تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 98 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

منون از همه مقایسه عکس هارا قبلا هم دیده بودم ولی به هرکی میگی میگه d3200 خیلی خفنه (!) ولی خودم قبول دارم که فقط روی کاغذ اینجوره و یه جورایی هم حذفش کردم از بین انتخابام الان بین 600d و d5100 یکم گیر کردم ولی خیلیا بهم گفتن که نیکون بخر برا ابزار و این چیزاش هرچند رنگ های کنونو خیلی دوس دارم هرچند وضوحش به پای نیکون نمیرسه
    اگه ممکنه بگید لنز و لوازم جانبی کدوم بهتره؟! و اینکه لنز های فابریکش که کیت هستند خوبه یا فقط بادی بخرم با یه لنز دیگه ؟
    در مورد موتور فوکوس هم یه چیزایی شنیدم فک کنم مدل نیکونه نداره درسته؟! و اینکه فوکوسش خیلی کنده؟!

اخیرا یکی از دوستان اقدام به خرید D5100 کرد که پستهای ایشان در صفحات قبلی همین تاپیک موجود است و شما می‌توانید از تجربیات ایشان هم استفاده کنید.
    میشه شماره پست رو بگید ممنون میشم

واقعا از همه ممنونم خیلی راهنماییاتون کمکم کرد
    Last edited by sc_nima; 15-10-2013 at 18:34.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

میشه شماره پست رو بگید ممنون میشم

واقعا از همه ممنونم خیلی راهنماییاتون کمکم کرد
    در همین تاپیک از پست شماره 279 به بعد را ببینید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن با خود ایشان هم می‌توانید صحبت کنید الان مدتی است که با d5100 دارند کار می‌کنند:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

یه جورایی با مقایسه نمونه عکسا و کیفیت ها تصمیم گرفتم نیکونو بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (یه سری بهش بزنید ) فقط چندتا سوال دارم
    1- اینکه این مدل موتور فوکوس نداره ینی چی و اینکه آیا روی لنزهاش هست و موجودی لنزاش خوبه و گیر میاد یا نه؟ (ظاهرا کنونه موتور داخلی داره؟!)
    2- من برای عکاسی مناظر بیشتر استفاده میکنم ولی فعلا تصمیمی بر خرید لنز ندارم آیا همون لنز کیت روی خود مدل فعلا جوابگوم هست؟ نمیخام دیگه هزینه کنم
    3 - مموری چه مدلی باید بخرم با چه ویژگی هایی؟
    4 - در مورد فیلتر ها چی؟ آیا لازمه خریدشون؟
    5 - وسایل جانبی دیگه چی باید بخرم در مورد سه پایه هم خیلی نیازی ندارم فعلا یه مدل ارزون میخام بخرم
    خیلی از راهنماییاتون ممنون
    احتمالا فردا میرم برا خرید خاهشا اگه زود جواب بدید ممنون میشم
    خیلی از راهنمایی اساتید هم استفاده کردم و مفید بود
    Last edited by sc_nima; 16-10-2013 at 12:55.

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این دوربینایی که باهاش تو ایران خواننده ها کلیپ میسازن میدن شبکه ها از چه نوعی هست؟ قیمت؟؟

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

یه جورایی با مقایسه نمونه عکسا و کیفیت ها تصمیم گرفتم نیکونو بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (یه سری بهش بزنید ) فقط چندتا سوال دارم
    1- اینکه این مدل موتور فوکوس نداره ینی چی و اینکه آیا روی لنزهاش هست و موجودی لنزاش خوبه و گیر میاد یا نه؟ (ظاهرا کنونه موتور داخلی داره؟!)
    2- من برای عکاسی مناظر بیشتر استفاده میکنم ولی فعلا تصمیمی بر خرید لنز ندارم آیا همون لنز کیت روی خود مدل فعلا جوابگوم هست؟ نمیخام دیگه هزینه کنم
    3 - مموری چه مدلی باید بخرم با چه ویژگی هایی؟
    4 - در مورد فیلتر ها چی؟ آیا لازمه خریدشون؟
    5 - وسایل جانبی دیگه چی باید بخرم در مورد سه پایه هم خیلی نیازی ندارم فعلا یه مدل ارزون میخام بخرم
    خیلی از راهنماییاتون ممنون
    احتمالا فردا میرم برا خرید خاهشا اگه زود جواب بدید ممنون میشم
    خیلی از راهنمایی اساتید هم استفاده کردم و مفید بود
    1- دوربین های جدید اگه اشتباه نکنم موتور فوکوسشون تو لنزه. اساتید بیشتر راهنمایی کنند
    منم دغدغه وجود لنز داشتم. جای نگرانی نیست چون موجوده ؛)

