درسته، میدونم، ولی میگم یه قرارداد پارتنرشیپ برای بارسلونا و منچستر یونایتد خیلی تفاوت قیمت نداره که ea نتونه پرداخت کنه یا نصرفه براش.
درسته، میدونم، ولی میگم یه قرارداد پارتنرشیپ برای بارسلونا و منچستر یونایتد خیلی تفاوت قیمت نداره که ea نتونه پرداخت کنه یا نصرفه براش.
اقای روتر، تهیه کننده فیفا تو صحبتاشون گفتن current-gen و next-gen تجربه متفاوتی دارن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Goodison park، استادیوم اورتون به بازی اضافه شده و بازیکنای اورتون هم فیساشون اسکن شده. پارتنرشیپشونم 2 سال تمدید شده.
من که منتظر anichebe با قیافه واقعیم.
عکس استادیوم و پینار:
![]()
بازم EA گل کاشته.
در عرض و پهنا تو حلق پِس فن
پ.ن: تو این برنابئو شیشتایی کردن رئال بد حال میده،بد!
حالا این تصویر چه ربطی به فیفا 14 داره ؟!
حداقل یک تصویر Ingame میذاشتین آدم دلش نسوزه![]()
از چند نفر شنیدم میگم تو قسمت Pre Order نوشته برای پی سی هیچی نمیاد و فقط پچ نقل و انتقالات میاد !
رفتم نگاه کردم دیدم همچین چیزی نیست !
قضیه چیه ؟
کاملا مشخصه که اون چند نفر دروغ گفتن .
نسخه PC مثل سابق منتشر میشه .
تایید شده بازی برای pc میاد ولی نه با موتور جدیدش. فرقی هم با همون پچ نقل و انتقالات و لباس نداره
نسخهی نکست بر پایهی موتور گرافیکی جدید Ignite ساخته شده، گرافیک بهتر، هوش مصنوعی قویتر، تماشاگران پویاتر، انیمیشنهای بیشتر و ... داره...
نسخهی کارنت که برای کنسولهای نسل حاضر و PC منتشر میشه، با این که به خوبی نسخهی نکست نیست، پیشرفتهایی در زمینهی فیزیک توپ، انیمیشن بازیکنها، حرکت بازیکنان، مالکیت توپ، سیستم شوتزنی، هوش همتیمیها و ... داشته...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)