اگه ممکنه ایناییکه گفتین را اینجا قرار بدید تا دانلود کنم مخصوصا استیم و نرم افزارهای کمکی را.![]()
اگه ممکنه ایناییکه گفتین را اینجا قرار بدید تا دانلود کنم مخصوصا استیم و نرم افزارهای کمکی را.![]()
شرمنده من عکسی ندیدم ولی شما برای چنین اخطاری تمام فایلهای نصبی رو بدون تغییر توی یک پوشه بریز و از روی سیستم نصب کن...فقط یادت باشه فایلهای data همپوشانی نشن!!کسی نمیدونه مشکل من چی هست؟
سلام. بچه ها بازی من خیلی هنگ میکنه... اعصابمو خورد کرده... نمیشه درستش کرد؟؟؟؟؟؟
بچه ها تو بعضی از مراحل که هنگ میکرد از بازی میومدم بیرون و دوباره میرفتم تو درست میشد ولی الان تو اون مرحله ای که با یه نفر دیگه داریم حرفای رائول منندز رو گوش میکنیم...... که بعدش از زیر اب میریم داخل یه اتاقک که نارنجک میندازن و دوباره میپریم تو اب...... هموت اتاقا که رفتن زیره اب....
اینجا دیگه کلا هنگ میکنه و هیچجوریم درست نمیشه...........
Last edited by p_p_k; 12-12-2012 at 22:43.
سلام
تازگیا وقتی دمو استارت بازی که لوگو Activision میاد اول Close the Program رو میده بعد این ارور رو میده.
![]()
بازی به همراه نرم افزارهای کمکی نصب کردم ولی وقتی اجراش میکنم روی یه صفحه سیاه میمونه و دیگه اجرا نمیشه - هیچ error هم نمیده
تاریخ ویندوزت رو به قبل 13 نوامبر 2012 تغییر بده
من اومدم لپتاپ به تلویزیون وصل کردم حالا بازی اجرا میشه ولی صدا ندارم . لطفا یکی کمک کنه![]()
با HDMI یا WiDi یا...؟
تنظیمات صدا (playback devices) مربوط به روش ارسال رو چک کردید یا نه؟
دوستان من بازی رو نصب کردم!پچ اپدیت و کرک و همه چی رو ریختم!اول ارور میداد تو بازی نمیرفت !الان وقتی روش کلیک میکنم هیچ اروری نمیده و تو بازی نمیره منتها یه کم سرعت سیستم کم میشه!
چه جوری باید درستش کنم؟
با HDMI - توی مابقی بازیها صدا دارم فقط این بازی مشکل دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)