت عجيب از سوي مسئولان باشگاه بود. از بخت بد او نيز پس از پيوستن به مادريد آسيب جدي ديد و تنها بيش از يكسال از قراردادش نميگذشت. زمانيكه اولين حد انتظار از او با گل به خودي واقع شد هرچند رئال آن بازي را برد ولي از مدافعين ضعيف بازي بود.

2- ژولین فابرت (2009)

رئال مادريد با يك بازيكن با كيفيت امضاء‌قرارداد كرد اما بدون درنظر گرفتن هزينه هنگفت انتقال آن. او هيچگاه درحد انتظار نبود و اين فرانسوي در ايجاد يك موقعيت هم ناموفق بود و مسئولان نيز به وضوح نميخواستند با او قرارداد دائمي داشته باشند.او سپس يه وستهام يونايتد بازگشت. تصميم براي خريد او يك بحث عجيب براي مادريدي ها بود آنها مجبور به امضاء‌قراردادي شدند كه هيچگاه بازيكن نتوانست در حد و اندازه باشگاه و انتقالش ظاهر شود.

3-والتر ساموئل (2004)

ساموئل به مادريدي ها در سال 2004 با رقم قرارداد25 ميليون يورو از باشگاه ايتاليايي رم به قوهاي سفيد پيوست. درحاليكه او يكي از بهترين مدافعان اروپا به حساب مي آمد.با اين حال درحد و اندازه خود ظاهر نشد و بعد از يك فصل بد در مادريد او به اينتر در سال2005 فروخته شد .ساموئل براي اينتر خوب و چشمگير بود و باشگاه با او موفق به كسب جامهايي شد. او همراه با لوسيو مدافع برزيلي يك دفاع نفوذ ناپذير را ايجاد كرد و كمكي بود تا اينتر خوزه مورينيو به 3 جام مهم به خصوص ليگ قهرمانان دست يابد.

4-امرسون (2006)

اين هافبك برزيلي از يوونتوس به مادريد پيوست با هزينه اي قريب به 16 ميليون يورو. او يك بازيكن كليدي براي كاپلو در تيمهاي رم و يوونتوس بود. با اين حال او در مادريد ناموفق بود و نتوانست انتظارها را برآورده كند او به ميلان با هزينه اي قابل ملاحظه فروخته شد

5-نیکلاس آنلکا (1999)

او بازيكن جواني بود كه به آرسنال رفت و در يك فصل خوب زير نظر ونگر كمك قابل توجهي به توپچي ها داشت در نهايت با رئال مادريد توافق 23 ميليون يورويي رسيد. او جوان بود و پتانسيل فوق العاده اي داست اما مشكلات زيادي گريبانش را گرفت اگر چه دربرخي موارد خوب بود ولي با مادريدي ها و هم تيمي هايش مشكلاتي پيش داشت و مادريد خوش شانس بود كه اين مهاجم فرانسوي را پاريسن ژرمن با قيمت مناسبي و ازدست دادن حداقل ضرر بعد از يك فصل فروخت.

6-توماس گراوسن (2005)

اومدت زمان خوبي را براي تيم اورتون در بين سالهاي 200 تا 2005 پشت سرگذاشت و به پيشرفت تيمش در فصل2004 -05 كمك شاياني داشت. بازيهاي او مورد توجه غول اسپانيا گشت و براي مادريد در تابستان 2005 قرارداد امضاء كرد.او اغلب هافبك دفاعي براي مادريدي ها بود پستي كه در اورتون بازي نميكرد. خلق و خوي بدي داشت. در آن زمان سرمربي فابيو كاپلو بود كه زمانيكه از او پرسيده شد Gravesen دراي نفصل ضعيف عمل كرد او گفت:
    احتمالا. اما من قصد صحبت درمورد مشكلات او را ندارم. او كمي متفاوت است ولي سخت كارميكند وبراي من اين مهم است. رفتار او؟؟ من او را دوست ندارم.

7- آنتونیو کاسانو (2006)

توانايي اين مهاجم درميلان بسيار بالا بود اما مشكلاتي نيز درگذشته داشت و با هم تيمي ها و مديران باشگاههاي گذشته اش مشكلاتي داشت. در زمان حضورش او و فرانجسكو توتي در خط حمله بسيار زوج خوبي بودند با وجود آنكه تنها 6 ماه براي تيم آ.س رم باي كرد ولي خوب بود و به مادريد پيوست البته با قيمتي خوب در ژانويه سال2007. اما در مادريد با سرمربي كاپلو درگيري ايجاد كرد و نتوانست با اين سرمربي كاركند و پس از آن درگيري براي تعداد زيادي از بازيها نيمكت نشين شد تنها براي 1 فصل و 6 ماه با مادريدي هابود و نيم فصل دوم كه حضورش را به 2 سال در مادريد ميرساند از تيم جدا شد. او به سمپدوريا رفت ولي باز مشكلاتي با ان باشگاه داشت و بالاخره در ژانويه 2011 به ميلان پيوست.

8- خاویر ساویولا (2007)

با 20 سال سن به بارسلونا پيوست و به عقيده بسياري در آن زمان مهاجم آينده دار تيم ملي آرژانتين ميشد. او براي 3 فصل براي بارسا توپ زد و بعد از آن به موناكو قرض داده شد و پس از آن سويا كه قبل از بازگشتش به بارسا براي 1 فصل درخدمت سويا بود. رئال مادريد او را در شاريطي ب هخدمت گرفت كه بايزكن آزاد بود ولي سود قرارداد پيوستش به مادريدي ها براي خود او بالابود.پس از 2 سال حضور در مادريدي ها تنها5 گل براي تيمش زد. و با رسيدن جان هوونتلار او در سال2009 مادريد را وداع گفت.

9-رویستون درنته (2007)

پس از مذاكرات طولاني با 13 ميليون يورو خريداري شد ولي نتوانست شهرتي كسب كند. سرمربي و حتي هواداران از بازيهاي او راضي نبودند و در فصل2009 -10 به هركولس قرض داده شد بعد از آن هرچند امكان فروختن او وجود داشت اما رئال نتوانست باشگاهي كه خواهانش بود را پيداكند. با اين حال به نظرميرسيد او هيچ آينده اي در رئال باوجود خريدهايي همچون كوئنترائو و دي ماريا ندارد.

10-الویر بالیچ (1999)

هزينه انتقال او از تيم فنرباغچه بسيار بالا بود مبلغ 18 ميليون يورو براي مادريدي ها در پي داشت. او تبديل ب هيكي ا بدترين خريدهاي تاريخ باشگاه شد. او جايي در تركيب يرمربي جان توشاك نداشت حتي فرصتي براي عرض اندام با آمدن مربي جديد دل بوسكه نيز پيدا نكرد. تنها 11 بازي در ليگ با تنها 1 گل در فصل . پس از آن ب هصورت قرضي به تيم سابقش فنرباغچه رفت. او توسط خوانندگان روزنامه ماركا به عنوان دومين خريد بسيار بد باشگاه بعد از مدافع جاناتان وودگيت انتخاب و راي داده شد.

6. 9 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

لینک زیر هم از فصل ۲۰۰۳ به این طرف (۱۰ سال) خریدهای بارسلونا رو با رئال مقایسه میکنه.

61 Ibrahimovic 2009
    50 Neymar 2013
    35 Villa 2010
    31 Alves 2008
    30 Fabregas 2011
    23 Sanchez 2011
    22 Chygrynskiy 2009
    21 Henry 2007
    18 Milito 2007
    18 Mascherano 2010
    15 Hleb 2008
    15 Caceres 2008
    13 Abidal 2007
    12 Keita 2008
    12 Keirrison 2009
    8 Toure 2007
    8 Adriano 2010
    7 Henrique 2008
    4 Pique 2008
    4 Maxwell 2009
    3 Affely 2011
    همین مطلب رو من چند وقت پیش بصورت این عکس قرار داده بودم که بعد از چند دقیقه از سوی مدیران پاک شد.

این فصل دیگه مورینیو هم در کار نیست که دیگران حاشیه سازی خودشون رو به اسم اون تموم کنن.

8. 12 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

61 Ibrahimovic 2009
    50 Neymar 2013
    35 Villa 2010
    31 Alves 2008
    30 Fabregas 2011
    23 Sanchez 2011
    22 Chygrynskiy 2009
    21 Henry 2007
    18 Milito 2007
    18 Mascherano 2010
    15 Hleb 2008
    15 Caceres 2008
    13 Abidal 2007
    12 Keita 2008
    12 Keirrison 2009
    8 Toure 2007
    8 Adriano 2010
    7 Henrique 2008
    4 Pique 2008
    4 Maxwell 2009
    3 Affely 2011
    من با حرف تاتا خودم هم موافق نیستم و در خرید بیل مشکل یا بی احترامی به وضع اقتصادی دنیا نمی بینم ولی اینطور نگاه به نقل و انتقالات بارسا غیرمنصفانه است. خب شما فروش ها رو حساب نکردید، تیمی که 100 میلیون می فروشه و 100 میلیون می خره که خرجی نکرده و برای محاسبه میزان "هزینه کردن" تیم ها نباید فقط خرید ها رو با هم جمع کرد. به علاوه که اینجا نقل و انتقالات هفت فصل حساب شده، نه پنج. این آمار خرید و فروش بارساست:

