امیر جان اصلا موضوع سر توانایی های پپ نیست.
اینکه گفته می شه تا الان پپ کار خاصی برای بایرن نکرده، دلیلش این نیست که مثلا پپ مربی ضعیفی هست.
من خودم اصلا توقع ندارم فعلا پپ کار خاصی هم انجام بده، هیچ کسی توقع نداره.
+
FCBayern.ir - آرین روبن که در دقایق پایانی بازی شب گذشته توسط پپ به کار گرفته شد، کاملاً مشخص بود که از زمانی که به او در این بازی داده شده بود ناراضی است و عکسهای منتشر شده از این بازیکنان هنگام گرم کردن خود گویای همه چیز است.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ دیشب بازی اول نیم فصل دوم بوندسلیگا برای بایرن آغاز شد، در این دیدار حواشی باز هم دست از سر بایرن برنداشت و دوباره شاهد جر و بحث پپ و روبن بود. در این دیدار که روبن بر روی نیمکت حضور داشت، انتظار داشت که پپ حداقل یک نیمه به او فرصت بازی کردن بدهد که او تنها در دقایق پایانی به میدان آمد. از این رو روبن در حال گرم کردن از دست پپ عصبانی بود و دوست نداشت آن دقایق را نیز در زمین حضور پیدا کتد.
اما سرانجام این وینگر هلندی با لبخند وارد زمین شد و به کار خود ادامه داد تا بازهم شاهد جر و بحث میان این بازیکن با پپ نباشیم.
این بشر آخرش پپ رو سکته میده
.gif)
+
دیشب بازی بایرن با گلادباخ یک مهمان ویژه به اسم دیوید مویس داشت که انگار اومده بازی دانته یا کروس رو ببینه!
البته دانته چند وقت پیش تکذیب کرد رفتنش از بایرن رو ولی کروس هنوز خبری از تمدید قرار دادش نیست و گفته تا بعد جام جهانی.
+
بازی دیشب رو هم دو هیچ بردیم. با توجه به کمبود امکانات نشد ببینم بازی رو
.gif)
. ولی همینکه بعد از یه تعطیلات بلند مدت بازی اول رو بردیم خیلی خوشحال کننده هست.
تو هایلایت های بازی که نگاه می کردم، تراشتیگن واقعا عالی می گرفت. تو این سن و سال کم خیلی نادر هست که یه دروازه بان اینقد قوی باشه.