تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 95 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

روی سانتر از جناحین هم که اوایل فصل اشاره کرده به شدت ضعف داریم ... با این که مدافعینمون بلند قد و سر زن هستن ولی خیلی راحت روی این موارد دروازمون باز میشه !
    نمونه اش همین بازی ! پیس و مکسس معلوم نیست کجا بودن ؟!
    مقصر هم 100% الگریه که نمیتونه همچین مشکلی رو با وجود همچین بازیکنانی رفع کنه .

از اون طرف تیم اون بُرندگی که باید داشته باشه رو نداره ... اون فشاری که باید از طرف تیم میلان به حریف وارد بشه اصلا توی بازی دیده نمیشه .
    بازیکنان از نظر روحی تهیج نشدن و خیلی آروم هستن یا در بعضی مواقع ناامید که این هم برمیگرده به نقش مربی که الگری کاری براش نکرده .

حالا چرا الگری اشتباهاتش رو قبول نمیکنه من یکی نمیدونم دلیلش چیه ! فقط خوشحالم که این آخرین فصل حضورش در میلانه . هر کی میخواد بیاد و مربی میلان بشه ولی الگری دیگه توی تیم نباشه تا یک نفس راحتی بکشیم .

امشب هم که همه بدون استثنا بد بودن ... حتی الشاراوی ! بازیکن خوبمون فقط پاتزینی و بویان تعویضی بودن . البته رم هم خوب بازی کرد و از نظر هجومی تیم خیلی خوبی هستن.

گالیانی هم بهتره بجای مهاجم دنبال مدافع وسط و هافبک دفاعی و یک هافبک توپ پخش کن باشه.... مهاجم اصلا نیاز نداریم.

2. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب اول از لیگ قهرمانان شروع کنم که فکر میکنم تنها طرفدار میلان که از قرعه بارسا خوشحال شده منم با بازی دیشب
    الان دارم به این فکر میکنم حذف شدن به وسیله بارسا خیلی ارزشمند تر و سرافرازانه تر از هر تیم دیگه خواهد بود, حداقلش اینه که
    بعدا میگیم سال 13-2012 به وسیله بهترین تیم تاریخ حذف شدیم
    ولی از شوخی گذشته, من واقعا خوشحالم چون برای میلان جدید, تیمی کم تجربه و جوان, این یک فرصت کمیاب که در دو بازی رسمی
    مقابل بهترین تیم تاریخ بازی کنه. شاید نتیجه کوتاه مدتش چندان مطلوب هواداران نباشه اما تجربه همین بازی هاست که شاید در چند سال آینده
    به ما کمک کنه ستارگان جوان و در عین حال با تجربه ای داشته باشیم. از طرفی من خودم عاشق دیدن بازی میلان در برابر بزرگان هستم حتی اگه
    تیم در بهترین شرایط خودش هم نباشه, حقیقتا اینقدر قهرمانی ها و بزرگی های میلان بر فوتبال ایتالیا و اروپا رو دیدم که الان چندان تشنه اینطور موفقیت ها
    نیستم, چیزی که الان واقعا آرزو میکنم برای میلان اتفاق بیوفته, رسیدن به سطحی از فوتبال که الان تیمهایی مثل بارسا, بایرن و حتی دورتموند هستند. البته
    منظورم این نیست که میلان هم عینا تیکی تاکا بارسا رو پیاده کنه, توجه من بیشتر روی ساختن زیر بنای تیم برای تریبت ستاره, داشتن انسجام تیمی, داشتن
    ثبات در عملکرد و البته داشتن استراتژی و تاکتیک منحصر به فرد و بدیع. تیمهایی که اسم بردم که 100 البته پرچم دارشون بارساست مکتب جدیدی رو در زمینه
    باشگاه داری معرفی کردن که واقعا هم نتیجه بخش بوده. چرا میلان قدم در راهی نزاره که بزرگان رفتند و موفق بودند؟!!
    طی مسیر این مکتب چیزی نیست که با یکی دو سال نتیجه بده, شاید باید چند سالی دور بودن از سطح اول فوتبال جهان تحمل کنیم. امیدوارم مسئولین میلان هم
    که تا اینجای کار پیش رفتند تحت انواع و اقسام فشارها قرار نگیرند و پروژه رو نیمه کاره ول نکنند. شنیدن شایعاتی مثل فروش باشگاه به پوتین و یا اعراب واقعا
    مطلوب من نیست چون بارها ثابت شده پول فقط کاتالیزوری برای رسیدن به موفقیت های مقطعیِ, نمونه بارزش زیاد هست که دوست ندارم اشاره کنم که ممکنه
    خیل طرفداراشون ناراحت بشن.

