الگری: طعم تلخی را چشیدیم ولی به روزهای اوج برمی گردیم؛بالوتلی باید آرامشش را حفظ کند
سایت گل- این طور به نظر می رسد که صبر هواداران میلان به سر آمده است و هواداران خشمگین روسونری در جریان بازی دیشب این تیم مقابل جنوا که با تساوی 1-1 به پایان رسید گوشه ای از خشمشان را به نمایش گذاشته و راه های خروجی ورزشگاه را مسدود کردند.
تعدادی از بازیکنان میلان از جمله بالوتلی ، کاکا و آبیاتی قصد داشتند تا با این هواداران افراطی به صحبت بپردازند که نیروهای امنیتی مانع از این کار شدند.
دراین میان آدریانو گالیانی نایب رئیس روسونری نیز در صحبت هایی گفته:« امسال اوضاع خوب پیش نمی رود ولی این شرایطی است که ممکن است برای هرکسی رخ دهد ونباید بیش ازحد به این مسائل دامن زد.»
او ادامه داد:« من راجع به رفتار هواداران افراطی قوس جنوبی سن سیرو صحبت نمی کنم. باید صبور بود و آرامش را حفظ کرد. »
ماسیمیلیانو الگری، سرمربی روسونری هم دراین باره گفت:«ما به زودی به مسیر همیشگی بازمی گردیم. من بی صبرانه مشتاقم تا تیم به جایگاه خوبی در سری آ بازگردد و به مسیرش در لیگ قهرمانان اروپا و کوپا ایتالیا نیز ادامه دهد. این کاملا طبیعی است که وقتی یک ماه نتوانیم به پیروزی برسیم، طعم تلخی در دهانمان حس می کنیم. در طول سه سال حضورم در میلان، شاهد آن بودیم که همیشه تیم عملکرد خوبی داشته ولی این فصل اوضاع خوب پیش نمی رود. بالوتلی باید آرامشش را حفظ کند.چون او در چند بازی پنالتی هایی را از دست داده. او قبل از این پنالتی های زیادی را تبدیل به گل کرده ولی متاسفانه دو پنالتی اخیر او توسط دروازه بانان مهار شده است.»
میلان در هفت بازی اخیرش در تمامی تورنمنت ها طعم برد را نچشیده و 18 امتیاز با رم ، تیم صدرنشین جدول سری آ فاصله دارد. روسونری در حال حاضر در رده یازدهم جدول سری آ قرار دارد
منبع : گل