سلام
من لپتاپم NIS 2012 داره و بعد از هر بار ویندوز عوض کردن تا 60 روز رجیستره.می خواستم ببینم راهی داره که بدون ویندوز عوض کردن بتونم دوباره تا60 رو اکتیوش کنم.(بدون کرک)یعنی دوباره نصبش کنم و فعال شه.یه بار قبلا با Norton removal هم پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی نشد.راهی داره اصلا یا حتما باید وین عوض شه؟
بدنبال انتشار گزارشات مالی که چهارشنبه 23 ژانویه منتشر شد، کمپانی نرم افزاری هر چند نتایج خوبی را از فروش خدمات و سرویس هایش ارائه کرد، اما تاکید کرد که در سال جدید 1000 نفر بیکار خواهند شد تا بازسازی ساختار اداری این کمپانی انجام شود.
نتایج منتشره مانع از اظهار استراتژی جدید سیمانتک برای سال جدید نشد. هدف استراتژی جدید بالا بردن کیفیت خدمات به مشتریان و شرکاء و محصولات جدید اعلام شده است.
در این راستا مدیران میانی و شغلهایشان در استراتژی جدید وجود نخواهد داشت تا عملیات خدمات رسانی بهتر به مشتریان انجام شود.
کمپانی سیمانتک رسما تعداد شاغلانی که بیکار می شوند را نگفته اما بلومبرگ آنرا 1000 نفر اعلام کرد. بر این اساس منابعی که نخواسته اند نامشان فاش شود اظهار کردند که استیو بنت مدیر اجرایی قصد اخراج هزار نفر را دارد.
این میزان 5 درصد از کل نیروی کار در سیمانتک را شامل می شود.
این خبر همزمان با انتشار خبر استخدام متخصصین جدید در سیمانتک در قسمت تحقیقات و توسعه است که نشان می دهد هر چند هزار نفر شغل خود را از دست می دهند، اما نیروهای تازه نفس جدید در بخش تحقیقات می توانند در ارائه محصولات جدید و خدمات بهتر به مشتریان قبلی کمک باشند.
کارشناسان می گویند پست های مدیریتی کم اهمیت حذف می شوند تا سیمانتک با توان بالاتر به حفظ بازار خود بیندیشد.
دو فاکتوری که کمپانی های مشابه به سوی آن رفته اند : موبیلیتی (بازار موبایل) و کلود (رایانش ابری) است که سیمانتک کند به سوی آنها رفته است و حالا می خواهد جبران کند.
قطعا محصولات جدید با نیروی تازه نفس با دانش جدید متحقق خواهد شد. درآمد سالانه سیمانتک در تازه ترین گزارش 1.79 میلیارد دلار اعلام شد.
منبع : بخش خبری انجمن خودمون
سلام
شما دستورالعمل زیر رو دنبال کنید.اگر جواب نداد باید به فکر استفاده از سریال یا کرک باشید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا نصب دوره ایه آنتی ویروس(هر 60 روز یکبار) کار جالبی نیست.بهتره از سریال برای فعالسازی استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام :
اگه دوستانی تست کردن
جایگزینی پوشه DEFINATION توی ورژنهای 2013 هم کار میکنه برای انتقال آپدیتها؟
اگه کار میکنه و دوستان تست کردن خاموش کردن TAMPER کافیه یا باید از سیف مد انجام بشه؟
اینکار مثل اجرای آپدیت آفلاین خود سایت نورتون باز هم حجم آپدیتهاش بعد از آپدیت آفلاین همونقدره یا کمتر میشه؟چون آپدیت EXE تاثیری روی حجم آپدیت آنلاین نداره ...
ممنون![]()
سلام" اولی رو من امتحان کردم شده.
باید حتما Safe mode باشه . توی ویندوز خطا داره.