اما مشکلات میلان کنونی, بزرگترینش فکر می کنم انگیزه از دست رفته باشه. به عنوان مثال بازیکنی مثل بواتنگ و نوچرینو که فصل قبل نماد جنگندگی و روحیه بودن
    امثال فقط سایه ای ازشون میبینیم. این مسئله تقریبا روی تمام بازیکنان اثر گذاشته. علت اصلی هم بنظرم این پوست اندازی ناگهانی تیم و تغییر شرایط بود که واقعا
    به همه از جمله خود بازیکنا شوک وارد کرد طوری که بازیکنی مثل کاسانو هم نتونست با این شرایط ادامه بده. به نظرم علت اصلی این مشکل طرز فکری که این تغییرات
    ایجاد کرده, تصویری از غیر ممکن بودن به رسیدن به موفقیت, چیزی که هر بازیکن فوتبال حرفه ای براش مهمه , بعد از حدود 3 سال درخشش در ایتالیا و تا حدودی اروپا
    حالا به یکباره میلان تبدیل میشه به تیمی که حتی کمتر شانسی برای گرفتن سهمیه سال بعد لیگ قهرمان براش قائل میشن. خوب این 100 درصد باعث تضعیف روحیه
    بازیکنان میشه.
    همینجا اینم بگم که بنظرم تیم برای رهایی به یک شوک احتیاج داره, محتمل ترین گزینه برکناری آلگری, و بهترین جایگزین میتونه گواردیولا باشه. درسته بسیار مشکل
    خواهد بود تا گواردیولا بشه آورد به ایتالیا, ولی وجود کسی مثل اونه که میتونه روح جدیدی در کالبد میان بدمه و دوباره تیم برای جاه طلبی هاش تهیج بشه. اگر قراره مربی
    عوض بشه کسی باید بیاد که این اعتماد به وجود بیاره که در آینده قراره میلان دوباره بزرگی کنه.
    مشکل دیگه, مشکل مصدومیت های پی در پی بازیکنان که چند سالیه به در میلان اپیدمی شده. یا از شانس بد یا مشکلات بدنسازی و پزشکی تیم! اگر این دو مورد آخر
    مشکل ساز باشن باید هرچه زودتر فکری براش بکنن, چون به دفعات داریم از این مشکل ضربه میخوریم !
    نکته دیگه, با تمام احترامی که برای آلگری دارم ولی بعضی اوقات تصمیماتش نمیپسندم! البته من در اندازه ای نیستم که ایراد بگیرم و بگم اشتباه میکنه, ولی گاهی اوقات
    تصمیماتش چه در لاین آپ و چه در انتخاب تاکتیک و استراتژی تیم برام عجیب و غیرقابل فهمه!!
    و در آخر اینکه توی چند پست میشه به خریدهای جدید هم فکر کرد, مثل یک دفاع وسط, هافبک دفاعی و بازیساز و بعد از اینها شاید به بالوتلی هم بشه فکر کرد اگه پاتو یا روبینهو
    تیم ترک کنن.

حرف آخر . . . . بزار بارسا بیاد سن سیرو, ما اونجا منتظریم

4. 7 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نتیجه دیشب حالگیری و مفتضحانه بود . رئالم از اونور باخته بود واقعا دیشب اعصاب نذاشتن برام
    میلان واقعا ضعیف بازی کرد. بعضی دقایق رم انگار جلوی یه تیم ته جدولی داره بازی میکنه انقدر که سردرگم بودن بازیکنا.
    امیدوارم برلوسکونی و گالیانی از خر شیطون پرت شن پایین یه تغییراتی تو نقاط ضعف تیم بدن که از همه مهمترش کادر فنیه .
    فقط امیدوارم آبرومندانه جلوی بارسا حذف شیم .
    همین.

6. 2 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بابا میلان چرا اینطوری بازی میکنه؟ هافبک ها مثل مونتی پاس خنثی میدادن نوچه و بواتنگ هم بکش زیرش! این سبک میلان آدمو یاد بازیهای لیگ یک ایران میندازه
    Last edited by H A M A S; 23-12-2012 at 21:19.

8. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

نتیجه دیشب حالگیری و مفتضحانه بود . رئالم از اونور باخته بود واقعا دیشب اعصاب نذاشتن برام
    میلان واقعا ضعیف بازی کرد. بعضی دقایق رم انگار جلوی یه تیم ته جدولی داره بازی میکنه انقدر که سردرگم بودن بازیکنا.
    امیدوارم برلوسکونی و گالیانی از خر شیطون پرت شن پایین یه تغییراتی تو نقاط ضعف تیم بدن که از همه مهمترش کادر فنیه .
    فقط امیدوارم آبرومندانه جلوی بارسا حذف شیم .
    همین.
    اوه اوه نگو نگو!
    کلاً هفتۀ فوتبالی افتضاحیه و از اون بدتر اینکه واقعاً هم برای من هفتۀ افتضاحیه. بعد اون بازی که بهش اشاره کری دیدن نتیجۀ 4-0 خیلی ناراحت کننده بود. میدونستم رم بازی رو میبره ولی دیگه نه اینجوری. اون دقایق آخر دیگه از ناراحتی میخندیدم. 4 دقیقه مونده بود که گل زدن و بعد یه دقیقه بعدش گل دوم رو زدن. کلی شلوغ انداختیم تو خونه که اگه دقیقه ای یه گل بزنن بازی رو مساوی میکنن ولی نشد کل تاکتیک تیم هم همین بود

10. 5 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گالیانی هم قبل از سفر به برزیل در فرودگاه یک مصاحبه ای داشته و گفته که :

فعلا دو مذاکره در حال انجام (پاتو و بینهو) داریم دو بازیکن میخوان که به کشورشون برزیل برگردن و گفته که مذاکره برای انتقال پاتو و روبنیو کار ساده ای نخواهد بود .
    از گالیانی در مورد انتقال بالوتلی سوال شده که در جواب گفته : بالوتلی ؟ من فکر میکنم به دلایل متعددی کار خیلی سختی باشه .
    در آخر هم برای هواداران میلان آرزوی موفقیت کرده و کریسمس رو تبریک گفته .

مطلبی که جای سوال داره اظهارات متناقض گالیانی و برلوست .

برلو میگه ما بالوتلی رو نمیخوایم و قصد خریدش رو نداریم ... از اون طرف گالیانی خرید بالوتلی رو رد نمیکنه و توی مصاحبه هاش میگه " ما به دنبال دروگبا و پاستوره نیستیم , و اسمی از بالوتلی نمیاره"
    الان هم که میگه جذب بالوتلی کار سختیه و هیچ چیزی رو رد نیمکنه .
    رایولا هم که چپ و راست در وصف بالوتلی مصاحبه میکنه و میگه قیمتش بالاست . از سیتی جم نمیخوره و اینطوره و فلانه ....

اون سالی هم که میلان به دنبال ایبرا بود برلو میگفت ایبرا رو نمیخوایم و جزو گزینه های ما نیست .
    گالیانی هم میگفت که انتقال ایبرا چیزی نزدیک به غیر ممکنه و بعیده بارسا اون رو از دست بده .
    رایولا هم میگفت که ایبرا به احتمال 99% توی بارسا میمونه و قیمتش خیلی بالاست . ولی آخرش توی ویلای ایبرا رفتن مذاکره کردن و همه چیز حل شد.

زمستان پارسال هم برلو همین صحبت ها رو در مورد توز داشت که آخرش دیدیم چی شد و میلان تا آستانه خرید توز پیش رفت که پاتو یا باربارا نذاشت این انتقال صورت بگیره .

این صحبت های برلو و گالیانی هم به شدت مشکوکه ... به احتمال زیاد گزینه میلان بالوتلیه .

البته بگم که این برداشت شخصی من طبق اتفاقات و واکنش ها و صحبت های این افراد در این دو سه سال اخیره که یک روند تا حدودی تکراری رو طی میکنه و خیلی به همدیگه شبیهه .
    پس اگه این انتقال انجام نشد نیاین یقه ی من رو بگیرین و بگین "پس کو بالوتلی؟ "

12. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تحلیل روز: بوسه خداحافظی بر برزیلی‌ها؛ میلان چه باید بکند؟

شایعات کوچک به واقعیت نزدیک می‌شوند. گالیانی می‌گوید پاتو و روبینیو به درهای خروجی میلان نزدیک هستند. آیا میلان باید چنین فرصت بزرگی در اختیار پاتو قرار می‌داد؟ آیا خرید روبنییو از ابتدا و ریشه اشتباه بود؟ آیا آنها میلان را مجبور خواهند کرد بهای ناخوشحالی آنها را پبردازد؟

آیا گالیانی قادر خواهد بود با قمیتی واقعی و مناسب این دو را به فروش برساند؟ هیچ‌کس پاسخی برای این سئوالات ندارد، اما همگان از یک مساله اطمینان دارند، و آن خروج نام‌هایی بزرگ در ژانویه از میلان خواهد بود.
    دیگر میلانیستایی را یافت نخواهید کرد که از بی‌دقتی‌های روبینیو در آستانه گشودن دروزاه حریفان بنالد، دیگر از مصدومیت‌های متوالی 3 ماهه برای پاتو خبری نخواهد بود. این‌ها اخباری هستند که همواره در تیتر روزنامه‌های بزرگ ایتالیا آزاردهنده میلانیستی بوده‌اند.

برلوسکنی، گالیانی، و آلگری هر سه تایید کرده‌اند که در صورت خروج پاتو و روبینیو، یک مهاجم به تیم تزریق خواهد شد. بنابراین میلان در کنار ال‌شراووی، نیانگ، بوژان، و پازتینی به یک مهاجم دیگر نیاز خواهد داشت تا لیست 5 نفره خط حمله میلان برای نیم‌فصل دوم رقابت‌های داخلی و اروپایی آماده باشد.
    اما صبر کنید! آیا بواتنگ یک مهاجم نیست؟ او در فصل جاری به مراتب به عنوان یک مهاجم کاذب در دیدارهای میلان حضور داشته است، که در میان آنها می‌توان به دیدارهای مهمی مانند دیدار مقابل یووه و رم اشاره کرد، و همچنین در تعدادی دیدار دیگر از او به عنوان یکی از بال‌های هجومی میلان استفاده شد.

بنابراین می‌توان او را به عنوان یکی از مهاجمان میلان در این فصل خطاب کرد. اوربی امانوئلسون یک بال هجومی است. او در دیدارهای مقابل کیه‌وو (دو پاس گل و یک گل)، لاتزیو (یک پاس گل در 45 دقیقه)، و زنیت (یک گل در حضور 64 دقیقه‌ای خود) سه نمایش به یادماندنی از خود بر جای گذاشت.
    بنابراین به نظر می‌سد خط حمله میلان از پاتزینی، نیانگ، ال‌شراووی، بوژان، بواتنگ، و اوربی تشکیل شده باشد. و اگر میلان این خط حمله را ناکارآمد می‌داند حتی می‌تواند به سراغ گزینه‌ای مانند آلبرتو پالوسکی برود، و فرصتی در حد یک نیم‌فصل در اختیار این جوان پرتلاش قرار دهد.

اکنون سئوال بزرگ این است، آیا میلان به مهاجم دیگری نیاز خواهد داشت؟ آیا میلان باید سرمایه محدود خود را در این راه حرج کند؟ و یا اینکه خطوط دیگر از ارجحیت و ضعف بیشتری برخوردار هستند؟
    پاسخ من برای این سئوال خیر است. ما نباید تمام درآمد حاصل از روبینیو و پاتو را صرف خرید یک استعداد بزرگ در خط حمله کنیم. بلکه باید به سراغ سایر خطوط میلان برویم. اگر شما از من بپرسید، می‌گویم بدترین عملکرد در میان خطوط مختلف میلان از آن آملیا و آبیاتی در درون دروازه بوده است.
    آنها در این فصل برای میلان به مانند کابوس‌های وحشتناک شبانه بوده‌اند. آنها بسیار کند هستند، و واکنش‌های آنها برای مهار توپ‌ها بسیار ضعیف است. بسیاری ممکن است در مورد آبیاتی چنین نظری نداشته باشند، اما بازمشاهده دیدارهای میلان مقابل اینتر، فیورنتینا، و ناپولی مهر تاییدی بر این ادعا خواهد بود. عملکرد آبیاتی در این فصل بسیار متغیر بوده است.

در مرحله بعد، من به سراغ خط دفاعی خواهم رفت. حفره‌ای که با خروج تیاگو سیلوا در میلان ایجاد شده هنوز برطرف نشده است. یپس، علی‌رغم نمایش وحشتناک خود در مقابل رم، در کنار مکسس بهترین مدافعان میانی میلان در حال حاضر محسوب می‌شوند.
    حضور این زوج در کنار یکدیگر چندان هم بد نیست، اما باید به این نکته توجه داشت که به دلیل سن بالای یپس، او نمی‌تواند در همه دیدارهای نیم‌فصل دوم در اختیار میلان باشد. از سویی مکسس نیز به طور دائم در خطر اخراج و محرومیت قرار دارد، بنابراین این دو مدافعانی نیستند که در طول فصل بتوان برای دیدارهای متوالی و مهم روی آنها حساب ویژه‌ای باز کرد.
    اگر دیدار مقابل رم را فراموش کنیم، زوج این دو در نبردهای هوایی بسیار قدرتمند است، اما در نهایت مدافعان کندی هستند، تصور کنید که مدافعان میلان در دیدار مقابل بارسلونا و در مقابل سرعت بازیکنانی مانند مسی، سانچز، و پدرو، این دو نفر باشند. اما با این حال به نظر می‌رسد این دو مدافعان میانی میلان در دیدار مقابل بارسلونا خواهند بود، و شاهد تغییر عمده‌ای در خط دفاعی میلان نخواهیم بود.

به احتمال فراوان یپس در پایان فصل 13-2012 میلان را ترک خواهد کرد. و همچنین قراردادی جدید و با دستمزدی کمتر به مکسس ارائه خواهد شد، که ممکن است با دست رد به سینه میلان از سوی او مواجه شویم.
    بنابراین تنها مدافعانی که تصور می‌شود میلان در فصل آینده از آنها برخوردار باشد بازیکنانی مانند بونه‌را، آچربی، و زاپاتا خواهند بود. این مسائل نشان می‌دهند که آلگری باید فرصت بیشتری در اختیار مدافعان جوان‌تر خود مانند آچربی و زاپاتا قرار دهد، و در مرحله بعد میلان باید به دنبال یک مدافع میانی بزرگ و مطمئن برای خلاء بزرگ ایجاد شده باشد.

