تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 754 اولاول ... 303637383940414243445090140540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

جواب این سوال رو کسی هست بده؟

خط جدید اگه با همون پیش شماره باشه و خط دیگتون هم فقط بخاطر دور بودن دچار نویز باشه باید بگم بله، من دیدم که بهمین شکله.
    اما اگه از مرکز مخابراتی جدیدی هست یا اینکه چک نکردید در مخابرات شاید خط فعلیتون مشکل سخت افزار در مرکز داشت هباشه اونوقت نمیشه مطمئن بود که فرقی نکنه.
    الان اینجا همسایه ها هم مشکل دارن روی نویز ولی واسه ما از سیم برق کوچه رد شده (!) چن نمره بدتره و همین بیچاره مون کرده...

2. این کاربر از moslem-visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سیم تلفن رو کشیدم ... بعد رفتم با یه سیم دیگه که سالم بود هم با اسپلیتر و هم بدون اسپلیتر تست کردم درست نشد یه بار هم که از 192.168.1.1 خواستم پارامتر ها رو ببینم هی عدد های مختلف نشون میداد! خلاصه دوباره با این سیم امتحان کردم تا درست شد (امروز بارون اومده بود خیلی قطع شد!) الان دیگه مطمئنم که دیگه از سیم نیست. مشکل از این 3تا باید باشه سیم کشی خونه / مخابرات / پریز تلفن (این رو بعید میدونم چون تو 2تا پریز دیگه امتحان کردم درست نشد البته اون 2تا پریز اصلی نبودن!)

ویرایش: این تست رو الان گرفتم:

Last edited by Iloveu-ALL; 26-07-2013 at 18:55.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

وجود نویز بر روی خط ADSL باعث ایجاد اختلال در ارتباط میشود و بطور کلی دو نوع متفاوت دارد:
    ۱ نویز شنیداری )روی خط تلفن(:
    برای برطرف کردن نویز شنیداری از روی خط تلفن، راهکاری ساده وجود دارد، و آن استفاده از اسپلیتر )جدا کننده Voice از Data ( است.
    نصب این سخت افزار بسیار ساده است و با استفاده از آن میتوان نویز شنیداری بر روی خط تلفن را برطرف نمود.
    ۲ نویز خط ADSL )که باعث افت کیفیت سرویس میشود(:
    در این مورد باید به این نکته اشاره کرد که سیست مها و دستگا ههایی وجود دارند که بر روی خط ADSL اختلال ایجاد کرده و باعث افت کیفیت
    سرویس اینترنت خواهند شد. برخی از عل تهای دیگر که باعث ایجاد نویز روی خط ADSL م یشوند:
    وجود فکس، سیستم شناسایی تماس گیرنده )یا Caller ID (، تلفن بیسیم.
    سیم کشی غیر استاندارد، قرار گرفتن سیمهای برق در کنار کابل تلفن.
    قرار گرفتن موبایل در کنار مودم.
    کمتر از 1% احتمالش هست که مشکل از پریز تلفن یا مخابرات باشه. گزینه سوم رو همین امتحان کردم و موبایل رو بردم یه جای دیگه ولی دوباره قطع شد. شاید چندتا از قطعی هام بخاطر موبایل بوده باشه ولی دلیل اصلی نیست. من همه ی این راه ها رو رفتم و 99% احتمال میدم مشکل من گزینه دوم که با قرمز کشیدم باشه!
    خب حالا باید چیکار کنم؟

پ.ن: من حتی رفتم بالا پشتمون، دیدم که 3-4 متر سیم تلفن از کنار سیم برق عبور کرده.
    Last edited by Iloveu-ALL; 26-07-2013 at 19:17.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام دوستان
    من قبلا وضع خطم رو گذاشتم اینجا
    از دیروز بدون اینکه کاری کنم سرعتم از 128 کیلوبیت که مودم نشون میداد به 512 رسیده
    تنها تغییری که میبینم مقدار نویز از 52 به 45 کاهش داره.

حالا سوال:
    1) این تغییر نویز بنظرتون به چه دلیلی بوده؟
    2) تا حالا بی کیفیت ترین خطی که دیدین مقدار snr و نویزشون چقدر بوده؟
    3) کیفیت خط فقط به همین مقادیر هست یا مساله دیگه ای هم دخیله؟ مثلا بعضی از من ظاهرا خطشون بدتره ولی راحت وصل میشن سرعت هم بالای 1 مگ هست.

