تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 40 از 328 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دیدم جالبه گفتم بزارمش اینجا

عکس گرفته شده از سایت خبر انلاین

در ضمن میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو بحث مورد نظر تو سایت خبر آنلاین شرکت کنید

نکته جالب میدونید چیه؟در فاصله سالهای اخیر رنج سنی اقایون تقریبا یکسال تغییر کرده اما تغییر در متوسط سن خانمها بیشتر بوده!!
    فکرکنم که تغییر نگرش در امر ازدواج برای خانمها بیشتر شده(یک نتیجه گیری از این نمودار میتونه این باشه قاعدتا توجیح های زیاد دیگه ای هم میتونه وجود داشته باشه)
    نمیدونم دلیل حذف پست چی میتونه باشه اینکه در زمان گذشته همچین فرهنگی برای انتخاب همسر وجود داشته خارج از بحث ازدواجه یعنی اینجا هیچ بحثی تا به الان در مورد نوع انتخاب و توقعات و سایر دلایل ازدواج در گذشته و مقایسه شرایط اون زمان با حال حاظر بیان نشده یا نوع فرهنگشون در گذشته غلط بوده که بیانش اینجا باعث حذف پست میشه و یا اینکه قبل از انتخاب همسر باید به شناخت بیشتری (هم روحی+ جسمی) که دوستمون فرمایشات یک روحانی رو منبع صحبتاشون قرار دادند ایرادی داره و نباید گفته بشه

این طوری میخواهیم به شناخت بهتر در مورد نحوه انتخاب و تصمیم گیری در مورد مقوله مهم ازدواج برسیم ؟

پ.ن : امیدوارم حداقل این پست مجددا پاک نشه

به هر حال این نیز بگذرد .

البته این یک آمار و میتونه این طوری نباشه و دلیلش هم اینه که مسئولیت آقا در قبال تامین شرایط اقتصادی بهتر بیشتر هست نسبت به خانوم و تامین این شرایط زمان میبره پس طبیعی هست که پسر تو سن بالاتر ازدواج کنه
    ا ا پست منم حدف شده
    با بند آخر حرفاتون کاملا موافقم.دقیقا علت اصلی همینه

در مورد نظر کاربر شماره یک موافق نیستم! بنظرم فاصله سنی دختر و پسر باید وجود داشته باشه و باید و خیلی باید که سن مرد بیشتر باشه!!!
    دلیلش رو هم خیلی ها میدونن

2. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آره منظورم تمایل بیشتر دختر ها نسبت به ازدواج بود .
    خیلی جالبه که پسرها معمولا قدم اول رو بر میدارن و تمایلشون رو به رابطه با دختر بروز میدن و اکثرا با کم توجهی و بی میلی از طرف دختر مواجه میشن و این در حالی هست که دخترها در خفای ذهنشون بسیار بیشتر و در سن کمتر تمایل به ارتباط با جنس مخالف رو دارن. سن ازدواج دختر اینو نشون میده.
    مثلا ما پسرها حتی در سن 30 سالگی هنوز فکر می کنیم اصلا ازدواج بکنم یا نه؟ هنوز دودلیم . اما آمار سن ازدواج نشون میده یه دختر 25 ساله هرجور شده می خواد ازدواج کنه و این یکی از دقدقه های اصلی زندگیشه شایدم مهمترینش باشه. با اینکه در رفتار اجتماعیش اصلا اینو بروز نمی ده.
    در کل جالبه!!!!

4. 4 کاربر از needer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 پست موقت - تذکر

ای بابا چرا پست ادم رو پاک می کنید....!حالا مهم نیست
    در هر صورت ازدواج برای 32-33 سالگی خوبه .......فعلا زوده..می خواییم عشق و حال کنیم بابا
    نمیدونم دلیل حذف پست چی میتونه باشه اینکه در زمان گذشته همچین فرهنگی برای انتخاب همسر وجود داشته خارج از بحث ازدواجه یعنی اینجا هیچ بحثی تا به الان در مورد نوع انتخاب و توقعات و سایر دلایل ازدواج در گذشته و مقایسه شرایط اون زمان با حال حاظر بیان نشده یا نوع فرهنگشون در گذشته غلط بوده که بیانش اینجا باعث حذف پست میشه و یا اینکه قبل از انتخاب همسر باید به شناخت بیشتری (هم روحی+ جسمی) که دوستمون فرمایشات یک روحانی رو منبع صحبتاشون قرار دادند ایرادی داره و نباید گفته بشه