امسال: فروش 31 میلیون / خرید 70 میلیون -> 39 میلیون خرج
    2012/2013: فروش 0 / خرید 33 میلیون -> 33 میلیون خرج
    2011/2012: فروش 47 میلیون / خرید 60 میلیون -> 13 میلیون خرج
    2010/2011: فروش 43.5 میلیون / خرید 71.5 میلیون -> 28 میلیون خرج
    2009/2010: فروش 22 میلیون / خرید 85.5 میلیون -> 63.5 میلیون خرج
    2008/2009: فروش 49.5 میلیون / خرید 88 میلیون -> 38.5 میلیون خرج (جزو 5 فصل اخیر نبوده)

هزینه ها به یورو هستند نه به پوند.

در مجموع میشه 176.5 میلیون یورو خرج در 5 فصل اخیر. جدا از اینکه اون عدد 400 میلیون پوند غیرمنصفانه و به دور از واقعیت هست، حالا به همین شکل برای سایر تیم های مطرح حساب کنیم:

رئال 375
    سیتی 360
    PSG 359
    چلسی 279
    بایرن 180
    یوونتوس 163

بارسا مشابه سایر تیم های رده اول فوتبال کشورهای مختلف مثل یووه و بایرن خرج می کنه و خرج های کهکشانی نداشته.

10. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دیگه این بحثا برای منحرف کردن مردم از یک قرارداد خیلی بدتر از ترکمنچای هست
    آخه تا کی میشه با گفتن اینکه رئال از تبلیغاتش پول بیل رو در میاره سر خودمون کلاه بذاریم
    مگه بیل رونالدو هست که بشه توی تبلیغات روش حساب باز کرد
    اصولا تبلیغات روی ستاره های تیمها میشه یعنی تا وقتی رونالدو هست کسی نمیره پیراهن بیل رو بخره یا عده زیادی این کارو نمیکنن
    مقایسه بارسا با رئال هم از نظر خرج کردن دیگه از اون حرفاست که معمولا فقط توی ایران میشنویم

محض رضای خدا فقط برین یه بار بدون تعصب یا از زاویه رسانه های مادریدی قرارداد نیمار رو ببینین به خدا یه شاهکار مدیریتیه
    راسل برداشته 10 میلیون سال پیش داده(پیش خرید کرده بازیکنو) باقی پول رو هم قسطی کرده اونم برای ستاره ای که اروپا براش دهن باز کرده بود

خیلی فرق میکنه با قرارداد بیل که یکی از بهترین دفاع چپهای دنیا رو بذاری روی 100 میلیون پول و تقدیم سران تاتنهام کنی تا شاید راضی بشن

البته بیل بازیکن خیلی خوبیه و زودتر از نیمار توی تیم جا میفته
    مبارکتون
    Last edited by +ali; 26-08-2013 at 16:31.

12. این کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

قیمت بیل خیلی باشه 60 میلیون
    وقتی PSG میاد واسه یه بازیکنی که 30-40 تا بازی حرفه ای هم نداشته و سنش 19 ساله 36 میلیون یورو میده
    رئال هم واسه یارامندی 40 میلیون میده
    معلومه تاتنهام بیل رو 60 میلیون نمیده!

14. 2 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

ولی اینطور نگاه به نقل و انتقالات بارسا غیرمنصفانه است
    عزیز من، اگه بیخوایم اینجور که شما میگی نگاه کنیم، پس راه درست تر اینه که سود هایی که باشگاه ها کردن رو هم نگاه کنیم!
    که خب رئال چند سالی هست با وجود این هزینه ها، کماکان از نظر سود سالانه رتبه اول رو داره!
    البته من خودم مخالف این شیوه هستم اما حرف شما، دقیقا مثال اینطور مقایسه ای هست!

کلا سیستم اینه..بحث هزینه که میشه، همه میگن رئال خیلی هزینه میکنه و اینا...
    اما توجه نمیشه که سود باشگاه خیلی بیشتر از هزینه هست و اون "فیرپلی مالی" کاملا که چه عرض کنم، بیشتر هم رعایت میشه!

16. 8 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

عزیز من، اگه بیخوایم اینجور که شما میگی نگاه کنیم، پس راه درست تر اینه که سود هایی که باشگاه ها کردن رو هم نگاه کنیم!
    که خب رئال چند سالی هست با وجود این هزینه ها، کماکان از نظر سود سالانه رتبه اول رو داره!
    البته من خودم مخالف این شیوه هستم اما حرف شما، دقیقا مثال اینطور مقایسه ای هست!

کلا سیستم اینه..بحث هزینه که میشه، همه میگن رئال خیلی هزینه میکنه و اینا...
    اما توجه نمیشه که سود باشگاه خیلی بیشتر از هزینه هست و اون "فیرپلی مالی" کاملا که چه عرض کنم، بیشتر هم رعایت میشه!
    بله به نظر من راه منطقی دقیقا همین است که تمام مخارج رو نگاه کنیم یعنی با احتساب دستمزد ها و خرج کادر فنی و غذا و لوازم جانبی و سفرها و تور ها و کلا هر خرجی که باشگاه داره و همینطور اندازه گیری سود ها. باشگاهی که درآمد عالی داره و عالی هم خرج کنه کی می تونه ازش انتقاد کنه؟ من منطقی می دونم باشگاهی که بیشتر می تونه درآمدزایی کنه، بیشتر هم خرج کنه و انتقادی به رئال وارد نیست ولی به بارسا هم همینطور چون اون ها هم بدون تزریق پول از خارج سود ده هستند.

به هر حال اینکه صرفا فقط مبلغ بازیکن های خریده شده رو جمع کنیم و به عنوان نماینده ای از هزینه باشگاه اعلام کنیم بدترین نوع ریپورت دادن هزینه هاست، وقتی فروش بازیکن ها رو هم در نظر بگیریم بهتر میشه و حالت ایده آل همون در نظر گرفتن همه هزینه هاست.

18. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من با حرف تاتا خودم هم موافق نیستم و در خرید بیل مشکل یا بی احترامی به وضع اقتصادی دنیا نمی بینم ولی اینطور نگاه به نقل و انتقالات بارسا غیرمنصفانه است. خب شما فروش ها رو حساب نکردید، تیمی که 100 میلیون می فروشه و 100 میلیون می خره که خرجی نکرده و برای محاسبه میزان "هزینه کردن" تیم ها نباید فقط خرید ها رو با هم جمع کرد. به علاوه که اینجا نقل و انتقالات هفت فصل حساب شده، نه پنج. این آمار خرید و فروش بارساست:

امسال: فروش 31 میلیون / خرید 70 میلیون -> 39 میلیون خرج
    2012/2013: فروش 0 / خرید 33 میلیون -> 33 میلیون خرج
    2011/2012: فروش 47 میلیون / خرید 60 میلیون -> 13 میلیون خرج
    2010/2011: فروش 43.5 میلیون / خرید 71.5 میلیون -> 28 میلیون خرج
    2009/2010: فروش 22 میلیون / خرید 85.5 میلیون -> 63.5 میلیون خرج
    2008/2009: فروش 49.5 میلیون / خرید 88 میلیون -> 38.5 میلیون خرج (جزو 5 فصل اخیر نبوده)

هزینه ها به یورو هستند نه به پوند.

در مجموع میشه 176.5 میلیون یورو خرج در 5 فصل اخیر. جدا از اینکه اون عدد 400 میلیون پوند غیرمنصفانه و به دور از واقعیت هست، حالا به همین شکل برای سایر تیم های مطرح حساب کنیم:

رئال 375
    سیتی 360
    PSG 359
    چلسی 279
    بایرن 180
    یوونتوس 163

بارسا مشابه سایر تیم های رده اول فوتبال کشورهای مختلف مثل یووه و بایرن خرج می کنه و خرج های کهکشانی نداشته.
    آرمان جان،

من اصلا بی انصافی نکردم. اگر توجه کنی، اون لینکی که گذاشتم، دقیقا به همین شیوه خودت، بررسی کرده. و تفاوت رئال - بارسلونا در طی ۱۰ سال اخیر، ۳۰۰ میلیون یورو اعلام کرده (میانگین سالی ۳۰ میلیون).

یا مثلا همین امسال فروش های رئال خیلی زیاد بود:

خروجی ها: کایخون (۱۰) ، آلبیول (۱۲) ، هیگواین (۴۰) ، نگردو (۴.۴) = ۶۶،۴۰۰،۰۰۰ میلیون یورو! که حالا با اومدن بیل، احتمال پاسخ مثبت به پیشنهاد ۳۰ میلیون یورویی آرسنال برای دی ماریا خیلی بالاتر میره که مجموع رو به ۹۶،۴۰۰،۰۰۰ یورو میرسونه.

البته اینم اضافه کنم که رئال خریدهای دیگه ای مثل ایسکو و ایرامندی داشته! و اتفاقا یکی از کارهای مدیریتی پرز همیشه سر تبلیغات بوده که هیچ وقت حق تبلیغات رو ۱۰۰٪ به بازیکن نمیده، برخلاف روسل که به نیمار داد (گفته مارکا).

فکر میکنم این بحث بسته شده، دوستان هم از هر دو طرف کم نمیذارن!

20. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •