تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 125 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1248

نام تاپيک: Galaxy S IV |چهارمین کهکشانی سامسونگ

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

سامسونگ صفحه رو جوری ساخته که از فاصله 10 20 سانتی که معمولاً آدم با گوشی کار میکنه بهترین عملکر رو داشته باشه الان اگه عکسارو بزرگ نکنید میبینید که سامسونگ از بقیه بهتره :

مقایسه اس4 و اکسپریا z هست که تو اکسپریا پیکسلها فاصله بیشتری دارن

اینجا هم باز از فاصله معقول برتری با اس4ه

مهم نیست زیر ذره بین چه اتفاقی میفته مهم اینه که از فاصله معقول بهترین عملکرد رو اس4 داره

2. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان این مشکل لگ واقعیت داره؟!!

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اشکال نداره حالا جیگمل
    کاربری ایرانی جماعت با کل دنیا فرق داره.اول این که دیتا حجیم برای یک یا دو بازی استفاده میشه و اونا اینقدر پولدار نشدن فرتی هی بازی اچ دی بخرن البته خیلی هم کم هست و هر موقع تموم شه پاک میکنن چون با نت ما این کارا عجیبه!
    اما 8 گیگ کمه. نوت 2 که نصف اس 4 برنامه سیستمی داشت حافظه داخلیش همین بود. همین اکسپریا تی مسخره که کلا هیچی نداره یا اکسپریا زد به صورت استاک 9.7 گیگه. الان شگفت انگیز بود 8 گیگ شدن حافظه داخلیش آخه؟
    کل نت چند روز پیش با این خبر و حاشیه پر شده بود فکر میکنی فقط ما ایراد میگیریم ؟!
    از engadget بگیر تا cnet این قضیه رو اشاره کرده بودن تا سامسونگ مجبور شده جواب بده

5. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب دیگه.جواب داده.گفته به خاطر رام.نرم افزارا و ...هست. الان مشکله این؟ یعنی ذهن مریض دارن حافظه نگه دارن برا خودشون؟!
    آخه یکجور میگی انگار 500 مگ هست نشه دیتا ریخت

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آره بخاطر اینترفیس و امکانات نرم افزاری مازادی هست که روی گوشی پیاده شده ولی مشکل اینجاس که خیلی از کشورها مثل ایران فقط نسخه 16 گیگ توزیع شده !
    و اینطور هم باشه واقعا جای اعتراض رو داره

8. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امکانات مازاد از نظر شما دوست عزیز! اسلات حافظه برای من و شماست!
    گیم رو گفتی! هم میشه انتقال داد به اکسترنال اس دی.هم میشه تعدادشو کم کرد.مسله حادی نیست و راه حل هم داره.
    همین 8 گیگ هم چیز کمی نیست
    خلاصه قابلیت هاش باعث فرق بین اس 4 و وان و جی پرو میشه

10. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خلاصه قابلیت هاش باعث فرق بین اس 4 و وان و جی پرو میشه
    خواهشا بقیه رو نادان و خودت رو عاقل فرض نکن ، اینجا جای اینجور پافشاری ها و تاکید های بیجا نیست و پشیزی هم ارزشی نداره
    اونهمه منبع خبری و تحلیلی معتبر دنیا از دید شما پس اشتباه ایراد گرفتن ؟ آره ؟
    من خودم میدونم با اپ های انتقال به اس دی میشه دیتا ها رو ریخت روی اس دی ولی بحث این نیست
    میشه این قابلیت های فوق کاربردی و ماورای طبیعی اس 4 رو نام ببرید بدونیم ؟ خواهشا نگو که سنسور فشار سنج داره که موقعی که میخوایم بریم کوه میزان فشار وارد بر بدن رو حساب کنه و کالری که سوزوندیم رو بگه !
    یا نکنه میخوای پورت مادون قرمز رو بگی که قبلش روی جی پرو بود ؟ یا ضبط دوال ویدئو ؟ یا چی ؟

این چیزا رو تو نقل قول پست من نیار ، نه چیزی به ما میرسه نه خواهد رسید ولی اینجا جای اینجور مانور دادن ها نیست

12. 7 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

خواهشا بقیه رو نادان و خودت رو عاقل فرض نکن ، اینجا جای اینجور پافشاری ها و تاکید های بیجا نیست و پشیزی هم ارزشی نداره
    اونهمه منبع خبری و تحلیلی معتبر دنیا از دید شما پس اشتباه ایراد گرفتن ؟ آره ؟
    من خودم میدونم با اپ های انتقال به اس دی میشه دیتا ها رو ریخت روی اس دی ولی بحث این نیست
    میشه این قابلیت های فوق کاربردی و ماورای طبیعی اس 4 رو نام ببرید بدونیم ؟ خواهشا نگو که سنسور فشار سنج داره که موقعی که میخوایم بریم کوه میزان فشار وارد بر بدن رو حساب کنه و کالری که سوزوندیم رو بگه !
    یا نکنه میخوای پورت مادون قرمز رو بگی که قبلش روی جی پرو بود ؟ یا ضبط دوال ویدئو ؟ یا چی ؟

این چیزا رو تو نقل قول پست من نیار ، نه چیزی به ما میرسه نه خواهد رسید ولی اینجا جای اینجور مانور دادن ها نیست
    سلام.

میشه بفرمائید شما به چی میگید قابلیت تا لااقل ما معنی قابلیت رو بفهمیم ؟!!!

14. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خیر نمیشه ، وارد بحث دیگران با هم نشید تیکه هم به من ننداز برادر اصلا خوشم نمیاد
    اینکه یه گوشی بیاد برای من کالری رفتن به کوه و میزان رطوبت و فشار هوا رو بسنجه از دید من قابلیت نیست
    اگه میخواین به زور چیزی رو به بقیه منتقل کنین بگید ما هم تکلیفمون رو با اینجور رفتارها بدونیم

16. 5 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

خیر نمیشه ، وارد بحث دیگران با هم نشید تیکه هم به من ننداز برادر اصلا خوشم نمیاد
    اینکه یه گوشی بیاد برای من کالری رفتن به کوه و میزان رطوبت و فشار هوا رو بسنجه از دید من قابلیت نیست
    اگه میخواین به زور چیزی رو به بقیه منتقل کنین بگید ما هم تکلیفمون رو با اینجور رفتارها بدونیم

سلام.

دوست عزیز اینجا تاپیک خصوصی نیست که بحثتون خصوصی باش.هر وقت خواستید بحث خصوصی کنید میتونید از پیام خصوصی استفاده کنید،نا سلامتی شما مدیر هستید اینوو که باید بدونید!!!
    اینکه شما نیازی به محاسبه کالری موقع رفتن به کوه ندارید دلیل نمیشه که این قابلیت نباشه ،شاید این برای خیلی از کاربرها یکی از مهمترین قابلیتهای یک اسمارت فون باشه.من تعجبم از اینه که اینفرارد جزو قابلیتها ست اونم به دلیل اینکه جی پرو قبلش داشته اما فیلم برداری همزمان جزو قابلیتها نیست چون شما بهش نیاز نداری !!!
    ضمن اینکه دوست عزیز من، شما اگر چند تا پست آخر خودتون رو بخونید متوجه میشید که کی میخواد زورکی حرفش رو به دیگران تحمیل کنه.
    البته میدونم این پست پاک میشه ولی خوب قبلش حتما" شما میخونید بعد گزارش میشه و پاک میشه.
    Last edited by AryanLand; 10-05-2013 at 23:22.

18. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •