من فقط لینک تورنت داشتم که با روشی که اضافه کردم می تونید مستقیمش کنید
حالا چرا اذیتتون می کنه؟
من فقط لینک تورنت داشتم که با روشی که اضافه کردم می تونید مستقیمش کنید
حالا چرا اذیتتون می کنه؟
من لینکی که گذاشتینو امتحان کردم اما حجمش 20 کیلو بایت هست !
با مرور گر ها احتمال داره نت قطع بشه و هرچی دانلود کردی بپره .
اما با دانلود منیجر ها راحت هر وقت بخوای ادامشو دانلود میکنی که لینک مستقیم میخواد
ببینید من با بقیه جاها مشکل ندارم میتونین اون قسمت از پچ ها که مربوط به کارر مود هست رو جدا بدین ؟
مشکل من فقط کراش شدن کارر مود هست همین.
اگه بتونین این کارو کنین ممنون میشم
من هنوزم منظورتونو نفهمیدم
این فایل حجمش 20 کیلوبایت هست که دانلودش دقیقا یک ثانیه طول می کشه!!
بعدشم که یا با تورنت دانلود می کنی یا مستقیمش می کنی که هر رو روش قابلیت ادمه دانلود دارن
+
اون قسمت از پچ ها که مربوط به کارر مود هست رو فکر نکنم بشه جدا کرد
من دانلود کردم فایلو وقتی میذارمش تو مرور گر یه فایل میاد برا دانلود که 63 مگا بایته.
تا حالا اینجوری چیزی دانلود نکردم یکم مشکل دارم .
اگه اولین بارتونه از تورنت دانلود می کنید به این تایپیک مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب منم بدید فیفا بازا لطفا
1 - روش خاص و بخصوصی برای نصب این پچ اعلام نشده . فقط گفته شده که باید فایل ها رو در مسیر بازی کپی کنین و از این بابت نباید مشکلی باشه.دوستان من 3 تا آپدیت رو نصب کردم ولی تغییر خاصی رو تو بازی ندیدم !
1 ) از کجا میشه فهمید که آپدیت های بازی نصب شده و ممشکلی بابت نصب وجود نداره !؟
2 ) من پوشه ی نصب آپدیت ها رو همون مسیر پوشه ی بازی انتخاب کردم ( C:/GAMES/FIFA13 ) . آیا همین درسته یا من هم باید ORIGIN رو دانلود کنم و آپدیت ها رو توی اون نصب کنم !!!!!!؟
3 ) بعد از نصب آپدیت ها باید با Fifa Setup بازی رو بالا بیاریم یا با خود آیکون FIFA 13 واقع در پوشه ی اصلی ؟
4 ) من نسخه ی INTERNAL RELOADED رو دارم . باید کرک جدید رو هم بعد از نصب آپدیت ها دانلود کنم بریزم یا ربطی نداره ؟ چون من پچ رو نصب میکنم نیازی به کرک ریزون ! دوباره نداره و بازی بالا میاد
2 - نیازی به اورجین نیست و شما فقط باید فایل ها رو در مسیر بازی کپی کنین.
3 - فرقی نمیکنه . اگه منظورتون فیفاکانفیگه که توی اون قسمت تنها مزیتی که داره اینه که شما میتونین تنظیمات بازی رو تغییر بدین و بعد وارد بازی بشین وگرنه فرقی بین لانچر فیفا کانفیگ و فیفا 13 نیست.
4 - بهتره از کرک جدید استفاده کنین . چون فکر کنم این کرک به همراه آپدیت جدید منتشر شد .
به نظر من بهتره بازی رو پاک کنین و از اول نصب کنین و این پچ رو بر اون اعمال کنین![]()
سلام
من از این برنامه ای که گذاشته بودید استفاده کردم و تونستم تمام جهتها و دکمه ها رو تنظیم کنم بجز تریگر چپ و راست
مشکل اینه که وقتی تریگر چپ و راست رو تنظیم میکنی مثل این میمونه که ااین دکمه ها گیر می کنند و توی بازی تریگر چپ و راست گرفته هستند. راه حلی برای این مشکل نیست؟
از طریق این تصویر تنظیمات رو انجام بدین تا مشکلتون برطرف بشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)