این طوری میخواهیم به شناخت بهتر در مورد نحوه انتخاب و تصمیم گیری در مورد مقوله مهم ازدواج برسیم ؟

پ.ن : امیدوارم حداقل این پست مجددا پاک نشه

به هر حال این نیز بگذرد .

البته این یک آمار و میتونه این طوری نباشه و دلیلش هم اینه که مسئولیت آقا در قبال تامین شرایط اقتصادی بهتر بیشتر هست نسبت به خانوم و تامین این شرایط زمان میبره پس طبیعی هست که پسر تو سن بالاتر ازدواج کنه
    قابل توجه دوستانی که به حذف یا ویرایش پستشون اعتراض دارند :

جای این اعتراض ها و انتقاد ها در این تاپیک نیست ؛ اگر هر اعتراض - انتقادی دارید یا از انجمن انتقاد / پیشنهاد استفاده کنید و یا از طریق پیام خصوصی با تیم مدیریت انجمن مطرح کنید ، این از این .

دوم اینکه پستهایی که حذف میشه یاویرایش میشه فقط به این علته که ادامه ی روند تاپیک مشکلی پیدا نکنه ؛ کار راحت اینه به محض مشاهده ی کوچکترین اسپم یا به انحراف رفتن تاپیک ، تاپیک قفل بشه ؛ کار سخت تر و درست تر اینه که پستها تک تک بررسی بشه و هرجا لازم بود رسیدگی بشه و حذف و ویرایش بشه .

بخشهایی از پستهای حذف شده ی دوستان رو هم اینجا من نقل قول میگیرم برای روشن شدن موضوع :

زن؟؟؟؟؟
    برو بابا آدم که واسه یه لیوان شیر نمیره گاو بخره!!!!!
    اگر به این باشه خوب پس برن لب ساحل فکر کنم تنوع انتخاب بهتری داشته باشند !!!

فرمودند تا یک نظر اشکالی نداره نه بیشتر
    در ضمن یه دوستی گفت مو رو میتونن ببینن ، من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
    و ........

توضیح اینکه این گونه بحثها از ظرفیت تاپیک و انجمن خارج هست و " به هیچ عنوان " از طرح کردن این مسائل استقبال نخواهد شد در انجمن ؛

اگر قرار باشه از طریق لب ساحل و حمام عمومی به "به شناخت بهتر در مورد نحوه انتخاب و تصمیم گیری در مورد مقوله مهم ازدواج برسیم" بدون تعارف ترجیح میدیم همچین تاپیکی در انجمن وجود نداشته باشه .

این پست همونطور که از عنوانش مشخصه موقت هست و به زودی پاک میشه ؛ هرگونه نقل قول از این پست در این تاپیک هم بدون استثنا حذف میشه ، اگر کماکان انتقادی- پیشنهادی - اعتراضی هست از طریق کانالهایی که در اول پستم اشاره کردم پیگیری کنید .

ممنون از توجه دوستان و پوزش بابت خارج شدن از بحث و مسیر تاپیک /

6. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

با سروش عزیز موافقم

بهتره بحثها منطقی باشه تا اینکه احساسی و غیر معقول

ما آمار سن ازدواج نشون میده یه دختر 25 ساله هرجور شده می خواد ازدواج کنه و این یکی از دقدقه های اصلی زندگیشه شایدم مهمترینش باشه. با اینکه در رفتار اجتماعیش اصلا اینو بروز نمی ده.
    آره خوب درسته اما اونطور هم که میگید شاید دقدقه نباشه
    خیلی از دخترها بعد از ورود به دانشگاه و پس از آن ورود به بازار کار استقلال مالی پیدا میکنند و در عین حال شخصیت اجتماعیشون ارتقا پیدا میکنه.....

الان هستند دخترانی که ازدواج رو یه سد بزرگ در برابر آرزوها و اهداف تحصیلی و شغلی خودشون میدونن.حتی ترس اینو دارن که آزادای های که تو زمان تجرد داشتند و از دست بدن.در ضمن با دوستی های قبل از ازدواج تجربیات بی نظیری از برخورد با جنس مخالف پیدا میکنند

حتی دخترانی هستند که بعد از یک شکست عشقی همه مردها رو یک کرباس فرض میکنند و کلا بی خیال ازدواج میشن.این مسائل تو دختران تحصیلکرده شهری به وضوح دیده میشه...
    من خودم دانشجوی پیام نورم.24 سالمه.تا دلتون بخواد تو دانشگامون دختران بالای 25 ساله مجرد وجود داره که احساس میکنم حالا حالاها تصمیمی برای ازدواج ندارن

8. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

با سروش عزیز موافقم

بهتره بحثها منطقی باشه تا اینکه احساسی و غیر معقول

آره خوب درسته اما اونطور هم که میگید شاید دقدقه نباشه
    خیلی از دخترها بعد از ورود به دانشگاه و پس از آن ورود به بازار کار استقلال مالی پیدا میکنند و در عین حال شخصیت اجتماعیشون ارتقا پیدا میکنه.....

الان هستند دخترانی که ازدواج رو یه سد بزرگ در برابر آرزوها و اهداف تحصیلی و شغلی خودشون میدونن.حتی ترس اینو دارن که آزادای های که تو زمان تجرد داشتند و از دست بدن.در ضمن با دوستی های قبل از ازدواج تجربیات بی نظیری از برخورد با جنس مخالف پیدا میکنند

حتی دخترانی هستند که بعد از یک شکست عشقی همه مردها رو یک کرباس فرض میکنند و کلا بی خیال ازدواج میشن.این مسائل تو دختران تحصیلکرده شهری به وضوح دیده میشه...
    من خودم دانشجوی پیام نورم.24 سالمه.تا دلتون بخواد تو دانشگامون دختران بالای 25 ساله مجرد وجود داره که احساس میکنم حالا حالاها تصمیمی برای ازدواج ندارن
    آره منظورم تمایل بیشتر دختر ها نسبت به ازدواج بود .
    خیلی جالبه که پسرها معمولا قدم اول رو بر میدارن و تمایلشون رو به رابطه با دختر بروز میدن و اکثرا با کم توجهی و بی میلی از طرف دختر مواجه میشن و این در حالی هست که دخترها در خفای ذهنشون بسیار بیشتر و در سن کمتر تمایل به ارتباط با جنس مخالف رو دارن. سن ازدواج دختر اینو نشون میده.
    مثلا ما پسرها حتی در سن 30 سالگی هنوز فکر می کنیم اصلا ازدواج بکنم یا نه؟ هنوز دودلیم . اما آمار سن ازدواج نشون میده یه دختر 25 ساله هرجور شده می خواد ازدواج کنه و این یکی از دقدقه های اصلی زندگیشه شایدم مهمترینش باشه. با اینکه در رفتار اجتماعیش اصلا اینو بروز نمی ده.
    در کل جالبه!!!!
    پایینتر بودن سن ازدواج دختر نمیتونه دلیل به تمایل بیشتر باشه!
    حداقل نه در دوره زمونه کنونی!
    این طرز فکر مال سالهای گذشته هستش نه الان
    اون زمانی که تا دختر میشد 22 عمه و خاله و ...پچ پچ میکردن دختر رو زودتر شوهر بدن دیر نشه و این حرفای خاله زنکی! الان حتی طرز فکر خانواده ها هم متفاوتتر شد البته باز هم شهر به شهر قوم با قوم حتی تفاوت دارند! شاید فرضا فرضا جنوب کشور خانواده ها یک دید دیگه به سن مناسب برای دختر و پسر واسه ازدواج داشته باشن
    شمال کشور نظرشون برعکس باشه حتی!((مثال بود))
    ولی در کل واقعا الان ازدواج برای دخترای الان دغدغه اصلی محسوب نمیشه(برای خیلی ها نمیشه برای بعضی ها هم ممکنه حق باشما باشه!) نظرم از دیدگاه خودم و دوستهای دور و برم هست که دارم میگم (با اطلاع از خفای ذهنم و ذهنشون)
    البته بزارید یک امار کوچیک هم (از اطرافیانم)بگم براتون
    فرض کنید بین 8تا از دوستام اگر در نظر بگیرم 2تاشون دنبال ازدواج و 6نفر دیگه مثل خودم دغدغه ای در این زمینه ندارن! میدونید اینقدر دغدغه های دیگه ( ادامه تحصیل رفتن به سر کار و مستقل شدن و داشتن تجربه های تلخ قبل و زده شدن از هرچی مرد و....)وجود داره که اینیکی از اهمیت میفته!
    اصلا با اون خط فرمز رنگ موافق نیستم