2- بله جوابگو هست البته میزان فاصله کانونی اصلی با لنز کیت برای دی5100 میشه 27 - 83 که جزو دسته لنزهای واید حساب میشه
    برای کار من و شما کاملا جوابگو هست نهایت تا زمانی که خوب کارکردن با این دوربین رو یاد بگیریم ؛)

3- حتما کلاس 10... از برندهای پاتریوت / سندیسک / توشیبا... اصلش رو گیر بیارید خوبه. ظرفیت هم وابسته به نیاز شما. من 16 گیگ خریدم اما به نظرم برای امنیت اطلاعات خرید دو تا 8 گیگ و یا سه تا 4 گیگ منطقی تره!

4- فیلتـر یو وی 100% لازمه که محافظه لنزه... فیلـتر پولاریزه هم به کار میاد. من از مدل hama خریدم که قیمت نسبتا خوبی داره + کیفیت خوب. مابقی یا گرونن یا کیفیت ندارند

5- 100% کیف باید بخری! سه پایه هم فعلا به نظرم نیازی نیست. صبر کن ببین اصلا نیاز میشه یا نه!!
    هود هم بخری خوبه... حداقلش اینه که کلاس داره. 20 تومنم بیشتر پولش نیست
    یه برچسب برا صفحه نمایششم بگیر

مبارک باشه
    Last edited by Ali_Best; 16-10-2013 at 14:43.

7. این کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

منظورتو از امنیت اطلاعات نگرفتم (!)
    در مورد فیلترها و مدل هاش نمیدونم هیچی هرچی فروشنده داد میگیرم دیگه فک کنم فقط کلا وسایل جانبیش حدود چند درمیاد؟
    در مورد لنز هم درست متوجه نشدم لنزی که روشه فک کنم لنز کیت 18-55 VR هست که نمیدونم لنزش موتور فوکوس داره یا نه!؟
    و اینکه توی فروشگاه به من گفتند اگه آتلیه ای میخای نیکونه و اگه برای فضای باز و بدون نورپردازی و طبیعت میخای کنونه ولی من با مقایسه عکسای سایتی که بالا لینکشو دادم تصمیم بر نیکونه گرفتم (هرچند یه جورایی جای دکمه ها وآرگونومیه کنونه هم به نظرم راحتتر بود!)
    برادر دوربین خوردت چیه ببخشید البته
    ممنون از راهنماییاتون

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

یه جا یه مطلبی خوندم دیدم حق با نویسندشه!
    نوشته بود که مواظب باشید به هر حال ابزارهای ذخیره سازی الکترونیکی طول عمری دارند
    شاید شما یه سفر برید و هزینه زیادی هم بپردازید. کلی عکس بگیرید و وقتی که برگردید ببینید که مموریتون مثلا سوخته!
    اون همه عکس رو از دست بدید بد دردیه!
    منظور اینه که وقتی چند تا مموری داشته باشی ریسک از دست دادن اطلاعات پایین میره
    چون یه تعدادیش روی اینه یه تعدایش روی اون!
    البته اگه منظم و سریع هم بک آپ بگیری میشه ریسکشو پایین آورد
    در هر صورت باید مواظب بود

معمولا فروشنده ها سود خوبی در لوازم جانبی میگیرند!
    لوازم جانبی با کیفیت پایین اما قیمت بالا!
    مواظب باشید کلا
    یعنی بهتره قیمت دستتون باشه

بله لنز کیت هست که 18-55 هست. این اعداد در ضریب تاثیر 1.5 ضرب میشن تا فاصله کانونی صحیح دوربین بدست بیاد چون سنسور دی5100 فول فریم نیست
    بله داره موتور فوکوس

تو پیغام خصوصی که توضیح دادم! دلیل این آتلیه ای اینا رو! و گفتم که منم دی5100 دارم. مطمئنی همه پیغام رو خوندی؟!
    بعضیا میگن که ارگونومیک تره کنون
    اما اینا سلیقه ای.......

موفق باشی

10. این کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

بله حواسم به پیغام خصوصی بود ولی اینارو اینجا نوشتم که توی تاپیک باشه برای خوندن بقیه و اینکه اگه بقیه نظری دارند بگند ولی مدل دوربینو حواسم نبود ))))))
    در مورد لوازم جانبی از کجا میتونم بدونم کدوم مدلا بهتره و چه قیمتیه؟
    حیف که نیکون یکم کوچیکتره و آرگونومیش یکم بدتره وگرنه دیگه کاملا مطمئن میشدم (هرچند الانم تا حدودی هستم)
    لوازم جانبیم همشو سعی میکنم همین حالا بخرم هرچند در مورد مموریه دوباره دوبه شک شدم؟! ))))))))
    بازم ممنون

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

1- دوربین های جدید اگه اشتباه نکنم موتور فوکوسشون تو لنزه. اساتید بیشتر راهنمایی کنند
    منم دغدغه وجود لنز داشتم. جای نگرانی نیست چون موجوده ؛)

2- بله جوابگو هست البته میزان فاصله کانونی اصلی با لنز کیت برای دی5100 میشه 27 - 83 که جزو دسته لنزهای واید حساب میشه
    برای کار من و شما کاملا جوابگو هست نهایت تا زمانی که خوب کارکردن با این دوربین رو یاد بگیریم ؛)

3- حتما کلاس 10... از برندهای پاتریوت / سندیسک / توشیبا... اصلش رو گیر بیارید خوبه. ظرفیت هم وابسته به نیاز شما. من 16 گیگ خریدم اما به نظرم برای امنیت اطلاعات خرید دو تا 8 گیگ و یا سه تا 4 گیگ منطقی تره!

4- فیلتـر یو وی 100% لازمه که محافظه لنزه... فیلـتر پولاریزه هم به کار میاد. من از مدل hama خریدم که قیمت نسبتا خوبی داره + کیفیت خوب. مابقی یا گرونن یا کیفیت ندارند

5- 100% کیف باید بخری! سه پایه هم فعلا به نظرم نیازی نیست. صبر کن ببین اصلا نیاز میشه یا نه!!
    هود هم بخری خوبه... حداقلش اینه که کلاس داره. 20 تومنم بیشتر پولش نیست
    یه برچسب برا صفحه نمایششم بگیر

مبارک باشه
    1:همانطور که دوستمون گفتند،برای دوربین هایی مثل D5100 باید لنزی بگیرید که موتور فوکوس داشته باشه(که باعث میشه قیمتش بالاتر بره)
    2:همانطور که دوستمون گفتند، فعلا جواب گو هست!
    3:مموری هایی مثل ترنسد قیمت خیلی خوبی دارند در مقابل کارایی نسبتا خوب!(8 گیگ حدود 30 تومن هست)
    *سعی کن مموری رو از دوربین فروش نگیر! تجربه شخصی...
    4: برای عکاسی از طبیعت و زیر نور آفتاب، حتما باید فیلتر UV داشته باشی!
    البته فیلتر UV محافظ لنز نیست!
    اگه در نور مستقیم افتاب عکاسی کنید، عکس درای یک حاشیه آبی رنگ میشه! برای حذف این حاشیه که عکس رو خراب میکنه، از فیلتر UV استفاده میکنند!

5: دوربین بدون کیف، ممکن نیست 1 2 ماه بیشتر دوام بیاره!(مگر اینکه کلا استفاده نشه!)
    حداقل یه کیف معمولی براش بگیر!
    برای عکاسی از طبیعت و در نور آفتاب، هود رو باید 100% بگیری! وگرنه زاویه ای که میتونی عکاسی کنی، خیلی خیلی محدود میشه!
    سه پایه هم بنظر من لازم هست، البته نه برای عکاسی در نور افتاب، چون در نور آفتاب سرعت شاتر بالا هست، تاثیر لرزش خیلی کمتر میشه!

13. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsen3544's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقا منم یه دوربین میخوام بگیرم بودجه هم دور وبر 1.5 البته صد تومن دویست تومان بالا مهم نیست.خودم 600 دی کانن انتخاب کردم اما نمیدونم از این دوربین تو این رنج بهتر هست یا نه؟ از برند نیکون یا کانن هم فرقی نمیکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •