شک نکن ps3 عالی هست و خیلی ویژگی بهتر از ایکس باکس داره
فک کنم 360 گیگش 1میلیون چهارصد یا پانصد
شک نکن ps3 عالی هست و خیلی ویژگی بهتر از ایکس باکس داره
فک کنم 360 گیگش 1میلیون چهارصد یا پانصد
هر وقت موقع انتشار این بازی میشه از این کنسول ندارم حسابی ناراحت میشم !
نمیشه به pc تبدیلش کرد ؟
یه جدول طراحی کردم و تمامی نسخه هایی که واسه PC اومدن یا نیومدن رو نشون دادم...
+
ببینید بچه ها از سال 1997 که سری GTA متولد شده تا الان با همین نسخه آخری 15 نسخه از این سری منتشر شده،که فقط چهار نسخه از این سری برای PC نیومده که این نسخه ها در زمان خودشون انحصاری یک پلتفرم خاص بودن.والا باقی نسخه ها همگی برای PC هم منتشر شدن،،نسخه آخرم یعنی GTA V انحصاری نیست و واسه X360 و PS3 میاد.پس دیگه نگران نباشید و این نسخه هم واسه PC پورت میشه.
+
خواستم با دلیل بهتون ثابت کنم که واسه PC میاد یا نه!!
در ضمن با زور و تهدید هیچ مسئله ای حل نمیشه،،بلکه وخیم تر میشه،،نمونشم همین تاپیک!!
+
لطفا دیگه به این بحث PC خاتمه بدید و درمورد بازی و قدرتهاش بحث کنید و لذت ببرید،،اصلا هم نگران نسخه PC نباشید،چون دیر یازود داره ولی...سوخت و سوز نداره.پس پای بحث PC نسوزیداز بازی لذت ببرید...
Last edited by Turok-71; 16-05-2013 at 15:33.
Liberty City Stories و Vice City Stories انحصاری PSP بودند در اصل بعد برای PS2 اومدند.
میشه پرتش کرد ولی هم از نظر گرافیکی پایین میاد کیفیت هم به صورت GTA IV میشه دوربینش!
راک استار لیاقت نداره واسه pc بازی بسازه از همون ارتقای سایه های gta iv epflc معلوم بود
اسکرین شات های جدید از نسخه ی کنسولی بازی :
بازی 17 سپتامبر بر روی PS3 و 360 عرضه می شود ...
این که تکسچراش کیفیت نداره . نسخه ی کنسولی این جوریه ؟ ( مگه نسخه دیگه ای ام هست ؟) 4 ما دیگه این موقع ...
واااای بچه ها ...
من یه چیزی به ذهنم رسید ...
توی استارت ویندوز 8 دیدین به اپلیکیشن Game وقتی می ریم می نویسه Xbox Game ؟ حالا من می گم شای GTA رو
بتونیم با او اجراش کنیم . نمیشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)