نظرات جناب حمید رو تایید میکنم

10. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب اگر اینطوره چرا آمار سن ازدواج خلافشو نشون میده ؟ چرا میانگین 24 سالگی دخترا ازدواج کردن؟ اگه اهمیت نمیدن باید این میانگین به حدود 27 اینا میرسید.

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

خوب اگر اینطوره چرا آمار سن ازدواج خلافشو نشون میده ؟ چرا میانگین 24 سالگی دخترا ازدواج کردن؟ اگه اهمیت نمیدن باید این میانگین به حدود 27 اینا میرسید.
    یک کمی اگر فکر کنید! متوجه خواهید شد که تا اون پسر جامعه امروزی بخواد حداقل های مورد نیاز رو مهیا کنه سنش میشه همون 26 یا 27 اما دختر که این پیش نیازها رو نیازی نداره مهیا کنه خب قاعدتا در سن پایینتر اگر موفعیتش پیش بیاد ازدواج میکنه!
    اما اون پسر اگر بخواد هم 22سالگی بهش دختر نمیدن(اکثر خانواده ها)
    خیلی واضحه! اینکه میانگین شده 27 برای پسرا یعنی پسرای کم سن و سالتر تمایلی به ازدواج ندارن؟؟؟!!! نخیر اقا دلشون هم بخواد شرایط!!! رو ندارن وگرنه این امار برای اقایون به مراااااتب پایین تر بود(از 27 پایینتر)

پ.ن: اقای سروش میشه این تاپیک رو ببندید؟(یک کمی از جنبه شوخی)
    اخه من اعصابم خورد میشه میبینم اقایون میان نظرات (بعضا) اینقدر بعید و عجیب میگن!!! بعد هم قضاوت میکنن متهم میکنن نتیجه هم میگیرن ! بعد هیچ دختری هم نیست بیاد یک توجیحی دلیلی توضیحی ...
    من خسته شدم واقعا از قضاوتهای یک طرفه و سطحی نگری(بعضی ها)
    دیگه نمیییییتونممممم جواب چند نفر رو بگم اخه؟

بله خودم میدونم میشه دیگه نیام و نخونم و اینجا نباشم لازم به گفتن نیست اقا خودم میدونم
    Last edited by Atghia; 02-11-2012 at 14:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_guy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ایـــ تهران ــران

پيش فرض

عشق و ازدواج دو مقوله جدا از هم هستند نباید با هم قاطیشون کرد،من خودم وقتی به شرایط مادی مناسب برای ازدواج رسیدم ازدواج میکنم.
    اما عشق رو میشه جاهای دیگه ادامه داد.

البته فقط نظرم بود همین!
    Last edited by bad_guy; 02-11-2012 at 14:13.

14. این کاربر از bad_guy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک کمی اگر فکر کنید! متوجه خواهید شد که تا اون پسر جامعه امروزی بخواد حداقل های مورد نیاز رو مهیا کنه سنش میشه همون 26 یا 27 اما دختر که این پیش نیازها رو نیازی نداره مهیا کنه خب قاعدتا در سن پایینتر اگر موفعیتش پیش بیاد ازدواج میکنه!
    اما اون پسر اگر بخواد هم 22سالگی بهش دختر نمیدن(اکثر خانواده ها)
    خیلی واضحه! اینکه میانگین شده 27 برای پسرا یعنی پسرای کم سن و سالتر تمایلی به ازدواج ندارن؟؟؟!!! نخیر اقا دلشون هم بخواد شرایط!!! رو ندارن وگرنه این امار برای اقایون به مراااااتب پایین تر بود(از 27 پایینتر)
    در مورد تمایل پسرها خوب پست های دوستان در صفحات قبل مسئله رو نشون میده . یکی گفته بود خونه ماشین اینا نداریم. بعد اگر اینا رو داشته باشیم چرا ازدواج کنیم واسه خودمون دردسر درست کنیم. خوب واقعیت اینه کهه الان تو ذهن من و دوستانی که میشناسم همینه. یعنی دوستانی که حد اقل های یک زندگی رو دارن اما ترجیح میدن اون رو خرج آزادی و رفاه خودشون بکنن فعلا.

اما در مورد دخترها خوب اگر دخترا تمایلی به ازدواج ندارن و دنبال استقلال و تحصیل هستند وقتی اون پسر 27 ساله میاد خاستگاریش خیلی راحت میتونه بگه فعلا قصد ازدواج ندارم . و اینطوری ازدواجشو به تعویق بندازه.
    من با نظر یکی دیگه از دوستان موافق ترم که دخترها بیشتر به دنبال خانواده و تشکیل زندگی هستند نسبت به پسر.
    یک نکته دیگه هم هست که دختر وقتی سنش بالا میره و تو خونه بمونه زیاد وجهه خوبی نداره تو فامیل و ... این مسئله در مورد پسرها به اون شدت نیست.
    Last edited by needer; 02-11-2012 at 14:23.

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

در مورد تمایل پسرها خوب پست های دوستان در صفحات قبل مسئله رو نشون میده . یکی گفته بود خونه ماشین اینا نداریم. بعد اگر اینا رو داشته باشیم چرا ازدواج کنیم واسه خودمون دردسر درست کنیم. خوب واقعیت اینه کهه الان تو ذهن من و دوستانی که میشناسم همینه. یعنی دوستانی که حد اقل های یک زندگی رو دارن اما ترجیح میدن اون رو خرج آزادی و رفاه خودشون بکنن فعلا.

اما در مورد دخترها خوب اگر دخترا تمایلی به ازدواج ندارن و دنبال استقلال و تحصیل هستند وقتی اون پسر 27 ساله میاد خاستگاریش خیلی راحت میتونه بگه فعلا قصد ازدواج ندارم . و اینطوری ازدواجشو به تعویق بندازه.
    من با نظر یکی دیگه از دوستان موافق ترم که دخترها بیشتر به دنبال خانواده و تشکیل زندگی هستند نسبت به پسر.
    شما اول حرفت چیزه دیگه ای بود دوست گرامی!
    اول گفتی که پسرا دیر دنبال ازدواج میرن و شک دارن در 30سالگی و این حرفا بعد گفتی دخترا چون 24 امار نشون داده مزدوج میشن پس تمایلشون بیشتره!
    منم میگم این نیست که شما میگی
    این امار
    این اعداد
    نشون میده که چندسالگی این اتفاق شده و نمیتونه الزاما معیار درستی از میزان تمایل افراد باشه!!!!
    شما به کسی یاکسانی اشاره میکنی که در این تاپیک سنشون کم نبوده همه چیزم داشتن و تمایل نداشتن
    منم میتونم همین تاپیک برات مثال بیارم از پسرهایی که سنشون کم بوده و هیچی هم ندارن و تمایل دارند یا سنشون معمول بوده و شرایط ندارن و تمایل دارن ومدل های مختلف دیگه
    من همه ی حرفم به شما اینه اون امار اون سن های مشخص شده معیار درستی از تماااایل پسر یا دختر نیست دوست عزیز
    امیدوارم متوجه منظورم شده باشید
    Last edited by Atghia; 02-11-2012 at 14:27.

17. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •