به هیچ وجه خیالتون راحت باشه...از آپدیت ساز هم میتونید استفاده کنید و هر روز م اپدیت میشه و روی فلش داشته باشید برای روز مبادا
به هیچ وجه خیالتون راحت باشه...از آپدیت ساز هم میتونید استفاده کنید و هر روز م اپدیت میشه و روی فلش داشته باشید برای روز مبادا
من قبلا از نود32 استفاده میکردم همه چیش خوب بود جز پیدا کردن یوزر و پسورد. آویرا رو نصب کردمAvira Internet Security 2013 اما یه مشکل بزرگ اون اینه که با همه ی کرک ها و کیجن ها مشکل داره(اعتمادسازی فایل اصلا راه حل خوبی نیست خیلی وقت گیره).و یه مورد دیگه اینه که یه دفعه بدون هیچ دلیلی قسمت وب پروتکشن از کار میفته و چتر آویرا بسته میشه یعنی از کار میفته و این خیلی بده چون آدم متوجه نمیشه مگه اینکه 24ساعته مواظب آیکن آنتی ویروس باشه حالا به نظر شما چیکار باید کرد؟؟واقعا اعصاب خرد کنه این دو مشکل اگه حل نمیشه که بریم سراغ نود 32.
سلام
خسته نباشید
در مورد کرک فقط کسپر و ایست میتونه مشکل شما را حل کنند
در مورد چتر هم اطلاعی ندارم اگر دوستان بلد باشند حتما پاسخ میدهند
مشکل دارم با دادن فایل key اجازه نمیده باید چه کنم؟
سلام
می خوام برا لپ تاپ از اویرا استفاده کنم . اوریجینالش که گرونه آیا از نسخه رایگان میشه استفاده کرد و آیا کارایی اصلی رو داره . در ضمن اینترنت زیاد استفاده میکنم.
ممنون اگه زود راهنمایی کنید چند روزه مهلت انتی ویروسم تمام شده. و اینکه کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟ آنتی ویروس یا اینترنت سکیوریتی
ممنون
سلام
میگن سرعت پیشرفت علم خیلی زیاده اما مثه اینکه سرعت پاسخ دادن به سوالات و درخواست راهنما ییها تو این تاپیک و فروم بر عکسه .
از وقتی avira internet security ریختم فکر کنم سرعت دانلودم خیلی کم شده میخوام بدونم مشکل از نته یا این آنتی ویروس ؟
درود :
اویرای رایگان کاملا برای لپ تاپ مناسبه اما اگر از اینترنت زیاد استفاده میکنید حتما یک فایروال رایگان هم کنارش نصب کنید..مثل کومودو یا آنلاین آرمور یا پرایوت فایروال
درود :
اویرا اینترنت سکوریتی بخاطر پلاگین و وب پروتکشن دائما فعال و نوع فایروالش روی سرعت نت تاثیر منفی داره...اما خود نتتون رو هم حتما چک کنید تا مطمئن بشید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)