نه حجمش خیلی کمتر میشه. در حد چند ثانیه ، مابقی رو آنلاین میگیره و تموم
سلام.ممنون بابت پاسخ.ولی چرا جالب نیست؟ اخه این اوریجیناله.راستش من هیچ جوره تو کتم نمی ره یه انتی ویروس اونم از یه شرکتی مثل سیمنتک یا کسپر و ... رو کرک کنی و اونا هم که کلا فیلد کاریشون تو این زمینه است نفهمند!مطمئنا به فرقی باید با نسخه اوریجینال داشته باشه.در ضمن من وقتی دوباره نصب می کنم قبلش یه اسکن می گیرم که مطمئن شم سیستم پاکه.بعد سریع آپدیت می کنم و تو هیچ سایتی هم نمی رم تا آپدیت کامل.البته حرف شما رو قبول دارم که باز ممکنه این وسط ویروسهایی بتونند فعال شن.ولی احتمالش خیلی کمه به نظرم.اگه منظورتون همین باشه البته.اگه اوریجینال نداشتم مطمئنا از همین کرک و سریالها استفاده می کردم.ور÷نشون هم جدیدتره!
سلام
شما با مدرک به من بگید آنتی ویروس اوریجینال شما چه مزیتی نسبت به آنتی ویروس کرک شده من داره؟
سیمانتک کشور مارو تحریم کرده و هیچ رابطه تجاری با ایران نداره.
آنتی ویروس یک برنامه سیستمیِ مهم و ضروری محسوب میشه و درست نیست که به دفعات پاکسازی و مجددا نصب بشه.
شما تنظیمات آنتی ویروس رو از دست میدید و باید دوباره تنظیم کنید.
برنامه هایی که به فایروال معرفی شدن از دست میرن.
تولبار باید دوباره آپدیت و نصب بشه و مرورگر شما رو تحت تاثیر قرار میده.
برنامه هایی که تو لیست چشم پوشی هستن باید دوباره به آنتی ویروس معرفی بشن.
فایلهای قرنطینه شده از دست میرن.
یکسری فایلها و کلیدهای رجیستری اضافه تولید میشه و باقی میمونه.
و کلی Side Effect دیگه که ممکنه باهاشون مواجه بشید.
ببخشيد کسی لينک NIS2007رو داره؟ خيلی لازمش دارم![]()
با ساید افکت و ... موافقم.بیشتر منظورم از لحاظ امنیتی بود که سیستم رو به مخاطره بندازه.ولی جدا از اینا فکر نمی کنید شرکت غولی مثل سیمنتک که اتفاقا کارش جلوگیری از -- و نرم افزارهای مخرب و کرک و ... هست اگه با کرک یا سریال فیک رجیستر بشه به راحتی متوجه می شه! من متخصص نرم افزارهای امنیتی نیستم.ولی فکر نمی کنم همچین شرکتهایی نفهمند که داریم دورشون می زنیم و مجانی استفاده می کنیم
البته بحثها زیاده تو این زمینه.بعضیا می گن خودشون می دونند و به دلیل تبلیغات و توسعه تجاری این اجازه رو به ما می دند.حتی من قبلا یه جا خوندم که سرورهای نسخه های اوریجینال( که با سریال معتبر رجیستر شدند)با سرورهای تقلبی ها جدا هستند و دیرتر آپدیت می شند و ... .نمی دونم این حرفها تا چه حد درسته.ولی من الان با نسخه اوریجینال هیچ مشکلی ندارم.حتی با ip ایران هم به صورت اتومات هر 10 دقیقه آپدیت می کنه.نمی دونم مال شما هم اینطوره یا نه.چون اکثر انتی ویروسها الا با ip ایران مشکل دارند و حتما باید با V-p-n آپدیت کرد.البته می دونم نورتون هم ایران رو تحریم کرده.ولی بدون v-p-n هم به صورت اتوماتیک آپدیت می شه.کلا به نظرم انتی ویروس تنها نرم افزاریه که می ارزه حتی بابت اوریجینالش پول بدی.چون بحث امنیت سیستم مطرحه.البته خودمم قبلا کرکی استفاده می کردم.این تو لپتاپ بوده.وگرنه منم کرکی استفاده می کردم و الان دارم ور÷ن 2013 رو دانلود می کنم ببینم چی می شه.فقط لنگ تریالش هستم و تو اون تاپیک گفتم pm کنند.چون لینکی که مربوط به تریال بود تو اون تاپیک فایلش از سرور پاک شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)