سلام بچه ها
وضعیت فریم تو دو کارت گرفیک : ( Radeon HD 7970 و GTX 670 2GB DDR5 ) چه جوریه ؟
شاید یکیش رو خریدم .
سلام بچه ها
وضعیت فریم تو دو کارت گرفیک : ( Radeon HD 7970 و GTX 670 2GB DDR5 ) چه جوریه ؟
شاید یکیش رو خریدم .
این دو کارت تقریبا رنجی بسیار نزدیک به هم دارند ولی خوب 7970 کمی قویتره....
ضمنا هر کدوم از این کارتهای به شرط داشتن یه cpu قدرتمند توی full HD میتونند به طور دائم فریمی بالای 40 که برای یه بازی به این سنگینی ایده آل هست بهت بدند(البته اگه باگهای بازی رو ندیده بگیری!)
کارت من 4850 1 گیگ هست و تا الان روی هیچ بازی هیچ مشکلی نداشتم ولی این کرایسس رو نصب میکنم این ارور رو میده آیا من نمیتونم این بازی رو با دایرکت 10.1 بازی کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه خیر!!
البته بعید هم میدونم پچ یا چیزی برای این مسئله بیاد چون این بازی در پایین ترین سطح جزئیات هم باز از افکتهای DX11 البته یه صورت SO SOFT استفاده میکنه که نشون میده اجرای بازی روی DX10 نیاز به تغییر اساسی در برنامه نویسی گرافیک بازی هست!!
Last edited by mehdy.z; 18-04-2013 at 12:51.
ای بابا آخه یعنی چی ؟ مگه میشه ؟ کارت گرافیک من هنوز روی بازی ها جواب میده چرا باید اینطور بازی رو بسازن؟اصلا چرا موقع دانلود کردن یا تو اخبار قبل از انتشار بازی این موضوع جایی مطرح نشده بوده ؟
یعنی کرایسس 3 پرید ؟ نمیتونم باور کنم ...
بله منم تا حد زیادی با شما موافقم،واقعا با قدرتی که برخی از کارتهای DX10 دارند هنوز خیلی زوده که بخوان رده خارج بشن!!...ولی خوب اگه یادتون باشه CRYTECK حتی زمان ارائه CRYSIS هم سنت شکنی کرد و در حالی که هنوز مدتی از زمان ارائه DX10 نگذشته بود بازی CRYSIS رو با اون تنظیمات گرافیک داد محدود برای DX9.C داد بیرون!!!
ببخشید من نسخه skidrow رو دارم ... وقتی نصب میکنم یه یوزر خودش داره که تا 80 درصد بازی رو رفته اگه continue رو بزنم از 80 درصد به بعد اجرا میشه ولی اگه new game رو بزنم وقتی فیلم اول بازی پخش میشه enter رو میزنم تا بازی شروع شه close program میزنه و میپره بیرون ... فک کنم کرک مشکل داره نه ؟ ... یه یوزرم از پست اول دانلود کردم جایگزین کردم ولی همین اوضاس !
برو به بخش mission select و از اونجا بازی رو از اول شروع کن ببین مشکل حل میشه...اگه نشد ممکنه مشکل از کرک باشه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عوضش کن.
GTX 650 2GB DDR5
میتونه بازی رواجرا بده ؟
بله،براحتی....دیگه اینکه در چه درجه ای بازی کنی بستگی به انتظارت از روونی بازی داره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)