تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 40 از 136 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

اساتید محترم،من الان تموم فکر و ذکرم شده این قانون ها!!
    توروخودا یکی بیاد بگه که چی ب چی شده!؟!
    یکی از دوستام هم میگفت ک رادیو داشته میگفته امسال تاثیرش شده 85%:-O
    من معدلم داغونه اگه تاثیر 85% باشه مطمئنا نمیتونم قبول بشم...
    خیلی نگران نباشید دوست عزیز.. الان دیگه مثل زمان ما رقابت شدیدی برای ورود به دانشگاه ها وجود نداره.. بذارید یه مثال بزنم براتون.. امروز دو تا از دوستای من بدون شرکت در کنکور در دو رشته مهندسی نرم افزار (کارشناسی ناپیوسته) و مهندسی پزشکی - بیومکانیک (کارشناسی پیوسته) دانشگاه آزاد تبریز ثبت نام کردن.. معدل بسیار داغونی هم داشتن.. 2 هفته پیش هم یکی از دوستانم توی مهندسی نرم افزار پیام نور تبریز بدون کنکور ثبت نام کرد و البته یکی دیگه هم مهندسی IT - شبکه های کامپیوتری در دانشگاه علمی کابردی مخابرات تبریز بدون کنکور ثبت نام کرد.. همه اینها صرفا گزینششون بر اساس معدل بوده و رفقای بنده هم تا جایی که میدونم معدل حول و حوش 12 دارن.. پس اینکه چون معدلتون داغونه نمیتونید وارد دانشگاه بشید حرف درستی نیست.. در شرایط بد شاید نتونید در رشته های تاپ وارد دانشگاه های تاپ دولتی ایران بشید.

2. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اساتید محترم،من الان تموم فکر و ذکرم شده این قانون ها!!
    توروخودا یکی بیاد بگه که چی ب چی شده!؟!
    یکی از دوستام هم میگفت ک رادیو داشته میگفته امسال تاثیرش شده 85%:-O
    من معدلم داغونه اگه تاثیر 85% باشه مطمئنا نمیتونم قبول بشم...
    عزیز من ، گفته بصورت تدریجی و صعودی بعد از 5 سال 85% میشه ! نه الان امسال! راستش معدل خود منم خیلی کمه با این وجود به احتمال زیاد راهی واسه ما هم میزارن مطمئمنا کاری نمیکنن که نامردی بشه ... شما بیخیال این قانون و تبصره ها بشین و سعی کنین کنکورتون رو خوب بدین بقیش به امید خدا حل میشه ... از الان ذهنتون رو آشفته و پریشان نکنین...

پ.ن: تف به این روزگار ... تف ... من معدل سال اولم شد 19/40 ، سال دوم بدبختانه افت کردم شدم 14 ، سال سوم باز بدجور افت کردم شدم 10-11 ... بدبختی تا این حد....

خب دوستان متن کامل :

اینم اخبارش:

طبق مصوبه مجلس در ماده 10،آخرین کنکور به شیوه فعلی سال 1393 برگزار می‌شود و از سال 1394 با اجرایی شدن این قانون، به تدریج وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری موظف به حذف کنکور و افزایش تاثیر سابقه تحصیلی در پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها خواهد شد.

کنکور به شیوه فعلی فقط سال آینده تحصیلی(1393) برگزار می شود. یعنی تابستان ۹۳. این خلاصه مصوبه امروز مجلس برای پذیرش کنکور است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ نمایندگان مجلس مصوب کردند که آخرین کنکور به شیوه فعلی سال ۹۳ برگزار می‌شود و از سال ۹۴ به تدریج تاثیر سوابق تحصیلی(معدل سه سال اول و دوم و سوم) در پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی افزایش یابد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی این مصوبه را در ادامه بررسی طرح یک فوریتی سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، موادی از این طرح را پس از بحث و بررسی به تصویب رساندند.

بر اساس ماده شش، سهمیه امتیازات مصوب مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها، به قوت خود باقی می‌ماند. ماده شش این طرح با 165 رای موافق، هشت رای مخالف و هفت رای ممتنع از 240 نماینده حاضر در جلسه به تصویب رسید.

همچنین بر اساس ماده هفت این طرح، داوطلبانی که بر اساس این قانون در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی پذیرفته می‌شوند، بر اساس مقررات پیشنهادی ستاد کل نیروهای مسلح که به تصویب فرماندهی کل قوا می‌رسد، از معافیت تحصیلی خدمت نظام وظیفه برخوردار می‌شوند. این ماده نیز با 151 رای موافق، سه رای مخالف و 13 رای ممتنع از 237 نماینده حاضر در جلسه، تصویب شد.

طبق مصوبه مجلس، دولت مکلف شد هزینه‌های ناشی از اجرای این قانون را از اولین سال اجرای آن در بودجه سنواتی وزارتخانه‌های زیربط منظور کنند.

به موجب مصوبه مجلس، آیین نامه اجرایی این قانون توسط شورای سنجش و پذیرش دانشجو تهیه می‌شود و حداکثر ظرف سه ماه از تاریخ لازم الجراشدن این قانون به تصویب هیات وزیران می‌رسد.

وکلای ملت در ماده 10 طرح مذکور مصوب کردند این قانون از سال تحصیلی 1393-1394 در صورت اجرایی شدن تبصره 5 ماده 4 این قانون لازم الاجراست.

در تبصره 5 ماده 4 این قانون پیش از این مصوب شده است: در سال اول اجرای این قانون تاثیر سابقه تحصیلی در پذیرش داوطلبانی که دارای سابقه تحصیلی می‌باشند، حداقل 25 درصد می‌باشد .

وکلای ملت با 157 رای موافق، 20 رای مخالف و 6 رای ممتنع از 225 نماینده حاضر در جلسه، ماده 10 این طرح را مصوب کردند.

طبق مصوبه مجلس در ماده 10،آخرین کنکور به شیوه فعلی سال 1393 برگزار می‌شود و از سال 1394 با اجرایی شدن این قانون، به تدریج وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری موظف به حذف کنکور و افزایش تاثیر سابقه تحصیلی در پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها خواهد شد.

همچنین طبق این مصوبه، سوابق تحصیلی سالهای دوم و سوم دبیرستان داوطلبانی که سال 1394 کنکور می دهند، در پذیرششان در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی موثر خواهد بود. سوابق تحصیلی سال اول دبیرستان این داوطلبان تاثیری در پذیرششان در دانشگاه‌ها ندارد چرا که این داوطلبان در سال تحصیلی 92-93 قرار است دوم دبیرستان و در سال تحصیلی 93-94 قرار است پایه سوم دبیرستان را بگذرانند و سال اول دبیرستان را بر اساس نظام فعلی سپری کردند، یعنی امتحانات پایان سال آنها به صورت سراسری، نهایی و استاندارد مطابق مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش برگزار نشده است.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه رسیدگی به طرح سنجش پذیرش دانشجو ماده 11 این قانون را که بر اساس آن از تاریخ لازم‌الاجرا شدن آن قانون پذیریش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور مصوب 86/8/9 لغو می‌شد را به کمیسیون ارجاع دادند تا مجددا مورد رسیدگی قرار گیرد.

در جریان رسیدگی به این بند یکی از نمایندگان مجلس پیشنهاد رفع ابهام در این ماده را مطرح کرد که عبارت به جز احکام مرتبط در ماده 20 قانون برنامه پنجم توسعه به این ماده اضافه شود که این پیشنهاد نیز با توجه به اینکه این ماده با قانون برنامه مغایرت داشت و نیازمند دو سوم رای نمایندگان بود به تصویب نرسید و همچنین اصل آن نیز مورد موافقت قرار نگرفت و لاریجانی که ریاست جلسه علنی را بر عهده داشت پیشنهاد کرد تا این موضوع این کمیسیون آموزش و تحقیقات ارجاع داده شود، تا ضمن بررسی‌های بیشتر به اصلاح آن اقدام کند.

ماده 10- این قانون از سال تحصیلی 1394-1393 در صورت اجرایی شدن تبصره 5 ماده 5 لازم الاجرا می باشد.

======

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واسه ما معلوم نیست ؟!
    Last edited by Mehran-King; 05-10-2013 at 19:53.

