تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 138 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

داره خودمونی میشه meyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

ماتا: چلسي مي‌تواند هر تيمي را شکست دهد

خوان ماتا بازيکن باتجربه و اسپانيايي چلسي معتقد است که چلسي ثابت کرده که مي تواند در طول اين فصل هرتيمي را شکست دهد. آنها سه شنبه شب موفق شدند در رقابتهاي کپيتال وان کاپ، آرسنال را شکست داده و به دور بعدي صعود کنند.

شاگردان ژوزه مورينيو اخيرا مقابل منچسترسيتي و آرسنال به پيروزي رسيدند و ماتا براين باور است که اين بردها اثباتي بر توانايي تيمش براي رسيدن به جامهاي قهرماني است.

ماتا در صحبت هايي گفت:« هفته خيلي مهمي بود. شکست دادن منچسترسيتي و آرسنال ثابت کرد که ما آماده ايم تا مقابل هر تيمي بازي کرده و آنها را شکست دهيم. البته خيلي زود است که بخواهيم راجع به جام هاي قهرماني صحبت کنيم.»

ستاره اسپانيايي اين روزها هيجان زيادي دارد تا با سبک بازي تيم مورينيو تطبيق يافته و بيش از پيش براي تيمش به ميدان برود. او در نه بازي چلسي در رقابتهاي ليگ برتر تنهادر 4 بازي روانه ميدان شده و هنوز نتوانسته در يک بازي کامل براي چلسي به ميدان برود.

ماتا در بازي روز سه شنبه چلسي مقابل آرسنال در کپيتال وان گلي تماشايي را به ثمر رساند و اعلام کرده که برايش مهم نيست که زمان کمي براي بازي کردن در اختيارش قرار مي گيرد و مي داند که سيستم چرخشي درتيمش اعمال مي شود و از زمان حضور درترکيب تيم لذت مي برد.

ماتا در ادامه به تاک سپورت گفت:«من در چلسي راضي و خوشحالم. من هميشه حمايت و محبت هواداران را حس کرده ام و در هر بازي و در خيابان هم از آنها محبت مي گيرم و مورد لطفشان قرار مي گيرم. من تلاش مي کنم تا براي آنها بازي کنم. براي آنها گلزني کنم و به خاطر آنها همه را دوست داشته باشم و آنها را شاد کنم.ما حمايت خوبي داريم»

ماتا ادامه داد:« مي خواهم تا جاي ممکن بازي کنم ولي اگر مي خواهي به جام قهرماني برسي بايد 24 يا 25 بازيکن داشته باشي که آماده بازي باشند. هرکسي مي تواند در هر ديداري به ميدان برود. من هميشه با بهترين ها تمرين مي کنم و تلاش مي کنم که کارم را به بهترين نحو ممکن انجام دهم. بايد براي هر بازي در اوج باشم و همين کار را هم انجام مي دهم.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 8 کاربر از meyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

بعد از بازی چلسی و آرسنال، اوزیل برای نشون دادن قدردانی خودش از مورینیو در طول دوران حضورشون در رئال، پیراهنش رو به مورینیو داد!
    ندیدم دوستان اشاره ای به این موضوع بکنن:

محتوای مخفی: تصاویر 

4. 12 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

هم اوزیل هم مورینیو چهره‌های مورد علاقه من هستن
    شاید به دلیل اینکه توی رئال بودن ولی کلا انسانهای برجسته و موفقی هستن.
    مخصوصا مورینیو که به نظرم سمبل یه آدم موفقه که از مترجمی به بهترین درجات فوتبال رسید

6. 9 کاربر از shaparak13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه الکی الکی امتیازای خارج از خونه رو از دست میدیم
    ظاهرا تیمایی که مقابل چلسی بازی می کنن بهترین بازیشون بازی مقابل چلسیه!
    این بازی حق چلسی باخت نبود و اگه بازیکنا دقت می کردن برنده هم می تونستیم بشیم
    شاید مورینیو یکمی زود تعویض کرد و همون ماتا و تورس بودن بهتر از ویلیان و اتوئو بودش
    اون 20 دقیقه آخر هم کلی موقعیت مسلم گلزنی رو از دست دادیم
    امیدوارم دیگه همچین امتیازایی رو راحت از دست ندیم
    الان که فعلا مقابل تیمای بزرگ بهتر از تیمای کوچیک نتیجه گرفتیم!

8. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نیمه اول بد نبود ولی نیمه دوم واقغا افتضاح بودیم.اامیدوارم مورینیو یه فکری به حال این خط دفاع بکنه

10. 3 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

نیمه اول بد نبود ولی نیمه دوم واقغا افتضاح بودیم.اامیدوارم مورینیو یه فکری به حال این خط دفاع بکنه
    دفاع ؟؟
    دفاع و دروازه بان خوب هستند
    گل نزنی گل میخوری
    باید به فکر فینیشینگه مهاجمین باشه
    اتوئو خوب موقعیت میسازه اما اون تمام کنندگیه قبل و نداره
    الان هافبکامون هازارد و ماتا و اسکار بیشتر دارن گل میزنند
    تورس هم که بنظر من همیشه یه بازیکن سینوس وار بوده
    ما به یکی مشابه دروگبا نیاز داریم . زلاتان . کاوانی . بالوتلی
    که از حداقل حداکثر بسازه
    تا در 3-4 جام پیش رو سربلند باشیم

12. 5 کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

بازی را ندیدم نمیتونم اظهارنظر کنم اما امتیاز حساسی را از دست دادیم...

مورينيو: چلسي سزاوار شکست بود

سرمربي چلسي بر اين باور است که با فرستادن 11 بازيکن اشتباه به زمين کاري کرده که تيمش سزاوار شکست باشد.

چلسي هفته دهم ليگ برتر انگليس را با نتيجه دو بر صفر در زمين نيوکاسل باخت.

يوان گوفران 68 و لويچ رمي 89 براي کلاغ‌ها گل زدند تا دومين شکست تيم ژوزه مورينيو در اين فصل رقم بخورد. اين نتيجه موجب نشد تا چلسي رتبه دوم خود را از دست بدهد. اين تيم هنوز هم با 20 امتياز و به دليل شکست ليورپول مقابل آرسنال رتبه دوم خود را حفظ کرده است. از سوي ديگر نيوکاسل با 14 امتياز خود را به رتبه نهم رساند.

اين نتيجه در حالي رقم خورد که چلسي نيمه نخست را خيلي خوب سپري کرد. جان تري توپ را به تير دروازه حريف کوبيد و يک توپ نيز از روي خط دروازه برگشت داده شد اما طلسم نتيجه‌هاي ضعيف مورينيو در سنت جيمز پارک بار ديگر ادامه يافت. اين مربي پرتغالي از چهار حضور خود در شمال انگليس تنها دو امتياز با خود به لندن برده است.

مورينيو در مورد اين ديدار گفت: چه با توپ و چه در حرکت‌هاي بدون توپ خيلي بد بوديم. زماني که توپ را در اختيار داشتيم نتوانستيم به اندازه‌اي که لازم است در حمله‌ها عملکرد خوبي داشته باشيم. سزاوار شکست خوردن بوديم. نمي‌توانم بگويم نيوکاسل شايسته پيروزي در اين ديدار بود اما بدون شک ما سزاوار شکست بوديم. فکر مي‌کنم تمامي 11 بازيکني که در ترکيب تيم قرار داده بودم اشتباه بود. البته مي‌دانم در حال اغراق کردن هستم اما اين حس را در هر ديداري که شکست مي‌خورم دارم. 45 دقيقه مقابل نيوکاسل درست مانند يک ديدار دوستانه رفتار کرديم. نخستين حرکتي که انجام داديم زماني بود که آنها گل نخست خود را به ما زدند.

شکست چلسي در حالي رقم خورد که اين تيم نيمه نخست را خيلي خوب بازي کرد.

مورينيو در اين خصوص به BT Sport گفت: نمايش بدي در نيمه نخست نداشتيم. فضاي زيادي در اختيارمان بود اما هوشمندانه عمل نکرديم. احساس مي‌کنم در دفاع خوب بوديم اما تصور مي‌کنم اين ديدار به شکلي بود که ما منتظر گلزني آنها بوديم و آنها نيز منتظر بودند ما گل بزنيم.

به گزارش فارس

14. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

تازه با کلی ویراژ دادن تونستم 20 دیقه آخر بازی رو ببینم ... رسیدم دیدم 1 بر صفر عقبیم .... توو اون 20 دیقه توپ و میدون دستمون بود ... 2 3 تا موقعیت خوب داشتیم اما بنظرم واسه برد اصلا کافی نبود ... گزارشگر هم هی میگفت مورینیو توو تعویض اشتباه کرده ... من که نفهمیدم کیو جای کی آورده که گیر داده بود ... در کل خیلی شکست سنگین و ناراحت کننده ای بود ... بعد از اون همه برد پیاپی شکست واقعا تلخه ...

لیگ خیلی خیلی سخت شده ... دیگه حتی مورینیو هم نمیتونه 7 8 تا برد پیاپی بیاره ...

16. 3 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به نظر من اگه بازی 23 دسامبر با آرسنال رو ما ببریم میتونیم یه گوشه چشمی به قهرمانی داشته باشیم، اگه آرسنال ببره که دیگه ثابت کرده جام مال خودشه
    آرسنال واقعا داره خوب کار میکنه و مطمئنن به این راحتیا کوتاه بیا نیست

18. 5 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

به نظر من اگه بازی 23 دسامبر با آرسنال رو ما ببریم میتونیم یه گوشه چشمی به قهرمانی داشته باشیم، اگه آرسنال ببره که دیگه ثابت کرده جام مال خودشه
    آرسنال واقعا داره خوب کار میکنه و مطمئنن به این راحتیا کوتاه بیا نیست
    ولی به نظر من آرسنال کم میاره .... لیورپول هم همینطور ... رقیبای اصلی ما تیم های شهر منچستره ...

20. 3 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •