تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 68 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 673

نام تاپيک: باز کردن قفل منوی مخفی تلویزیون های سامسونگ سری E

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahivid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    م.ک.ج

پيش فرض

سلام
    طبق گفتتون ریموت دستی درست کردم. ولی اتفاقی نیافتاد.(گذینه ها فعال نشد)

(2تا پایه هارو هم برعکس هم به 2تا سوکت کوچیک وصل کردم و پایه بزرگم به هیچی)

من برای تست ریموت بهش برق دادم دیدم کار میکنه. ولی وقتی به گوشی موبایل زدم اتفاقی نیافتاد

اینم عکس ریموت:

Last edited by ahivid; 25-03-2014 at 10:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahivid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    م.ک.ج

پيش فرض

خوب بعد چند ساعت...

مشکل حل شد و کار کرد.
    راه حل :
    فایل حدود 20db بالا بردم خروجی 16بیت گرفتم مشکل حل شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام
    عاغا من درست کردم ریموت رو...ولی هیچ گزینه ای فعال نشد..تی وی رو خاموش کردم..اینفو منو میوت پاور رو زدم...تی وی روشن شد..وارد منو مخفی شد.ریموت رو به گوشی وصل کردم فایل هارو به ترتیب پخش کردم اتفاقی نیفتاد..با یه گوشی دیگه تست کردم نشد..با لب تاپ هم تست کردم نشد..این دوست عزی ک گفتم 20db نمیدونم چیکار کردم منظورشون چیه ؟
    چیکار کنم من که درست شه ؟ این کاری ک ایشون گفتن چجوریه تا شاید منم این کار رو کنم درست شه ؟
    مدل تی وی samsung 46f6400
    ممنون
    Last edited by kattar; 25-03-2014 at 20:42.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    عاغا من درست کردم ریموت رو...ولی هیچ گزینه ای فعال نشد..تی وی رو خاموش کردم..اینفو منو میوت پاور رو زدم...تی وی روشن شد..وارد منو مخفی شد.ریموت رو به گوشی وصل کردم فایل هارو به ترتیب پخش کردم اتفاقی نیفتاد..با یه گوشی دیگه تست کردم نشد..با لب تاپ هم تست کردم نشد..این دوست عزی ک گفتم 20db نمیدونم چیکار کردم منظورشون چیه ؟
    چیکار کنم من که درست شه ؟ این کاری ک ایشون گفتن چجوریه تا شاید منم این کار رو کنم درست شه ؟
    مدل تی وی samsung 46f6400
    ممنون
    دوست عزیز
    تست کنترول دست ساز
    دوست عزیز
    برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید و صدای آن را تا آخر بلند کنید و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیرو اگر سالم بود باید اول با کنترول معمولی
    دسترسی به منوی سرویس
    این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
    در تلویزیون های جدید:
    کد:
    info > menu > mute > power
    و وقتی که وارد منوی مخفی شدید آن وقت با همان کنترول دست ساز که به موبایل وصل است صدای آن را تا آخر بلند کنید و آن فایل میکس شده را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان و سپس ناپدید می شود آنگاه دیگر منوی شما بطور کامل باز و فعال می شود
    نکته: آیتمهای را که نمی شناسید دستکاری نکنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.

5. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوست عزیز
    تست کنترول دست ساز
    دوست عزیز
    برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید و صدای آن را تا آخر بلند کنید و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیرو اگر سالم بود باید اول با کنترول معمولی
    دسترسی به منوی سرویس
    این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
    در تلویزیون های جدید:
    کد:
    info > menu > mute > power
    و وقتی که وارد منوی مخفی شدید آن وقت با همان کنترول دست ساز که به موبایل وصل است صدای آن را تا آخر بلند کنید و آن فایل میکس شده را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان و سپس ناپدید می شود آنگاه دیگر منوی شما بطور کامل باز و فعال می شود
    نکته: آیتمهای را که نمی شناسید دستکاری نکنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.
    داداش وقتی کنترل دست ساز رو به لب تاپ وصل میکنم و همون فایل ها رو پخش میکنم ( یا اهنگ های دیگه !!)..هیچ چیزی نمیشه...و عکس العملی نشون نمیده ولی وقتی به کنترل دستساز رو به ولتاژ مخصوص ول میکنم راحت روشن میشه ال ای دی ها..و کنترل سالمه..
    ولی همونطور که گفتم با فایل هایی ک گذاشتین واکنشی نشون نمیده..چیکار کنم بنظرتون ؟ یکی از دوستان هم مین مشکل رو داشت و گفت ک روی 20 db تنظیم کردم و 16 db گرفتم!! منظور ایشون چیه ؟ شاید با این کار منم مشکلم حلش شه ؟!
    ممنون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

داداش وقتی کنترل دست ساز رو به لب تاپ وصل میکنم و همون فایل ها رو پخش میکنم ( یا اهنگ های دیگه !!)..هیچ چیزی نمیشه...و عکس العملی نشون نمیده ولی وقتی به کنترل دستساز رو به ولتاژ مخصوص ول میکنم راحت روشن میشه ال ای دی ها..و کنترل سالمه..
    ولی همونطور که گفتم با فایل هایی ک گذاشتین واکنشی نشون نمیده..چیکار کنم بنظرتون ؟ یکی از دوستان هم مین مشکل رو داشت و گفت ک روی 20 db تنظیم کردم و 16 db گرفتم!! منظور ایشون چیه ؟ شاید با این کار منم مشکلم حلش شه ؟!
    ممنون
    دوست عزیز
    اگر کنترول را بطور صحیح ساخته باشید و فایل میکس شده را استفاده کنید و صدای آن وسیله ای که کنترول را به آن وصل کردید تا آخر بالا ببرید قاعدتا باید عمل کند و باقی مطالب را در پست بالا بطور کامل توضیح دادم
    اینم فایل میکس شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام آقای متین پور
    داداش تست کردم بعد از ملامت های زیادی که کشیدم روی لپ تاپ تست کردم چراغ الی ای دی روشن شد ( بطوری که با چشم میشه دید ).
    خوشحال از اینکه کنترل کار میکنه.. ..دیگه دست به لپ تاپ نزدم و تی وی رو خاموش کردم..اینفو منو میوت پاور رو زدم...وارد منو مخفی شدم..بعد لب تاب رو که کنترل دست سازم بهش وصل بود.. روبرو تی وی گرفتم..متاسفانه جواب نداد..بعد لپ تاپ رو بردم نزدیک گیرندهی ir led تی وی ...فاصله حدود ۵ سانتی ...و دوباره فایل ها رو بخش کردم..اینبار صفحه تی وی کاملا سفید شد بعد چند ثانیه سبز...قرمز...آبی ....زرد و دوباره از اول رنگارو نشون میداد..صدا داشت ولی تصویر رنگها رو نشون میداد..کنترل هم کار نمیکرد(فقط میشود صدای تی وی رو کم و زیاد کنی و کانال عوض کنی ولی تصویری نمیدیدی فقط صدا بود)....بعد از برق کشیدم دوباره روشن کردم درست شد ..ولی هنوزم گزینه های منو مخفی قفله..
    لطفا کمک کنید
    ممنون
    Last edited by kattar; 26-03-2014 at 01:16.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام تلوزيون سري la40r81bx ديجيتال داره يا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام دوست عززیز. این مدل تی وی سامسونگ
    la40r81bx دیجیتال ندارد اینم لینک مشخصات :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام تلوزيون سري la40r81bx ديجيتال داره يا نه؟
    سلام دوست عزیز. این مدل تی وی سامسونگ
    la40r81bx دیجیتال ندارد اینم لینک مشخصات :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by kattar; 26-03-2014 at 12:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •