با این دوربین ها ( بزرگنمایی بالای 10 - 12 تقریبا ) نمیشه بدون سه پایه کار کرد .
شما با تلسکوپ در حد 5 میلیون تومن هم فکر نمیکنم تصویر رنگی در آسمان ببینید .
با این دوربین ها ( بزرگنمایی بالای 10 - 12 تقریبا ) نمیشه بدون سه پایه کار کرد .
شما با تلسکوپ در حد 5 میلیون تومن هم فکر نمیکنم تصویر رنگی در آسمان ببینید .
بابک جان ممنون.خیالم از هرچی تلسکوپ عادی بود راحت شد.من دنبال تصاویر رنگی از سحابی ها وسطح سیارات بودم که ...!(خیلی که عقده ای شدم میرم رصدخونه دانشگاهمون(کاشان )تلسکوپ 16 اینچ مید داره!)ولی چون به نجوم علاقه دارم ورشته فیزیک هم میخونم میخام یه دوچشمی بخرم. یه سوال دیگه هم دارم اینه که همین دوربین دوچشمی حداکثر قدری روکه نشون میده چقدر هست؟باتلسکوپ5.1یا6اینچ میشه چشم مشتری رو دید؟مممنون
Last edited by amirhassan; 06-09-2008 at 22:28.
حد قدر دوربینش حدود 12 تا 12.5 در شرایط خوب رصدیه .
با تلسکوپ هایی که گفتین دیده میشه اما خیلی سخت . کمرنگ هم شده دیگه سخت تر .
چندسوال درمورد دوچشمی80*20
1-اینکه اجرام پرنور را باهاله ای ازرنگهای قرمزوآبی نشون میده !طبیعیه؟
2-کهکشانهارو بدجور کدر ومات نشون میده!طبیعیه؟
3-درشرایط خوب رصدی به نظرتون میشه کل اجرام مسیه رو باهاش دید؟(کلا دراین شرایط سحابی هارو چه جوری نشون میده؟)
1 : تمام اپتیک های مبتنی بر عدسی شیئی دارای خطای رنگی هستند . عدسی شیئی طول موج های مختلف رو در فاصله های متفاوت کانونی میکنه . با بکار بردن روش هایی مشکل کمتر میشه
مثل دوربین شما که آکروماتیک هست . یا انواع پیشرفته تر که آپو کروماتیک هستن . البته مشکل برقراره و تنها راه حل استفاده از آیینه برای بازتابه نوره به جای عدسی برای شکستنش . تلسکوپ های بازتابی .
2 : بله همینه .
3 : بله کل اجرام رو میشه دید . همه شون به شکل لکه های محو هستن سحابی ها . سحابی های حلقوی یا سیاره نما ، یه قرص کوچیک دیده میشن ( شبیه سیاره ) .
تقریبا لبه های هیچ جرمی رو نمیشه تفکیک کرد .
بعضی از اجرام مثل یکی از اقماری های آندرومدا ( ام 32 ) فقط یه اختلاف کنتراست از زمینه آسمون میشه ازش تشخیص داد . ( بهتره از واژه دیدن درباره اش استفاده نشه ) قمر دومش m110 هم شبیه ستاره به نظر میاد فقط با لبه های محو که ماهیت غیر ستاره ایش رو آشکار میکنه .
Last edited by Babak; 11-10-2008 at 01:15.
با سلام و خسته نباشید:
میخوام یه دوربین شکاری بگیرم موندم
1/دوچشمی بگیرم یا یه چشمی
2/بزگنماییش چقدر باشه خوبه و بهترین قطر شیئی برای دوربین شکاری چنده
3/اگه برزگنمایی 20 باشه میدان دید چجوریاس
4/لرزش دست اذیت نخواهد کرد
5/در مورد دوربینای تک چشمی چی مارکی خوبه
6/از چه سایتی میتونم راجب دوربینای تک چشمی اطلاعات کسب کنم
ممنون
Last edited by hosmol2; 02-10-2008 at 21:54.
سلام
دوچشمی کار باهاش سریع تره . و خیلی مشخص 3 بعدی میبینید که لذت بیشتری داره همچین نگاهی به طبیعت .
دوربین مناسب باید بزرگنمایی کمتر از حدود 12 داشته باشه تا بشه بدون 3 پایه ازش استفاده کرد . بزرگنمایی بالای 15 حتما سه پایه میخواد .
قطر شیئی مناسب بستگی به نور محیط داره . در شرایط عادی چندان مهم نیست . استاندارد باشه . همین . من حتی دوربین 8 در 20 رو امتحان کردم عالی جواب داده . اما اگه توی محیط کم نور کار میکنید شیئی بالاتر دید بهتری براتون میسازه . البته باعث سنگینی دوربین هم میشه که نگه داشتن روی دست رو سخت میکنه .
بزرگنمایی 20 بسته به کیفیت تولید دوربین حدود 2 تا 4 درجه میرسه .
بزرگنمایی 20 بدون سه پایه نمیشه کار کرد اصلا .
مار کهایی که توی بازار داریم اکثرا غیر قابل اعتماد هستن . یه دوربین 20 در 50 تک چشمی هست که روسیه و ارزون ( حدود 30 تومن ) که خیلی هم مقاومه . من هنوز نمونه ای که حدود 17 سال پیش خریدم رو دارم . اما این دوربین مناسب طبیعت نیست .
اما اصل مطلب
این ها دوربین های طبیعت هستند .
همه مشخصات هم داده شده . فقط اگه منظرتون از دوربین شکاری واقعا برای شکاتر هست بهتره از دوربین های دو چشمی کوچیک استفاده کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تلسکوپ های 25000 تومانی کار میکنند ؟
یعنی میشه ماه و ... رو دید ؟
سلام
کدوم تلسکوپ ها ؟ مدل ؟ عکس ؟ مارک ؟
ماه رو با هر تلسکوپی میشه خوب دید تقریبا .
Last edited by Babak; 16-10-2008 at 09:44.
مارک و مدل رو نمیدونم
اما توی کتاب فروشی محلمون یدونه دیدم خیلی کوچیک بود , نوشته بود 25000 تومان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)