بالاتر از رونالدو و فالکائو؛ اونزطلایی به مسی رسید...
در اين نظر سنجي كه هر ساله برگزار مي شود مسي (47.45)درصد آراء را به دست آورد
سایت گل - مجله فرانسوی اونز که کاملا به فوتبال اختصاص دارد برای سومین بار متوالی جایزه بهترین بازیکن سال خود را به لیونل مسی اهدا کرد.
به گزارش گل ليونل مسي در حالی جايزه "اونز طلايي" فرانسه را به دست آورد که رقایت او با کریس رونالدو برای کسب توپ طلا فشرده تر از همیشه است.
در اين نظر سنجي كه هر ساله برگزار مي شود مسي (47.45)درصد آراء را به دست آورد. بعد از او كريستيانو رونالدو با (27.95) در جايگاه دو قرار گرفت و راداميل فالكائو ستاره اين روزهاي اتلتيكو مادريد در رده سوم جاي گرفت. او حالا با سه بار بردن اين جايزه نه چندان با ارزش با ركورد ميشل پلاتيني و زين الدين زيدان برابري كند
این جایزه روزگئشته در حاشیه تمرین بارسا به مسی اهدا شد .جایزه " اونز طلایی " ، یکی از قدیمی ترین جوایز فردی فوتبال جهان در کنار توپ طلا به حساب ميآيد.اونز مجله ایست که دوران طلایی اش مربوط به دهه 80 میلادی است ..
+
بارسلونا وپرداخت 449هزار یورو به مدیربرنامه های سابق مسی
باشگاه بارسلونا تحت مدیریت ساندرو روسل چاره دیگری ندارد تا جریمه سهل انگاری باشگاه درزمان مدیریت خوان لاپورتا را بپردازد
سایت گل- سران باشگاه بارسلونا به زودی مبلغ 449هزار یورو را به کمپانی« اسپورت انترپرایزز» که متعلق به رودلفو کینوتا ، یکی از مدیربرنامه های سابق لیونل مسی است، پرداخت خواهند کرد.
این کمپانی اخیرا علیه بارسلونا شکایت کرده و بعد از بررسی این پرونده توسط قاضی شماره 25 دادگاه بارسلونا، مشخص شده که باشگاه بارسلونا باید مبلغی را به کمپانی «اسپورت انترپرایزز » بپردازد. مبلغ اعلام شده از سوی قاضی 450 هزار یورو است که مربوط به امضای اولین قرارداد لیونل مسی با باشگاه بارسلونا در سال 2005 می شود. این قرارداد توسط «ترک ایماخن» شرکتی که توسط پدر لیونل مسی و کینوتا تاسیس شد به امضا رسید. در سال 2006 کمپانی «ترک ایماخن» به «اسپورت انترپرایزز » تغییر نام دادو در سال 2007 که مسی قراردادش رابا بارسلونا تمدید کرد، پدر مسی به همکاری اش با کینوتا پایان داد و حالا کینوتا به اسم کمپانی اش از باشگاه بارسلونا شکایت کرده است.
اگر باشگاه کاتالان در طول 20 روز این مبلغ را نپردازد، با جریمه هایی مواجه خواهد شد.کینوتا در سال 2009 تحت نام آژانس های «ترک ایماخن» و «اسپورت انترپرایزز»، دو کمپانی که در تمدید قرارداد مسی در سال 2007 نقش داشتند از باشگاه کاتالان شکایت کرده بود. باشگاه بارسلونا به این شکایت اهمیتی نداده بودند و حالا مشاوران آقای کینوتا این پرونده ها را به دادگاه برده اند. البته درخواست شکایت برای پرونده اولی رد شد ولی دادگاه برای پرونده دوم باشگاه بارسلونا را مقصر دانسته.
حالا هم باشگاه بارسلونا تحت مدیریت ساندرو روسل چاره دیگری ندارد تا جریمه سهل انگاری باشگاه درزمان مدیریت خوان لاپورتا را بپردازد.
+
ساندرو روسل: سرخیو راموس در بارسا؟ هرگز نگو هرگز؛تعداد تیمهای لیگ قهرمانان باید از 32 تیم به 64 تیم
برسد
رئیس باشگاه کاتالان، احتمال انتقال مدافع باتجربه رئال به تیمش را رد نمی کند..
سایت گل- ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا در صحبت هایی احتمال پیوستن سرخیو راموس به تیمش را رد نمی کند؛هرچند که این احتمال را بعید می داند.
روسل که این روزها درقالب سفر کاری به آمریکا رفته، در گفتگو با ایی.اس .پی.ان درمورد مسائل مختلف صحبت کرده؛ از خریدهای زمستانی بارسا که نام نیمار در لیست خریدها دیده می شود گرفته تا نگاهش به آینده فوتبال.
این درحالی است که بعد از نیمکت نشینی سرخیو راموس در بازی با منچسترسیتی، به نظر می رسد که آینده او در باشگاه مادریدی با ابهاماتی روبرو شده است.
روسل در این باره گفت:« آیا سرخیو راموس در رئال مادرید ناراضی است؟ هرگز نگو هرگز؛ هرچند که من این طور فکر نمی کنم. نیمار یکی از آن دسته بازیکنان خاص و ویژه است. از آن دسته بازیکنانی که هواداران ما می خواهند. او می تواند در مقایسه با سایر بازیکنان دیگر، کارهای متفاوتی انجام دهد.البته او تا سال 2014 با سانتوس قرارداد دارد و ما به این تعهد او احترام می گذاریم. ما تا آن زمان صبر می کنیم و بعد به مذاکره می پردازیم.»
روسل درمورد سختی های اقتصادی که لالیگا و تیم های متعددی با آن دست و پنجه نرم می کنند، صحبت های اخیر پروفسور خوسه ماریا گی را که گفته بود رقابت های لالیگا تا 5 سال دیگر می میرد را رد کرد و گفت:« فکر نمی کنمکه لالیگا تا 5 سال دیگر بمیرد. این درست است که مشکلاتی وجود دارد؛ باید این مشکلات را حل کرد. لالیگا تا سالهای آینده زنده خواهد بود ولی این درست است که ما باید در مورد همه چیز بازاندیشی کنیم تا بتوانیم شرایط را رقابتی تر از همیشه نمائیم. بارسلونا در حال حاضر تمایل زیادی دارد تا با مسئولان تیم های دیگر لیگ دیدار کرده و درمورد گردش مالی با آنها به صحبت بپردازد. این اتفاق باید خیلی زود رخ دهد. ما از سال 2014 دوره جدیدی را آغاز می کنیم.»
روسل در ادامه در مورد رقابت های لیگ قهرمانان اروپا و لیگ های داخلی صحبت کرد و گفت:« لیگ های داخلی هنوز هم هیجان انگیزهستند و حتی اگر تعداد تیم های لیگ کم شوند هم جذاب خواهند بود. ولی رقابت های لیگ قهرمانان هر چه تعداد تیم ها بیشتر باشد ، رقابت جذاب تر می شود . فکر می کنم که اینجا در اسپانیا تعداد تیمهای حاضر در لیگ باید به 16 تیم کاهش یابد و رقابت های لیگ قهرمانان اروپا باید به جای 32 تیم، با حضور 64 تیم دنبال شود.»
این روزها لیونل مسی و آندرس اینیستا نامزدهای دریافت توپ طلا هستند و روسل دراین باره گفت:« برای ما فرقی نمی کند. هر دوی آنها شایسته دریافت توپ طلا هستند و من دوست دارم که هردویشان را در این مراسم ببینم. در سطح حرفه ای؛ من مسی را در بارسلونا می بینم. او بازیکن ماست و رویای هواداران هم این است که او تا آخرین روز فوتبالش با بارسلونا باشد . مسی هیچ وقت در بارسلونا ناراحت نیست. او واقعا خوشحال است. او از بارسلوناست و بارسلونا را در قلبش حس می کند. من او را جدا از بارسلونا نمی بینیم. این اتفاق شاید در تیم های دیگر رخ دهد ولی اینجا چنین چیزی نیست.»
+
دنی آلوز: پاری سن ژرمن من را میخواست
این مدافع بلوگرانا گفته هر زمان که بارسا به او نیاز نداشت حاضر است این تیم را ترک کند.
سایت گل – دنی آلوز گفته پاری سن ژرمن قصد داشت در تابستان او را از بارسلونا بخرد.
باشگاه ثروتمند فرانسوی دست به ولخرجیهای گسترده زده و با حضور امثال زلاتان ایبراهیموویچ تیمش را تقویت کرده است.
آلوز 29 ساله البته حاضر نشد احتمال پیوستن به پاری سن ژرمن را رد کند.
او گفت: «درست است که PSG با افراد بسیاری تماس گرفت و البته پروژه زیبایی هم دارد. این تابستان آنها با نماینده من صحبت کردند و بررسی کردند آیا میتوان انتقالی انجام داد یا نه.
اما احتمال این انتقال بسیار اندک بود چون قیمت من بسیار بالا بود و آنها ناگهان رو به دیگر بازیکنان آوردند.
درباره حضور در پاریس، هرگز نمیدانید در آینده چه میشود. من هم لازم نیست درها را ببندم. اگر روزی بارسا من را نخواست، کسی چه میداند چه خواهد شد.»