4. 2 کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

خیلی نگران نباشید دوست عزیز.. الان دیگه مثل زمان ما رقابت شدیدی برای ورود به دانشگاه ها وجود نداره.. بذارید یه مثال بزنم براتون.. امروز دو تا از دوستای من بدون شرکت در کنکور در دو رشته مهندسی نرم افزار (کارشناسی ناپیوسته) و مهندسی پزشکی - بیومکانیک (کارشناسی پیوسته) دانشگاه آزاد تبریز ثبت نام کردن.. معدل بسیار داغونی هم داشتن.. 2 هفته پیش هم یکی از دوستانم توی مهندسی نرم افزار پیام نور تبریز بدون کنکور ثبت نام کرد و البته یکی دیگه هم مهندسی IT - شبکه های کامپیوتری در دانشگاه علمی کابردی مخابرات تبریز بدون کنکور ثبت نام کرد.. همه اینها صرفا گزینششون بر اساس معدل بوده و رفقای بنده هم تا جایی که میدونم معدل حول و حوش 12 دارن.. پس اینکه چون معدلتون داغونه نمیتونید وارد دانشگاه بشید حرف درستی نیست.. در شرایط بد شاید نتونید در رشته های تاپ وارد دانشگاه های تاپ دولتی ایران بشید.
    این حرفتون یجوریِ -
    حداقل من انتظار ندارم تو فضای مجازی از این صحبت ها بشنوم که زمان ما فلان بود ولی الان ... .
    یعنی چه که ورود به دانشگاه ها دیگه سخت نیست؟
    مثلا الان هر کی بیاد سرشو بندازه پایین میتونه بره دارو و دندون و پزشکی و پیرا پزشکی بشینه؟
    اصلا این رشته ها رو بیخیال رشته ی مهندس کشاورزی و پرستاری هم باید زحمت بکشین الکی که نیست
    من خودم هم اون زمانا کنکور دادم این زمان و به جرات میگم آزمون های سال های اخیر بسیار بسیار مفهمومی تر و جون دار تر از سال های گذشته ـبوده - که آزمون 93 که سختر هم میشه -
    این پستتون به بچه هایی که برای کنکور زحمت میکشن و شب زنده داری میکنن و از کار و زندگی میزنن و تیکه میشنون فقط بخاطر قبول در رشته و دانشگاه مورد نظرشون یه توهین به حساب میاد.

عزیز من ، گفته بصورت تدریجی و صعودی بعد از 5 سال 85% میشه ! نه الان امسال! راستش معدل خود منم خیلی کمه با این وجود به احتمال زیاد راهی واسه ما هم میزارن مطمئمنا کاری نمیکنن که نامردی بشه ... شما بیخیال این قانون و تبصره ها بشین و سعی کنین کنکورتون رو خوب بدین بقیش به امید خدا حل میشه ... از الان ذهنتون رو آشفته و پریشان نکنین...

پ.ن: تف به این روزگار ... تف ... من معدل سال اولم شد 19/40 ، سال دوم بدبختانه افت کردم شدم 14 ، سال سوم باز بدجور افت کردم شدم 10-11 ... بدبختی تا این حد....
    ======

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واسه ما معلوم نیست ؟!
    منم اول دبیرستان معدلم 18 بود ولی به مرور زمان افت کرد که به ترک تحصیل هم کشیده شد.
    یه معلم زبان فارسی داشتیم که یه روز کشیدم کنار و یه بیت گفت که الان میفهمم چی بوده و گوش میکردم وضعم این نبود

بیاموزمت کیمیای سعادت ............ ز هم صحبت بد جدایی جدایی!

6. 4 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

این حرفتون یجوریِ -
    حداقل من انتظار ندارم تو فضای مجازی از این صحبت ها بشنوم که زمان ما فلان بود ولی الان ... .
    یعنی چه که ورود به دانشگاه ها دیگه سخت نیست؟
    مثلا الان هر کی بیاد سرشو بندازه پایین میتونه بره دارو و دندون و پزشکی و پیرا پزشکی بشینه؟
    اصلا این رشته ها رو بیخیال رشته ی مهندس کشاورزی و پرستاری هم باید زحمت بکشین الکی که نیست
    من خودم هم اون زمانا کنکور دادم این زمان و به جرات میگم آزمون های سال های اخیر بسیار بسیار مفهمومی تر و جون دار تر از سال های گذشته ـبوده - که آزمون 93 که سختر هم میشه -
    این پستتون به بچه هایی که برای کنکور زحمت میکشن و شب زنده داری میکنن و از کار و زندگی میزنن و تیکه میشنون فقط بخاطر قبول در رشته و دانشگاه مورد نظرشون یه توهین به حساب میاد.
    دوست عزیز بنده میدونم که برای برخی از رشته ها مثل رشته های پزشکی رقابت سختی مانند سال های گذشته وجود داره، عرض من کلی بود.. قصد توهین به کسی رو هم نداشتم! به نظر بنده غیر از یکسری رشته های خاص که نباید اساسا فارغ التحصیل زیادی داشته باشه، مثل رشته های پزشکی و زیرمجموعه هاش، نباید چنین فضای رقابتی وجود داشته باشه و اینکه 2-3 سال اخیر برای بسیاری از رشته های دانشگاهی پذیرش بدون کنکور انجام میگیره رو اتفاقا بسیار تایید میکنم، اگر قراره تلاشی انجام بگیره و انرژی صرف بشه بهتره که در محیط دانشگاه باشه.. بهتره هر کسی فارغ از این چنین جو پر از استرسی وارد رشته مورد علاقه ش بشه و اون رقابتی که میفرمایید برای یکسری از دانشگاه های تاپ کشور و یکسری رشته های خاص وجود داشته باشه.. همه جای دنیا هم همینطوره.
    به نظر بنده این کنکور سراسری کلا باید برداشته شه و اون دانشگاه هایی که جزو دانشگاه های تراز اول کشور هستن خودشون آزمون برگزار کنن یا اینکه بر اساس نمرات و برتری های علمی افراد گزینش رو انجام بدن.. بقیه دانشگاه ها مثل آزاد و پیام نور و علمی کاربردی و غیرانتفایی و مجازی ها هم که تکلیفشون مشخصه.

8. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه B3ni's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

هعععی دس رو دلم نزار که خونه!
    اول معدلم 18.80 دوم شدیم 15.90 سومم دیگه رسما شدیم

داره خودمونی میشه B3ni's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پس مشکلی نیست!!!
    پ.ن:آخه من دانشجو هستمـــ گفتم اگه اینجوری باشه ،بی خیالش بشم و بچسبم به همین رشته کهــــ حلهــــ
    مرسیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــی همگیــــ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

الان کسی اینجا قرار نیست هنر کنکور بوده
    من نمی دونم باید چه کتاب هایی بخونم ؟؟!!!
    عمومی های دوم و سوم و پیش هنر مثل بقیه رشته ها (تجربی ) هستن؟؟؟!!!
    تخصصی های 3 سال هنر توی کنکور میاد یا فقط پیش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

سلام
    دوست من سال اخر رشته ی زبان انگلیسی در دانشگاه ازاد است و معافیت پزشکی هم داره و تا بحال دانشگاه سراسری قبول نشده و امسال میخواد کنکور بده اگه قبول بشه ( با وجود اینکه تا اونموقع لیسانس داره ) مشکلی برای ثبت نامش پیش نمیاد؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

سلام
    دوست من سال اخر رشته ی زبان انگلیسی در دانشگاه ازاد است و معافیت پزشکی هم داره و تا بحال دانشگاه سراسری قبول نشده و امسال میخواد کنکور بده اگه قبول بشه ( با وجود اینکه تا اونموقع لیسانس داره ) مشکلی برای ثبت نامش پیش نمیاد؟
    هیچ مشکلی وجود نداره.

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض راهنمایی

با سلام ، دوستان من سال چهارم رشته ریاضی هستم ، میخواستم بدونم درس های: مبانی علمی رایانه، تاریخ ، جغرافیای سال دوم ، زبان فارسی 2 ، زبان فارسی 1 ، عربی 1 ، ادبیات 1 ، اینا تو کنکور 93 نمیان؟ دیگه چی تو کنکور 93 نمیاد؟

راستی شنیدم از سال اول فقط و فقط درس فیزیک (بخش آینه) سوال کنکوری میاد درسته ؟!
    Last edited by Mehran-King; 06-10-2013 at 14:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •