به شورله، دنی کارواخال هم اضافه کن که برگشتنش به رئال تقریبا قطعیه...
بالاخره بنده های خدا این همه زحمت می کشن سهمیه بگیرن بعد اینجوری میگی ناراحت میشن : دی
به شورله، دنی کارواخال هم اضافه کن که برگشتنش به رئال تقریبا قطعیه...
بالاخره بنده های خدا این همه زحمت می کشن سهمیه بگیرن بعد اینجوری میگی ناراحت میشن : دی
تاریخ بازم تکرار میشه؟؟
گویا افنبرگ هم با سامر برای همکاری تو بایرن مذاکراتی داشته
این افنبرگ اون موقع که خودشیرینی میکرد واسه یوونتوس، الان چرا دیگه حرف نمیزنه؟
آقا بازی درگیرانه دورتموند رو دیدم .(صحنه را دیدم)
فکر نمیکنم بازیکنهای 1 کارته ی بایرن بتونن دومم بیارن
شک ندارم محروم میدیم
شواینی ، لام ، مارتینز و دانته . به همشون در فینال نیاز داریم . اگر هم درگیرانه بازی نکنیم شاید اصلا فینال نریم .
این قانون 2 اخطار خیلی ظلم هست . در شرایطی که همه جا 3 و 4 و حتی 5 اخطاره محروم می کنن هنوز یوفای پلاتنی دوست داره مردم رو از دیدن بازی کامل محروم کنه .
امیدوارم داور ، داور دست به کارتی نباشه و جوری بچه ها درگیرانه بازی کنن که کارت نگیرن .
منم ترسم از محروم دادن هست من جمله شواینی ولام که میتونه خطرناک باشه/
فردا اگه بتونیم یه گل بزنیم کار بارسا تموم میشه و میتونیم راحت تر بازی کنیم و فردا ماندوکیچ رو هم داریم که مطمعنم از اشتباه دفاع بارسا استفاده میکنه و گل میزنه
Last edited by steps; 01-05-2013 at 11:05.
اونور نه بوسکتس هست گویا و نه آبیدال..
آلبا هم نیست ..
به نظرم نباید خیلی نگران بود..
هاینکس نباید به همه دو کارتها بازی بده
حداقل لام و مارتینز می تونن رو نیمکت باشن
بدترین زمان ممکن کروس رو از دست دادیم
امیدوارم شواینی محروم نشه چون واقعا تیم می خوابه..
یا حداقل میشه طوری کار کرد که همون نیمه اول کار تموم بشه و نیمه دوم با تعویض ها بشه بازیکنا رو رسوند به فینال و حداقل تلفات رو داشته باشیم..
بارسایی ها یه خوبی که دارن شیرجه های ماهرانشون هست..
البته اگر بوسکتس به بازی نرسه کمی نگرانیمون از این بابت کم میشهبارسایی ها یه خوبی که دارن شیرجه های ماهرانشون هست..
ولی خب خیلی باید مراقب بود کارت های بی خودی روی تمارض های احتمالی حریف نگیریم
اما من بیشتر از تو نگرانم مسعود . به لام بازی ندیم ؟! یعنی رافینیا رو بزاریم جلو اینی یستا و دوستان ؟! خیر امکان نداره![]()
والا من هرطور حساب میکنم میبینم اونجا ببازیم هم بهتره تا بدون لام و شواینی و مارتینز و دانته بریم فینال..اما من بیشتر از تو نگرانم مسعود . به لام بازی ندیم ؟! یعنی رافینیا رو بزاریم جلو اینی یستا و دوستان ؟! خیر امکان نداره![]()
اینکه به همشون هم استراحت داده بشه ریسک خیلی زیاد داره
به نظرم یه حالت چرخشی ازشون تو بازی استفاده بشه می تونه خوب باشه
یا اینکه نیمه اول بایرن با همه نفرات اصلی بره و با یه گل کار صعود رو یه سره کنه تا نیمه دوم بشه با تعویض ها یه سری بازیکن رو نگهداشت برا فینال..
البته بازی رفت هم داور خیلی بد کارت داد .. مخصوصا مارتینز کارت الکی ای گرفت.
خلاصه اگه این دو اخطاره ها نبودن میشد تو بارسلون هم یه حالی اساسی ازشون گرفت : دی
با شناختی که من از هاینکس دارم، تا خیالش 99.99% راحت نشه بعیده تعویض کنه
تو همین فصل کلی سابقه ی زدن 6 گل داشتیم و تا دقیقه ی 80 تعویض نمی کرده. حالا بیاد تو حساس ترین بازی فصل ریسک کنه؟
لام که اصلا ولی احتمالش هست اگه 2 تا زده باشیم در 5 دقیقه ی آخر شواینی رو تعویض کنه
کلا از نظر هاینکس 2 دقیقه هم زمان مناسبیه که بتونی 6 تا بخوری !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)