تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 118 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1177

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Chelsea F.C | آبی‌های لندن | جلد 2

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

وقتی مهاجم نداری چرا استوریج را میفروشی! البته گویا 15 میلیون یورو از فروشش نصیب چلسی شده

بنيتس: تورس نياز به استراحت دارد

رافا بنيتس، مربي چلسي گفته شايد در هفته‌هاي آينده به فرناندو تورس و چند بازيکن ديگر استراحت بدهد.

اين مهاجم اسپانيايي در اين فصل 33 بار در تمامي رقابت‌ها بازي کرده، از جمله در تمامي ديدارهاي چلسي در دوران جشن‌هاي زمستاني.
    بنيتس مي‌گويد: «فرناندو يکي از بازيکناني است که نياز به استراحت دارد. دو، سه بازيکن در هفته‌ها و ماه‌هاي اخير بيش از حد بازي کرده‌اند. اوضاع داشت خوب پيش مي‌رفت اما ديديم که مقابل کويينز پارک رنجرز به نتيجه نرسيديم. برخي از بازيکنان نتوانستند به حدي که انتظار داشتيم برسند.
    بدون اين که نام بياورم، اگر يک مهاجم ديگر داشته باشيد در صورت نياز مي‌توانيد با دو مهاجم به ميدان برويد. يا اگر مي‌خواهيد به يک مهاجم استراحت بدهيد مي‌توانيد از مهاجم دوم استفاده کنيد. اما ما فعلا در اين پست بازيکن کم داريم.»

ورزش3

2. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مدير برنامه‌هاي لمپارد:
    لمپارد در چلسي خواهد ماند

مدير برنامه‌هاي لمپارد تاکيد کرده به نظر نمي‌رسد وي چلسي را ترک کند.

به نقل از ساکرنت، فرانک لمپارد سال پاياني قرارداد خود با چلسي را مي‌گذراند ولي هنوز به وي پيشنهاد تمديد قراردادي ارائه نشده است.
    اين موضوع گمانه‌زني‌هاي خروج وي از چلسي را به وجود آورده و تيم‌هايي از ليگ چين، آمريکا و استراليا به همراه ابراز علاقه تيم‌هاي لاتزيو و اينترميلان ايتاليا موضوع انتقال او را به بحثي داغ تبديل کرده است.
    استيو کوتنر، مدير برنامه‌هاي لمپارد 34 ساله در گفت‌وگو با يکي از نشريه‌هاي انگليس هرگونه خبر در مورد خروج وي از چلسي را رد کرد.
    کوتنر گفته با اين حال که چلسي تاکنون هيچ پيشنهاد رسمي براي تمديد قرارداد به وي ارائه نکرده ولي فرانک روي تنها چيزي که تمرکز کرده ارائه بهترين بازي‌ها در ترکيب چلسي است. اگر هم قرار باشد تيمش را تغيير دهد در پايان فصل اين اتفاق خواهد افتاد. من تصور مي‌کنم او در چلسي خواهد ماند.

ورزش3

4. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

این فالکایءو هم عجب بازیکن مرموزی هستا

میگن پنهانی با ریال قرارداد بسته

دیووانه قرارداد با چلسی رو نپذیرفت بره ریال

6. 4 کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

این فالکایءو هم عجب بازیکن مرموزی هستا

میگن پنهانی با ریال قرارداد بسته

دیووانه قرارداد با چلسی رو نپذیرفت بره ریال
    نه دوست عزیز امروز مدیر عامل باشگاهش تکذیب کرد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

Last edited by 30vil; 05-01-2013 at 09:09.

8. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

دمبا با به چلسی پیوست

چلسی قراردادی سه سال و نیمه با دمبا با، مهاجم سابق نیوکاسل امضا کرد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، چلسی با مبلغی به صرفه که 7.5 میلیون پوند می باشد این مهاجم 27 ساله و با کیفیت را از نیوکاسل به خدمت گرفت.

مهاجم سنگالی که در 54 بازی برای نیوکاسل 29 گل زده است، شماره 29 را در استمفوردبریج بر تن خواهد کرد که می تواند جالب باشد.

با پس از امضای قراردادش با چلسی در گفتگو با وبسایت این باشگاه گفت :" احساس خوبی از بودن در اینجا دارم، بسیار خوش حالم و بازی کردن در چلسی باعث افتخار است. وقتی باشگاهی که توانسته در لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا قهرمان شود تو را بخواهد، تصمیم گیری بسیار ساده است."

مهاجمی که همواره با شوت های زیبایی که می زند شناخته می شود در مورد جدایی خود از نیوکاسل گفت :" این برای من و نیوکاسل مهم بود که آینده را هرچه زود تر مشخص کنیم و هم اکنون می توانیم به حرکت خود ادامه دهیم. هم اکنون آن ها یک ماه فرصت دارند که بازیکنی دیگر به خدمت بگیرند. حالا من اینجا هستم و فقط نیاز دارم که مستقر شوم."

با که می تواند در بازی شنبه شب چلسی در جام حذفی مقابل ساوتهمپتون به میدان برود در پایان گفت :" چلسی باشگاه بزرگیست و این چیزیست که به تصمیم گیری من کمک زیادی کرد. پیوستن به چلسی هرگز تصمیم سختی برای من نبود. "

با هم اکنون در لیگ برتر 13 گله است و یکی از اصلی ترین نامزد های آقای گلی در این رقابت هاست، او می تواند از بازیسازی بازیکنانی همچون ادن هازارد،اسکار و خوان ماتا استفاده کرده و تعداد گل های خود را افزایش دهد تا هواداران پس از این که دیدیر دروگبا در فصل 10-2009 آقای گل شد، بار دیگر برترین گلزن لیگ را در لباس خوش رنگ چلسی ببیند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 7 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

Welcome Demba ba

امیدوارم بتونه طرفدارو رو قانع کنه مثل دروگبا

12. 7 کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خوب بالاخره با هم به چلسی پیوست مطمئنا مهاجم خوبیه که تا الان انقدر خوب گلزنی کرده البته فکر کنم در لیگ اروپا نتونه برای چلسی بازی کنه رافا باید یه فکری برای لیگ اروپا داشته باشه

14. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

خوب بالاخره با هم به چلسی پیوست مطمئنا مهاجم خوبیه که تا الان انقدر خوب گلزنی کرده البته فکر کنم در لیگ اروپا نتونه برای چلسی بازی کنه رافا باید یه فکری برای لیگ اروپا داشته باشه
    آره نمیتونه بازی کنه توو لیگ اروپا... نیوکاسل توو لیگ اروپا حضور داره... خفن شوت میزنه ها... امیدوارم زود جا بیوفته توو تیم...

16. 4 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

18. 6 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خوب نیمه اول تموم شد و 2-1 جلو هستیم نکته جالب اینکه دمبا با اولین گلشو برای چلسی به ثمر رسوند

20. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •