تنها راهش تعویض ویندوز هست
پس نتیجه میشه ریست کردن کسپر بهترین راهه.
تنها راهش تعویض ویندوز هست
پس نتیجه میشه ریست کردن کسپر بهترین راهه.
درود،
من روش فعال سازی کسپر اینترنت سیکیورتی 2014 می خواستم اموزشش رو هم می خواستم چون باید به یک نفر توضیح بدم از اون جایی که خودم ندارم نمی دونم چطور باید توضیح بدم!
ممنون.
به نت وصل هستم نمیشه .. ممنون میشم راهنمایی کنید. آنتی ویروس من سریال میخواد اون سریالی که برام فرستاده رو میزنم میگه اشتباهه (عکس زیر). دوباره از سایتش گرفتم بعدش نرم افزار رو هم میده برای دانلود نیازی نیست که دانلودش کنم. حجمش زیاده حجمم از بین میره)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mrmostafa; 19-05-2014 at 18:50.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسپرت رو ریست نکردی یا درست ریست نشده .
از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کن
Click here to download your product.
این برای چیه؟
Last edited by vxp; 19-05-2014 at 23:43.
همون موقع که کلید رو میگیری لینک دانلود آخرین ورژن کسپر اینترنت سیکیوریتی رو بهت میده.
اگر بخوایید این نسخه از کسپر رو مستقیم از سایت کسپر دانلود کنید یه سری مراحل و دادن ایمل آدرس و... رو داره که برای راحتی همون موقع که کلید رو میده لینک دانلود کسپر رو هم میده.
سلام من روی Click here to download your product کلیک میکنم لینک دانلود kis 2013 رو میده ! چرا ؟
پسورد فایل ریست کننده چیه؟!!!
همون 2014 هست.
اگه از همین کسپر 2014 هم اطلاعاتش رو بگیری توش زده 2013 منتها الان نمیدونم چرا کسپر من هنگ کرده وگرنه عکسش رو میزاشتم
تو پست خودش نوشتم.
یکیش پسش 1 هست و اون یکی p30world.com
هر دوشم یکیه.
باو همه جوره زدم نشد که نشد
میخوام این فایلو برای ریست از ادمین اجرا کنم روش راست کلید میکنم ویندوز هنگ میکنه اما معمولی اجرا میشه و کد کیزنم میگه وقتش تمومه چرا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)