در خط میانی، میلان نیاز دارد تا از دست فلامینی و ترائوره خلاص شود، در ازای آنها میلان به بازیکنی نیاز خواهد داشت که یک هافبک کامل باشد، و در امور تدافعی و هجومی موفق عمل کند. در چنین شرایطی نظر من به استروتمن خواهد بود.
    حتی باید این احتمال را داد که این فصل آخرین فصل حضور کاپیتان آمبروزینی خواهد بود، چرا که سن بالای او اجازه نمایش‌های خوب را از او گرفته، و این را به وضوح در دیدار مقابل رم می‌توان مشاهده کرد.
    و از آنجایی که آمبروزینی تنها گزینه آماده میلان برای جایگزینی دی‌یانگ مصدوم بود، میلان باید فکری به حال این پست بکند. استراسر هنوز جوان و بی‌تجربه است، و مونتاری نیز کماکان با دوران قبل از مصدومیت خود تفاوتی فاحش دارد.

اما همچنین باید نگاهی به خط تهاجمی میلان داشت. اگر از من بپرسید، می‌گویم میلان از بالوتلی دور بماند. او یک استعداد بزرگ است، اما به همان اندازه حواشی و مشکلات بزرگی را به همراه خود به میلان خواهد آورد.
    او باهوش است، اما عدم دیسیپلین‌پذیری او می‌تواند تمام تلاش‌های یک تیم در طول یک دیدار 90 دقیقه‌ای مهم را بر باد ببرد. من سعی خواهم کرد که در صورت فروش پاتو و روبینیو ساختار تهاحمی میلان را حفظ کنم، اما به نظر می‌رسد میلان به دنبال یک مهاجم خواهد بود.

نتیجه‌گیری
    میلان باید بجای خیزش به سمت خرید یک مهاجم جدید و ایجاد سدی بزرگ در برابر استعدادهایی چون نیانگ و بوژان، سعی کند ساختار تدافعی خود را با به خدمت گرفتن یک دروازه‌بان، یک مدافع میانی، و یک هافبک بهبود ببخشد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تحلیل روز: بوسه خداحافظی بر برزیلی‌ها؛ میلان چه باید بکند؟
    ممنون از مقاله....
    من با نویسنده موافقم...چندسالی هست فقط دنبال مهاجم هستیم در حالی که توی دروازه-دفاع و هافبک ضعف های شدیدی داریم

16. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نمیدونم تو این چند سال چی به سر پاتو اومد که به این روز افتاد البته مصدومیت کم نداشت ولی کجاست اون بازیکنی که یادمه روزای اول به عنوان یه جوون مستعد و با آتیه اومد میلان و خیلیا مثه من بهش امید داشتن ولی حالا باید بره تو لیست مازاد.
    به نظرم کم توجهی آلگری هم بهش تو این قضیه بی تاثیر نبود.

18. 2 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته این چند سال اخیر بازیکنان برزیلی نشون دادن که تاریخ مصرفشون خیلی کوتاهه و زود ارضا میشن و اسیر انوا و اقسام حواشی میشن .

رونالدینیو - آدریانو نمونه ای از این بازیکنان هستن که بعد از سر و صدا و پیشرفت قایل توجهی که داشتن به یکباره افت شدیدی کردن و بیشتر به حواشی پرداختن.
    یک جورایی بازیکنانی برزیلی دچار غرور کاذب شدن که یکی از دلایلش توجه و مانور بیش از حد رسانه ها روی این بازیکنانه که باعث میشه دچار خود بزرگ بینی مفرط بشن .

پاتو هم به غیر از مشکل مصدومیتی که داشت از طرف دیگه اون طور که باید و شاید توی تیم تلاش نمیکرد که باعث اعتراض آمبروزینی و گتوزو شده بود.
    حالا هم طبیعیه که به کشورش برگرده و یک فوتبال کم فشارتر رو تجربه کنه .

به نظر من بهتره یک مدت میلان یا بقیه تیم ها از فوتبال برزیل بکشن بیرون تا به قول معروف باد این بازیکنان بخوابه و بدونن که فوتبال به برزیل خلاصه نمیشه.
    الان توی کشورهای اروپایی پر شده از استعدادهای مختلف که خیلی بهتر و راحت تر میتونن جای بازیکنان برزیلی رو بگیرن.
    تاریخ نشون داده پیشرفت و ثبات بازیکنان و استعدادهای اروپایی خیلی بیشتر از بازیکنان برزیلیه .

20. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •