درسته ولی چرا در هنگام تایپ فارسی کلمات رو از چپ به راست تایپ می کنه؟(در Sql 2000)
به این صورت م ا ل س
درسته ولی چرا در هنگام تایپ فارسی کلمات رو از چپ به راست تایپ می کنه؟(در Sql 2000)
به این صورت م ا ل س
اما زماني كه focus رو از فيلد در حال ويرايش به جاي ديگري انتقال ميديد درست ميشه. براي شما چيزي غير از اين هست؟
از کمکت ممنوننم. وقتی که مثلا می نویسم م ا ن و بعد یک space وبعد یک Backspace می زنم میشه
نام .
راه بهتری برای فارسی نوشتن وجود داره؟
از اونوقت كه اين پست رو دادم خيلي ميگذره من كار با دلفي رو شروع كردم.ممنون از راهنماييت ارزنده بود![]()
سلام دوستان.
خسته نباشید.
دو تا سوال داشتم:
1-چطوری چند تا عدد تولید کنم که تصادفی باشند و تکراری نباشند.با random,randomize نتونستم.از چه تابعی کمک بگیرم مثلا 100تا عدد غیر تکراری
2-چطور یک ارایه را در تابع صدا کنم مثلا به شکل زیر.البته errorمیدهد.
میخواهم در جلوی arرا صدا بزنم.
() ar:array [1..100] of integer
function sum
1- در formcreate ،رويه randomize رو قرار بديد و در رويداد كليك يك button كد زير رو بنويسيد و در آينده از امكان جستجو استفاده كنيد:
2- آرايه را به عنوان پارامتر تابع مي خواهيد؟ اگر اينطور نيست بيشتر توضيح بديدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون.
اره ارایه را به عنوان پارامتر تابع می خواهم صدا بزنم.ولی error میدهد
بازم ممنونم.
كد تعريف تابع و فراخواني تابع رو كه نوشتيد اينجا قرار بديداره ارایه را به عنوان پارامتر تابع می خواهم صدا بزنم.ولی error میدهد
بازم ممنونم.
دوست عزیز ممنون از کمکتان.
ارایه را از طریق تعریف type تونستم در تابع صدا بزنم.
ولی با random هنوز مشکل دارم مثلا 1و2و3و4را می خواهم 3و4و2و1و....ولی تکراری همچنان میدهد.در forme create تابعrandomizeو در buttonتابع random را صدا زدم ولی باز مشکل دارد.و تکراری میدهد مثلا 2و2و3و4
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)