عجب بازی خفنیه...خیلی اعتیاد اوره
hp772: شما باید از این جا بپرید روی پله های روبروت. نمیدونم چرا هر کاری میکنم جواب بصورت نقل قول بفرستم نمیشه
7مرحله بیشتر نبود!!!!!!!!داستانش واقعا یه افتضاح به تمام معنا بود.مراحلش سرد و بی جذاب بود!بتل 3 یه چیز دیگه بود مرحله هواپیمای بتل 3 به تمام این بازی می ارزید.
همون پریدم.همون هانا میگفت باید بپری ولی توجه نمیکردم.ممنونم دوست عزیز
بازی رو تموم کردم.قشنگ تموم شد بخصوص اون قسمتش که باید یکی از دوستات رو انتخاب میکردی تا بره پایین بغل کشتی و بمیره.ولی خیلی زود تموم شد.داستانش هم خوب نبود.باید منتظر ghost بمونیم
دوستان نمی دونم چرا همه از این بازی انتظار یه سینگل پلیر کامل مثل کالاف دارن این بازی اصولا کلا برای مولتی پلیر ساخته شده من خودم الان دارم انلاین بدکمپانی 2 رو رایگان بازی می کنم و به شدت عالیه در صورتی که سینگلش به لعنت خدا هم نمی ارزه،شما یه جورایی باید این بازی رو آنلاین محسوب کنید،اکثر جاها هم دیدم که درجه عالی رو به مولتی پلیرش دادن
این استاتیک من تو بدکمپانی 2 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا این بتل هم مولتیش رایگان میشه و می ترکونیمش
آره این سری تو بخشی قوی هست که هر MFPS ایی باید قوی باشه یعنی Multiplayer ....و BF4 هم بهترین مولتی پلیر رو داره تو کل این سری ...میگم اگه Campaign نبود شک نکنید راحت بالای 95 میشد .
بدکمپانی 2 هم خوب رفتی جلو....چند ماه نمیزنم ولی Joker-n7 بودم اونجا ...
دوستان یک توضیحی میدید چطور میشه آنلاین بدکمپانی 2 رو بازی کرد؟ چه نسخه ای رو باید دانلود کرد؟
حالا یا اینجا یا تو تاپیک خودش یک توضیح بدید ممنون.
بازی خوبی هستش من که ۳ رو بنا به دلایلی بازی نکردم اما ۴ رو یه مقدار بهتر نسبت به نسل های قبلش میدونم.
اما نمیدونم چرا تو حالت ۱۰۸۰ (فول اچ دی) یه مقدار تصویر پرش داره و یه کوچولو فریم کم میاره تو بعضی قسمت ها (Xbox 360 Slim)
راستی دوستان این ماجرا که میگن دی وی دی ۲ رو نصب کنی یه مقدار از گرافیک بازی کم میشه راسته!!
این بازی رو میشه بدون اینترنت مپ انتخاب کرد و مثل BF2 بازی کرد ؟
و همچنین
اصلا میشه بدون اینکه نخسه اصلی رو بخری روی pc مولتی پلیر بازی کنی ؟
واسه چی میگن حداقلram مورد نیاز 4 گیگ.ram سیستم من 2گیگ هسش.ولی بازی بدون مشکل و لگ اجرا شد واسم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)