این فیل جونز زده مصدومش کرده
این فیل جونز زده مصدومش کرده
تا اینجا که مویز به کاگاوا بازی نداده خداکنه نیمکت نشین صرف نباشه برامون . اینجوری از لحاظ روحی افت میکنه ! دو تا از خوبهای پیش فصل کاگاوا و زاها بودن که فعلا توی ترکیب نیستن
آخرین خبر درمورد هررا اینکه شاید ۳۸ میلیون یورو براش به اتلتیکو بیلبائو بدیم . دیگه کم کم داریم میرسیم به آخرای زمان نقل و انتقالات . یه جا هم اومده که اورتون تنها در صورت دریافت پیشنهادی ۵۰ میلیون پوندی حاضر به فروش ماروئن فلاینی و لیتون بینز به ما هستند : همه چیز تا ساعات آینده معلوم میشه
اونی که تکل میره جرارد نیست کاراگر ــــهیعنی من عاشق این لیورپولی هام
تو این صحنه جرارد تکل میره رو نانی![]()
به نظرم تصمیم درستی گرفته چون کاگاوا نسبت به بقیه استراحت کمتری داشته چون تو جام کنفدراسیون ها بازی کرده و در واقع مویز داره پیشگیری می کنه از این که کاگاوا دوباره مصدوم بشهتا اینجا که مویز به کاگاوا بازی نداده خداکنه نیمکت نشین صرف نباشه برامون . اینجوری از لحاظ روحی افت میکنه ! دو تا از خوبهای پیش فصل کاگاوا و زاها بودن که فعلا توی ترکیب نیستن
احتمالا تو بازی های اینده و ادامه فصل خیلی بیشتر بهش بازی می رسه
----------------------------------------
در مورد نقل و انتقالات هم واقعا هیچ چیز قابل پیشبینی نیست اما امیدوارم یه حرکتی بکنیم تو این چند ساعت
به نظرم کاگاوا کلورلی و زاها امروز فیکس باشن،خود مویس گفته میخواد بهشون فرصت بده!
پیش بینیتون چیه؟؟
من میگم یا مساوی می شه یا 2-1 میبریم!
فکر کنم 0-1 یا 1-2 ببریم فقط امیدوارم فان پرسی این بازی هم گل بزنه تا امتیاز فوتبال فانتزیم بالاتر بره![]()
لیورپول:تیمی که نود دقیقه با دفاع به سبک مورینیو و یک اتوبوس دیگه تونست جلوی یونایتد رو بگیره.
یونایتد:تیمی که با وینگر های ضعیف مثل نانی و یانگ و از همه مهمتر ولبک به یک بازیکن جدید نیاز داره.چه توی گوشه ها و چه هافبک ها..
نمیدونم کاگاوا و زاها چه ایرادی دارن که بهشون بازی نمیده..به خدا این دو تا بیشتر از بقیه انگیزه دارن..
خیلی مفت 3امتیاز بازی از دست دادیم تنها موقعیتشون فقط همون ضربه کرنر بود که متاسفانه به گل تبدیل شد- یک شوت از راه دورم اواخر بازی داشتن که دخیا توپ کرنر فرستاد همینزاها - کاگاوا هم معلوم نیست مویس برای چی ازشون در ترکیب اصلی استفاده نمیکنه
چند ساعت به اتمام نقل و انتقالات مونده هیچ خبری هم از خرید بازیکن جدید نیست
خدا نسل این خاندان گلیزر از روی زمین برداره که اصلن به فکر باشگاه نیستن
![]()
یانگ قبول ولی نانی چرا ؟ تو همین چند دقیقه ای که بازی کرد از یانگ موثر تر بود مخصوصا شوتش و پاس قشنگش به چیچا . مطمئنم اگه فیکس باشه و روحیشو بدست بیاره سمت راست مشکلی نخواهیم داشت .یونایتد:تیمی که با وینگر های ضعیف مثل نانی و یانگ و از همه مهمتر ولبک به یک بازیکن جدید نیاز داره.چه توی گوشه ها و چه هافبک ها..
اما یانگواقعا فاجعس حتی یک حرکت رو به جلو نداره و پاساش همه رو به عقب هست . یه بازی هم خیلی خوب بازی کرد اونم 8-2 جلو آرسنال
باخت بدى بود!! خوب بازى نکرديم.
متاسفانه قرعه نامناسب و بدشانسى براى فشردگى و بازيهاى سخت در ابتداى فصل داره کار دستمون ميده ، همچنين عملکرد ضعيف در فصل نقل و انتقالات . . .
به نظر من خيلى نتونستيم موقعيت خوب و حسابى خلق کنيم.
در واقع مهاجمين اصلا خوب تغذيه نشدن. حالا هرچقدر هم مهاجم توى زمين داشته باشيم ولى نتونن تغذيه بشن چه فايده داره!! ( تعويض سوم )
همه اينها ضعف تيم در ميانه ميدان و نبود بازيکنهاى خلاق و بازى ساز رو نشون ميده.
نانى هم به نظر من همچنان در دوران افت خودش هست و هنوز به آمادگى نرسيده. و تا حدودى مشکل نبود وينگر خوب هم احساس ميشه.
به نظر من ليورپول شروع فوق العاده اى در اين فصل داشته و اين نشان دهنده عملکرد خوب و هوشمندانه اين تيم در نقل و انتقالات و خريد بازيکن هست.
واقعا چند هفته ابتدايى فصل خيلى حساس و مهم هست. اميدوارم اين چند بازى اول رو ديگه امتياز از دست نديم و آخر فصل حسرت اين امتيازهاى از دست رفته رو نخوريم.
نبود رونى هم تقريبا احساس ميشد در اين بازى.
اميدوارم در ساعات آخر نقل و انتقالات اتفاقهاى خوبى بيافته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)