SNR Up : 10.1
    SNR Down : 6.5
    Line Attenuation Up : 47.0
    Line Attenuation Down : 45.9
    Data Rate Up : 382
    Data Rate Down : 525
    1-هرچیزی امکان داره
    2- اس ان ار 5 یا 6 خودم یکی از بدترین خط ها رو دارم با بیشترین نویز
    3-این سوال برای خودمم به وجود اومده
    سیم تلفن رو کشیدم ... بعد رفتم با یه سیم دیگه که سالم بود هم با اسپلیتر و هم بدون اسپلیتر تست کردم درست نشد یه بار هم که از 192.168.1.1 خواستم پارامتر ها رو ببینم هی عدد های مختلف نشون میداد! خلاصه دوباره با این سیم امتحان کردم تا درست شد (امروز بارون اومده بود خیلی قطع شد!) الان دیگه مطمئنم که دیگه از سیم نیست. مشکل از این 3تا باید باشه سیم کشی خونه / مخابرات / پریز تلفن (این رو بعید میدونم چون تو 2تا پریز دیگه امتحان کردم درست نشد البته اون 2تا پریز اصلی نبودن!)

ویرایش: این تست رو الان گرفتم:

کمتر از 1% احتمالش هست که مشکل از پریز تلفن یا مخابرات باشه. گزینه سوم رو همین امتحان کردم و موبایل رو بردم یه جای دیگه ولی دوباره قطع شد. شاید چندتا از قطعی هام بخاطر موبایل بوده باشه ولی دلیل اصلی نیست. من همه ی این راه ها رو رفتم و 99% احتمال میدم مشکل من گزینه دوم که با قرمز کشیدم باشه!
    خب حالا باید چیکار کنم؟

پ.ن: من حتی رفتم بالا پشتمون، دیدم که 3-4 متر سیم تلفن از کنار سیم برق عبور کرده.
    الان چی شد؟
    درست شده؟
    مشکل سیم برق بوده؟

6. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

نتم هی قطع میشد حتی یه دقیقا هم نتونستم کانکت شم 3 ساعت اینطوری بود ... 5 مین پیش رفتم بالا پشتمون سیم رو دستکاری کردم درست شد سیم کشی تلفن خیلی خیلی ناجوره 4-5 جا ازش سیم گرفته شده ! از بغل کابل آنتن عبور کرده و چند جا بریدگی بزرگ داره ... بالا پشتمون دقیقا 2-3 باری که دست زدم درست میشد ولی باز قطع میشد رفتم سیم رو کشیدم سفت شد وصل کردم به یه جا! بعد دیدم بـــــــــله درست شده! مشکل از سیم کشی بود حالا اگه اینطوری درست کار کرد دیگه اون مرده رو نمیارم ... این متن خیلی بهم کمک کرد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یا:

وجود نویز بر روی خط ADSL باعث ایجاد اختلال در ارتباط میشود و بطور کلی دو نوع متفاوت دارد:
    ۱ نویز شنیداری )روی خط تلفن(:
    برای برطرف کردن نویز شنیداری از روی خط تلفن، راهکاری ساده وجود دارد، و آن استفاده از اسپلیتر )جدا کننده Voice از Data ( است.
    نصب این سخت افزار بسیار ساده است و با استفاده از آن میتوان نویز شنیداری بر روی خط تلفن را برطرف نمود.
    ۲ نویز خط ADSL )که باعث افت کیفیت سرویس میشود(:
    در این مورد باید به این نکته اشاره کرد که سیست مها و دستگا ههایی وجود دارند که بر روی خط ADSL اختلال ایجاد کرده و باعث افت کیفیت
    سرویس اینترنت خواهند شد. برخی از عل تهای دیگر که باعث ایجاد نویز روی خط ADSL م یشوند:
    وجود فکس، سیستم شناسایی تماس گیرنده )یا Caller ID (، تلفن بیسیم.
    سیم کشی غیر استاندارد، قرار گرفتن سیمهای برق در کنار کابل تلفن.

قرار گرفتن موبایل در کنار مودم.
    1-هرچیزی امکان داره
    2- اس ان ار 5 یا 6 خودم یکی از بدترین خط ها رو دارم با بیشترین نویز
    3-این سوال برای خودمم به وجود اومده

الان چی شد؟
    درست شده؟
    مشکل سیم برق بوده؟
    مشکلم عبور از کنار سیم برق نیست ... مشکلم اینه: سیم کشی تلفنمون خیلی ناجور و غیر استاندارد (از کنار کابل آنتن عبور کرده ولی این فکر نکنم تاثیر بزاره)
    Last edited by Iloveu-ALL; 26-07-2013 at 22:32.

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

نتم هی قطع میشد حتی یه دقیقا هم نتونستم کانکت شم 3 ساعت اینطوری بود ... 5 مین پیش رفتم بالا پشتمون سیم رو دستکاری کردم درست شد سیم کشی تلفن خیلی خیلی ناجوره 4-5 جا ازش سیم گرفته شده ! از بغل کابل آنتن عبور کرده و چند جا بریدگی بزرگ داره ... بالا پشتمون دقیقا 2-3 باری که دست زدم درست میشد ولی باز قطع میشد رفتم سیم رو کشیدم سفت شد وصل کردم به یه جا! بعد دیدم بـــــــــله درست شده! مشکل از سیم کشی بود حالا اگه اینطوری درست کار کرد دیگه اون مرده رو نمیارم ... این متن خیلی بهم کمک کرد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یا:

مشکلم سیم برق نیست ... 2تا مشکل داره ... سیم کشی تلفنمون خیلی ناجور و غیر استاندارد (از کنار کابل آنتن عبور کرده ولی این فکر نکنم تاثیر بزاره)
    حتما از سیم کشی خونه مطمئن شو

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

@Armin.Computer نویز به وجود اومده ی خطم به دلیل سیم کشی غیر استاندارده!

اینم پارامترهای جدیدم:

مشکل شما چیه؟

حتما از سیم کشی خونه مطمئن شو
    مشکل از سیم کشیه... اون فایل پی دی اف من تمام راه ا رو رفتم. آخرین راه همین گزینه "سیم کشی غیر استاندارد، قرار گرفتن سیمهای برق در کنار کابل تلفن." مونده بود قبلا فکر میکردم عبور از کنار سیم برقه اما امروز فهمیدم مشکل از سیم کشیه. رفتم سیم رو دستم اینترنتم وصل شد ... بعد دوباره قطع شد بعدش رفتم سیم رو آویزون کردم به یه جا که سفت بمونه به کار اومد! دیگه مطمئنم که مشکل از سیم کشیه!
    Last edited by Iloveu-ALL; 26-07-2013 at 22:42.

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

@Armin.Computer نویز به وجود اومده ی خطم به دلیل سیم کشی غیر استاندارده!

اینم پارامترهای جدیدم:

مشکل شما چیه؟

مشکل از سیم کشیه... اون فایل پی دی اف من تمام راه ا رو رفتم. آخرین راه همین گزینه "سیم کشی غیر استاندارد، قرار گرفتن سیمهای برق در کنار کابل تلفن." مونده بود قبلا فکر میکردم عبور از کنار سیم برقه اما امروز فهمیدم مشکل از سیم کشیه. رفتم سیم رو دستم اینترنتم وصل شد ... بعد دوباره قطع شد بعدش رفتم سیم رو آویزون کردم به یه جا که سفت بمونه به کار اومد! دیگه مطمئنم که مشکل از سیم کشیه!
    بهت گفتم که مشکل ممکنه از خونه باشه
    حالا باید شورع کنی به تعمیر کردن سیم کشی خونه
    بهترین سیم کشی بزار که اگر بارون یا آفتاب یا هرچی روش تاثیر حداقل بزاره

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

گفته بودم سیم تلفن 3-4 متر از کنار سیم برق عبور کرده اون سیم برق نبود ، کابل آنتن بود

بهت گفتم که مشکل ممکنه از خونه باشه
    حالا باید شورع کنی به تعمیر کردن سیم کشی خونه
    بهترین سیم کشی بزار که اگر بارون یا آفتاب یا هرچی روش تاثیر حداقل بزاره
    من که خودم بلد نیستم سیم کشی کنم باید یکی رو بیارم ... اگه بیارم میگم خوب سیم کشی کنه
    فعلا هم که دستکاری کردم داره کار می کنه
    به هر حال ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

گفته بودم سیم تلفن 3-4 متر از کنار سیم برق عبور کرده اون سیم برق نبود ، کابل آنتن بود

من که خودم بلد نیستم سیم کشی کنم باید یکی رو بیارم ... اگه بیارم میگم خوب سیم کشی کنه
    فعلا هم که دستکاری کردم داره کار می کنه
    به هر حال ممنون
    پس الان دیگه مطمئنی که مشکل از سیم کشی خونه هست؟
    خواهش می کنم
    خوشحالم مشکل رو فهمیدی

13. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •