تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 457 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

دوست عزیز ممنون بابت پاسخ
    من روش های ارسال فایل برای کومودو رو میدونم و تحت وب هم براش فرستادم تحت خود برنامه هم که عکسش رو براتون گذاشتم من 24ام فرستادم امروز 29ام هست فکر نمیکنین برای اینکه هنوز فایل ناشناخته باشه زمان زیادیه؟؟
    سلام

عرض کردم خدمتتون که، فایلهایی که از سرتاسر جهان برای کومودو ارسال میشه زیاده و زمان زیادی میبره تا بررسی بشن. من هدفم این بود که به این اکتفا نکنیم و به فکر منافع خودمون باشیم. گره کار خودمون را باز کنیم.

خب، ما هدفمون امنیت هست. وقتی فایلی میره توی قسمت ناشناخته، باید تکلیفش مشخص بشه، کومودو هم کارهایی برای این بخش کرده. ولی نباید بهش دل ببندیم. شاید یکماه دیگه هم به جواب نرسی.

اونها این کارو کردند تا مخربهای بیشتری را جمع آوری بکنند، من مطمئنم فایلهایی ارسالی زمان زیادی میبرن تا بررسی بشوند. روش من این هست که خودم دست به کار میشم. بهترین راه هم فروم کومودو هست.

اهمیت این فروم تا جاییه که حتی لینکش در نرم افزار CIS هم اومده تا کاربران ازش استفاده بکنند.

2. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام!
    فایروال v6 کومودو چه ویژگی های بهتری نسبت به 5 دارد!
    اوستاها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    کسی نمیدونه...............میدونه....... چه جوریه؟؟؟!!!!!!

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

اوستاها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    کسی نمیدونه...............میدونه....... چه جوریه؟؟؟!!!!!!
    کومودو یک اینترنت سکیورتی هست. دنبال فایروالش نباشید. برید یک فایروال دیگه نصب کنید.

5. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام علیکم

اگر نیاز بود من میگم توضیح تصویر میدم. فعلا نیازی نیست. کمی صبر کنید.

کومودو در اعمال تنظیمات همواره یوزر فرندلی بوده. اونقدر دستت بازه که حیران میشی.....10 محصول کومودو روی 10 سیستم مختلف نصب هست. هر کدام هم یک تنظیمی دارندو یک داستانی!! به این میگن باز بودن دست کاربر در تغییر تنظیمات یک برنامه....

اتفاقا من فکر میکنم سوالات کمتر شده. شما در تنظیمات Hips تیک قسمت Set popup alert to verbose mode را بردارید.

شما تنظیم HIPS را روی Paranoid Mode قرار دادید. بزاریدش روی Safe mode، درست میشه. کار کردن در حالت Paranoid برای شروع کار با کومودو آسون نیست، گیر میده به همه چیر. بعد از مدتی میتونی این کارو انجام بدی.

1- فعلا چاره ای ندارید جز اینکه ببریدش در لیست فایل های امن.

2-CLT باید هم به لیست ناشناخته ها بره. قرار نیست که بره در لیست فایل های امن. ویروس هم که نیست. پس میره در گروه فایل های نامعتبر و ناشناخته. و همه این فایل های ناشناخته هم در سندباکس اجرا میشن.( همه چیز طبیعی است، من مورد خاصی نمیبینم که عجیب باشه)

3- این قانون، اجازه هر نوع اتصال با مبداء از بیرون سیستم شما را به این فایل/برنامه مسدود میکنه. در واقع فایل/برنامه هایی که این قانون براشون تعریف شده، ارتباطاتی که روی شبکه/اینترنت دارند، قطعا مبداءش از سیستم شما بود، و شما درخواست دهنده بودید. ( با Send و Receive اشتباه نگیرید؛؛ برای IDM هم این قانون را بزارید و ....).

4- الان هم میشه؛؛ فقط وقتی فایلی در لیست فایل های ناشناخته موجود باشه و اجرا بشه دیگه اون پیغام اتوسندباکس معروف نمیاد.

کار خیلی ساده است=> از قسمت لیست فایلهای ناشناخته، فایل را به لیست فایلهای امن انتقال بدهید.

5- اون قسمتی که شما عکسشو قرار داید اشتباهه، مسیرش همون جاییکه در عکس قبلیتون فایل CLT رفته. از اونجا باید انتقال بدهید.

6- الف-خیر نمی شوند ب-بله، درسته،

در سه قسمت متفاون با کلیک روی تنظیمات پیشرفته مستقیم وارد تنظیمات همون بخش میشید. خواستن سریعتر به تنظیمات برسید، حالا کارسون درست بوده یا نه نمیدونم.
    ممنون كه جواب سوالات رو ميديد
    منظور من گيج شدن در هنگام كاره يه جورايي اشتباه نورتون رو مرتكب شدن براي يه تنظيم ساده بايد چندين زير شاخه و باز كني
    اسكينش هم تو دل برو نيست انگار برنامه زمان 2002 هست زيادي خشكه آيكون ها هم چنگي به دل نميزنه درسته هدف امنيته كه كومودو كار درسته ولي نميشه نسبت به اين مسائل هم بي تفاوت بود...مثلا يكي از موفقيت هاي آيفون همين كاربر پسند بودنشه
    شب خوش...

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

ممنون كه جواب سوالات رو ميديد
    منظور من گيج شدن در هنگام كاره يه جورايي اشتباه نورتون رو مرتكب شدن براي يه تنظيم ساده بايد چندين زير شاخه و باز كني
    اسكينش هم تو دل برو نيست انگار برنامه زمان 2002 هست زيادي خشكه آيكون ها هم چنگي به دل نميزنه درسته هدف امنيته كه كومودو كار درسته ولي نميشه نسبت به اين مسائل هم بي تفاوت بود...مثلا يكي از موفقيت هاي آيفون همين كاربر پسند بودنشه
    شب خوش...
    سلام :
    دوست من اگه کومودو یا یه نرم افزار دیگه اسکین یا پوسته گرافیکی و خیلی زیبا داشته باشه روی سیتمهای ضعیف پرفورمنسو پایین میاره که اغلب ماها سیستمهامون بروز نیست شاید مال شما باشه اما سیاست کومودو نگاه به عموم بوده و گرنه این نرم افزارهای واقعا کم نظیر رو رایگان دست من و شما نمیداد....اگه سرعت سیستم پایین بیاد اونوقت خود شما شکایت میکنی که سرعت مثلا کومودو پایینه.ما درباره ویندوز با هزاران مشکل حرف میزنیم اساسا مک رو با ویندوز مقایسه کردن کار عبثیه.مکینتاش قابلیت اجرا و نصب بیش از 200 نرم افزار همزمان رو داره اما تو ویندوز 3تا برنامه با هم نصب کنین سیستم هر چیم باشه سیستم عامل کرش میکنه....

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

ممنون از اینکه جوابم رو نمیدید!!!!!یادم باشه دیگه سوالی نکنم

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام :
    دوست من اگه کومودو یا یه نرم افزار دیگه اسکین یا پوسته گرافیکی و خیلی زیبا داشته باشه روی سیتمهای ضعیف پرفورمنسو پایین میاره که اغلب ماها سیستمهامون بروز نیست شاید مال شما باشه اما سیاست کومودو نگاه به عموم بوده و گرنه این نرم افزارهای واقعا کم نظیر رو رایگان دست من و شما نمیداد....اگه سرعت سیستم پایین بیاد اونوقت خود شما شکایت میکنی که سرعت مثلا کومودو پایینه.ما درباره ویندوز با هزاران مشکل حرف میزنیم اساسا مک رو با ویندوز مقایسه کردن کار عبثیه.مکینتاش قابلیت اجرا و نصب بیش از 200 نرم افزار همزمان رو داره اما تو ویندوز 3تا برنامه با هم نصب کنین سیستم هر چیم باشه سیستم عامل کرش میکنه....
    کسی نگفته کومودو بیاد و برنامه رو سنگین کنه. بلکه باید کاربر پسند باشه. که نیست. ورژن 5 هم کاربر پسند بود و ظاهر آنچنان گرافیکی هم نداشت ولی خوب بود. ببینیم توی ورژن اصلاحی با توجه به موج اعتراضات علیه اینترفیس، تغییری حاصل میشه یا نه باید فدای کاربرای تازه کار بشیم ما.

10. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

کسی نگفته کومودو بیاد و برنامه رو سنگین کنه. بلکه باید کاربر پسند باشه. که نیست. ورژن 5 هم کاربر پسند بود و ظاهر آنچنان گرافیکی هم نداشت ولی خوب بود. ببینیم توی ورژن اصلاحی با توجه به موج اعتراضات علیه اینترفیس، تغییری حاصل میشه یا نه باید فدای کاربرای تازه کار بشیم ما.
    s
    سلام:
    جواب من به اون دوستمون در مورد پوسته گرافیکی بود نه راحتی کار با اینترفیس .خود منم چند تا ایراد از اینترفیس دارم و راحت نمیتونم مثل نسخه 5 باهاش کار کنم....
    شماها که کاربر حرفه ای هستید لابد از ما تازه کارها حتما حرفتون پیش کومودو بیشتر خریدار داره و حتما بخاطر شما اینترفیس رو عوض میکنن...
    Last edited by aylar6888; 30-12-2012 at 12:47.

12. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

s
    سلام:
    جواب من به اون دوستمون در مورد پوسته گرافیکی بود نه راحتی کار با اینترفیس .خود منم چند تا ایراد از اینترفیس دارم و راحت نمیتونم مثل نسخه 5 باهاش کار کنم....
    شماها که کاربر حرفه ای هستید لابد از ما تازه کارها حتما حرفتون پیش کومودو بیشتر خریدار داره و حتما بخاطر شما اینترفیس رو عوض میکنن...
    سلام
    قصد جسارت نداشتم و کسی رو به عنوان تازه کار خطاب قرار ندادم. فقط خواستم بگم که شیک و کارآمد بودن ظاهر، لزوما به فوق العاده گرافیکی بودن اینترفیس نیست. بلکه به اینه که کار رو راه بندازه و کارآمد باشه و یه ظاهر مناسبی هم داشته باشه.

14. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    علی جان ممنون بابت جوابهاتون
    1- فعلا چاره ای ندارید جز اینکه ببریدش در لیست فایل های امن.
    من هر چقدر فلش پلیر رو به لیست فایلهای امن می برم با هر اجرا دوباره فایر فاکس دوباره میره به لیست ناشناخته ها و فایر فاکس کرش میکنه الان کومودو رو غیر فعال کردم و با فایر فاکس این پست رو می زنم
    من فایر فاکس رو یکبار پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی مشکل بازهم وجود داره یعنی باید قید فایر فاکس رو بزنم ؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •