یه سوال من قصد خرید این وشی را دارم می شه بگید نقاط ضعفش چییه و می خواهم دست دومش را بخرم؟
یه سوال من قصد خرید این وشی را دارم می شه بگید نقاط ضعفش چییه و می خواهم دست دومش را بخرم؟
اشکالاتی که من در موردش کمی اطلاعات دارم :1.دوربینش در حد 8 مگاپیکسلی های تاپ بازار نیست ( البته ظاهرا با اپدیت کمی بهتر شده اما اینجور که شنیدم هنوز در حد بقیه نیست ) 2.باتری گوشی ضعیف بود که اینم ظاهرا با اپدیت درست شده 3. اما مهمترین مساله ای که باید در نظر بگیرید: حافظه پایین ( فقط 8 و16 گیگ ) که البته بستگی به استفاده شخص داره و ممکنه برای بعضی کافی باشه و مشکل محسوب نشه.
البته من این گوشی رو ندارم و احتمال داره اطلاعاتم غلط باشه , دوستان قطعا بهتر میتونن راهنمایی کنن...
Last edited by velvet revoulver; 14-09-2013 at 23:47.
اینم بامپر اصل که گرفتم.عکس ها رو گذاشتم که ببینید چجوری میشه.2 تا عکس هم همینجوری جهت زیبایی هست.کسی هم خواست میتونم بفرستم.ولی بگم که خیلی ارزون نیست.منم صرفا جهت اینکه کمکی کرده باشم میگم.چون میدونم سخت پیدا میشه.
در مورد اشکالات هم که پرسیدید از نظر من تنها ایراد دوربین هست که خوبه ولی به S3 که رقیب زمان خودش هست نمیرسه شاید 20% تا 30% ضعیف تر باشه.خودم نوت 2 دارم و راحت میتونم مقایسه کنم.عکس هم اینجا از مقایسه دوربین میزارم.
باتری هم از نظر من مثل آیفون 4S مصرف میکنه.در کل خوبه.گرچه من اینجا دارم 3G استفاده میکنم و اینترنت همیشه روشنه ( تو خونه همیشه Wi-Fi) ..
توی ایران چون 2G هست و اینترنت ها اکثر اوقات خاموشه پس باید وصعیت خیلی خیلی بهتر باشه و یه مسدله دیگه اینکه حتما برنامه Snapdragon BatteryGuru بریزید خیلی تو صرفه جویی و مصرف باتری تاثیر میزاره.فراموش نکنید.
و مورد آخر اینکه این گوشی با این قیمت فوق العادست.مدل 16 گیگ هم به شما 12GB برای مصرف خودتون میده و مدل 8 گیگ هم 5 گیگ و خورده ای. من خودم با تخفیف 80 پوندی از گوگل پلی خریدم و البته 10 پوند هم برای هزینه پست دادم که یک روزه و امضا دار فرستادن و حق انتخابی هم برای نوع پست نداشتم.
Last edited by d.b23; 15-09-2013 at 18:04.
از لحاظ کیفیت صفحه نمایش چطوره ؟ ایا با نوت 2 قابل مقایسه هست یا ازش خیلی ضعیف تره ؟
میشه گفت در یک سطح هستند . چون من بابام نوت 2 داشت من نکسوس 4 . زیاد نمیشه مشخص کرد ولی من نکسوس 4 رو ترجیح می دم .
من شخصا رنگ و کنتراست نوت 2 رو بیتشر دوست دارم.ولی خوب یه جاهایی که میخوای بدونی واقعا رنگ طبیعی چی هست اذیت میکنه وخیلی اوقات برای آپلود عکس تو اینستا به مشکل میخورم چون بقیه چیزه دیگه ای میبینن.ولی برای استفاده خودم صفحه نوت و رنگش رو ترجیه میدم.
جدا از مقایسه با نوت 2 ،نکسوس 4 صفحه خیلی خوبی داره ولی شاید بشه گفت 10% رنگ هاش نسبت به بقیه IPS ها بی حال تره.ولی وقتی به قیمتش نگاه کنی دیگه حرفی باقی نمیمونه.در کل به ضفحه از 100 نمره 95 میدم.
فردا هم مقایسه دوربین ها رو میزارم .چون برای مقایسه باید رام نوت 2 رو عوض کنم به رام اصلی.الان رام MIUI روش هست.مقایسه عادلانه نیست![]()
Last edited by d.b23; 16-09-2013 at 00:40.
خوب من هیچی پیدا نکردم خودمم این گوشی رو دارم ولی باطری رو اگه بازی کنید با گوشی باید روزی یک بار شارژ کنید مصرف هم همش مال صفحه هست عالیه هیچ حرفی توش نیست همه کار میکنه همه چی میخونه عالیه 20
کلا شما از یک فعل استفاده کنی کافیه ها!
معایبش دوست عزیز:
اسلات مموری نداره
یکم دوربینش ضعیفه
عملکرد صفحش زیر نور آفتاب یکم بده
جنس شیشه پشتش خش برداریش زیاده
اینم مقایسه عکس های نوت 2 و نکسوس 4 که گرفتم.
تو عکس ها مشخضه که لنز نوت 2 واید تره و محیط بیشتری رو پوشش میده و نکته دیگه اینکه فوکوس نوت 2 فوق العاده سریع تر و راحت تر از نکسوس 4 بود.
به نظر خودم هم رنگ های نوت 2 یه مقدار بهتره.
عکس اول
نکسوس 4 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوت 2 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس دوم ( مثلا توی این عکس وقتی روی پنجره های پایینی ،دومی از سمت راست زوم کنید روی کرکره های زرد کاملا متوجه تفاوت جزئیات میشد)
نکسوس 4: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوت 2 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس سوم
عکس شب هم به زودی تو همین پست.(امشب)
Last edited by d.b23; 18-09-2013 at 19:21.
این یعنی چی ؟
خداحافظی Nexus 4 گوگل با بازار جهانی موبایل
بر اساس گزارش جدید منتشر شده، گوشی هوشمند Nexus 4 گوگل که در شرکت الجی به تولید رسیده است به پایان حضور خود در بازار آمریکا نزدیک میشود و به زودی از این بازار خداحافظی میکند.
به گزارش سافتگذر به نقل از فن آوری اطلاعات ایران، این گوشی هوشمند هماکنون با فروشگاه اینترنتی Play Store مخصوص ابزارهای اندرویدی سازگاری ندارد و این طور که منابع آگاه توضیح دادهاند، گوگل هیچ برنامهای برای عرضه مجدد آن ندارد.
طرح متوقف کردن عرضه گوشی هوشمند Nexus 4 در حالی دنبال میشود که شرکت گوگل طی ماههای اخیر قیمت آن را به میزان قابل ملاحظه کاهش داده است.
این گوشی هوشمند هماکنون توسط گوگل در برخی کشورها فروخته میشود، اما اگر گوشیهای موجود در بازار فروخته شوند تولید مجدد برای آن صورت نخواهد گرفت.
پایان عرضه رسمی گوشی هوشمند Nexus 4 گوگل به این معنی خواهد بود که به زودی مدل بعدی این دستگاه وارد بازار میشود. منابع آگاه توضیح دادهاند Nexus 5 که در شرکت الجی ساخته شده است در نیمه دوم اکتبر به صورت رسمی وارد بازار خواهد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)